Miljöpartiet övervakar, hotar och tvingar


INRIKES. Miljöpartiets partiledning har övervakat, hotat och tvingat deras tidigare utrikespolitiska talesperson, Pernilla Stålhammar, att ljuga.

”Jag har också blivit utlovad att bli krossad av partiet om jag pratar igen”, skriver Stålhammar på Facebook…

”När högsta ledningen i ett parti tar i från tårna för att jag påpekat att något finns i vårt parti som är ett problem i såväl Sverige som världen. Som alla som följer säkerhetspolitiken på allvar är medvetna om. Nb att jag inte skrev något som inte skrivits tidigare. Nb att jag absolut och aldrig brutit någon sekretess. Då vet man att det finns ett problem. När tiden är mogen ska jag berätta om vad som hände de där dagarna när jag tvingades göra avbön, blev av med alla mina uppdrag, när yttersta ledningen talade om att jag inte får uttala mig om något för partiets räkning – inte i några frågor över huvud taget nota bene – inte förräns möjligtvis under nästa mandatperiod om jag mot förmodan blir invald då. Att jag som straff inte ens ska få vara ersättare i något som helst utskott. De är rädda. Någon dag ska jag berätta hur jag fick sms när jag gick ut från kammaren för att jag behövde gå på toaletten om att jag följdes av gruppledaren via webben och inte fick lämna kammaren utan att ringa hen. Och mycket mycket mer. Trodde så mycket mer om Miljöpartiet än det jag fått uppleva. Jag har också blivit utlovad att bli krossad av partiet om jag pratar igen. So let be. Partiets siffror går att vända-men inte om högsta ledningen beter sig såhär.

Jo ett av problemen med mig var tydligen att jag inte hade hyllat Isabella tillräckligt mycket i sociala medier. Att jag hyllade Margot men inte Isabella…. Jösses Isabella har ju en hel stab som gör det. Förstod inte att det ingick i min arbetsbeskrivning.

God Jul!”


8 responses to “Miljöpartiet övervakar, hotar och tvingar

 • The proud swede

  ”Någon dag ska jag berätta ”…vad då någon dag? Öppna käften nu och säg som det är…du är ju ändå rökt inom partiet….

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Vittnets, Pernilla Stålhammars, beskrivning åskådliggör tydligt vilket samhälle MP avser införa om de får chansen. Diktatur m a o!

  Det skall vi hjälpas åt att förhindra – ELLER HUR?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  MP klarar sig garanterat kvar via stödröster, det har hänt förut !

  Gilla

 • Jhonsson

  Sverige regeras av en skock fåntrattar från Mp och Löfven viker sig ständigt inför dem De har själva utnämnt sig till att vara en elit men är i själva verket det rakt motsatta. De tror att demokrati betyder att den llilla klick, som de tillhör, kan trampa på alla i des väg till makten
  Mwn låt oss vid nästa val visa var Mp, var de hör hemma. Nämligen utanför riksdagsspärren. Dessa tokar har inte i riksdagen att göraß

  Gilla

 • Gunde Snålblåst

  Pernilla Stålhammar kan bilda ett nytt parti med Hanna Wigh. Ett parti för egocentriska kvinnor med diagnos som ljuger och hänger ut män för händelser som aldrig skett. Bluff-partiet kan det heta.

  Gilla

 • Argus

  Vad annat kan man vänta sig än sekteristiskt beteende från en sekt? MP(K) är bara ytterligare en bokstavskombination bland bokstavskombinationsvänstern.

  Gilla

 • ossie

  Förhoppningsvis ytterligare en spik kistan för detta vidriga extremistparti.

  Gilla

 • Jag

  Detta STASI-parti behöver sannerligen åka ur riksdagen!! mp gör betydligt mer skada än nytta!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: