Stefan Löfven försöker förklara det afghanska undantaget


-Pettersson säger att det är tragiskt. Det är en investering, ett nej är nej, men det här är ett undantag, men lagen gäller alla, men inte för alla, och det är viktigt, men det finns en begränsad grupp, som vi gör ett undantag för, dom som ljög om ålder får en ny chans men inte de som var ärliga…ja, lyssna, på skiten…


34 responses to “Stefan Löfven försöker förklara det afghanska undantaget

 • jockfall

  Förlåt honom för alla synder han begått men inte för nästa. En grop i skogen borde passa bäst för landet.

  Gilla

 • Fredde

  Käbbel, och åter käbbel.
  Hur kunde en sån flane bli statsminister?

  Gilla

 • Lagro

  Stefan Löfven försöker med lögner slingra sig ur sanningen.
  De här asylinvandrarna som kommer in utan pass eller andra ID handlingar, blir omöjligt att utvisa dem.
  För att Sverige skall kunna erkänna dem som asylinvandrare får de inte passera flera länder, som blir omöjligt om de kommer från exempelvis Afghanistan och uppvisar pass när de kommer in till Sverige.
  En asylinvandrare skall söka asyl i det första land som personen kommer till.
  Sverige tillåter personer att komma in i landet utan pass eller ID handlingar, som gör det omöjligt att utvisa dem till annat land.
  Sverige blir ansvariga för dem som Stefan Löfven försöker dölja med lögner.
  Det finns många som kommit till Sverige för att söka asyl, som säger att de är från Afghanistan, men i själva verket är de från Iran.
  Afghanistan har passkontroll för vilka som kommer in i landet, de accepterar inte personer utan pass. Migrationsverket kan avslå ansökan men de kan inte utvisas, som Stefan borde erkänna och inte slingra sig med en massa lögner.

  Gilla

 • TSwedenNow

  Att man satt en vekling till statsminister visar på att det är någon annan/annat som styr Sverige och sveriges riksdag,det är sk ”deep state” eller en skuggregering som bestämmer vad som görs i vårt land.
  (deep state=finansen-eliten-Bildeberg-G8-Club of Rome-EUkommissionen samt UN(fn) den sistnämda djävulska org som aldrig lyckats stoppa ett enda krig någonsin 🙂

  Gilla

 • motvallsblogg

  Jag skulle inte ens anlita Löfven som svetsare.

  Liked by 1 person

 • compulsoryunion

  Grundlagens mest fundamentala princip
  RF 1:9 tror Löfven att hans regering och asyl- identitet- och åldersbedragarna kan få undantag ifrån….

  Liked by 1 person

 • Peter

  St fan lövfen
  Retorikens mästare förklarar varför ett nej inte är ett nej, utan ett undantag. Hela Sverige är nu mera ett undantag. Ett Nej är ett Nej och inget undantag. Fast nu förbereder de oss för den nya lagen om samtycke.
  Sa du nej eller var det ett undantag att du sa nej när du blev våldtagen 20 ggr av 20 olika gärningsmän under 3 timmar, för de var ingen gruppvåldtäkt enligt vår time mamegement. Så frågan kvarstår var ditt nej ett undantag för en viss grupp som säger att de är under 18. Vår historik visa att du ofta säger Ja.
  En framtid nära dig med Stefan Lövfen retorik.

  Liked by 1 person

 • Thomas

  Stefan Löfven,världens enda överlevande abort.

  Gilla

 • Carl ekström

  Han är inte min statsminister i alla fall ! Något fel där.

  Liked by 1 person

 • ladulaas

  Ärligt talat orkar jag inte lyssna på kräket. Trots allt har jag lyckats uppleva lite julstämning och vill inte förstöra den med Löfvén och hans samhälls-destruktiva pladder.

  Sverige och de svenska politikerna, för att inte tala om de svenska ‘journalisterna’, är de värsta i EU. De drar sig inte för någonting. Om Sveriges förstörelse kräver horder av misshandlare och våldtäktsmän, så hit med dem! Om kritiker behöver kartläggas, brännmärkas, mobbas, misshandlas och dödas – må så ske. Om svenska gamlingar behöver svältas ihjäl, så är det bara att minska deras pensioner ytterligare, som Magdalena Andersson föreslog förra veckan. Om invandrarna inte jobbar tillräckligt, så kan man alltid pressa ur de flitiga svenskarna ytterligare några arbetsår, genom att höja pensionsåldern – en bonus är ju att de då också dör undan tidigare.

  Efter decennier av idog nedmontering av vårt land, utfört av – i stort sett – alla inom samhällsapparaten, finns det ingen återvändo mer. Så gott som alla, med politiskt engagemang, är hypnotiserade av visionen om New World Order. Alla lockas de av de superrikas extrema framtidsoptimism.

  Att dessa superrika visar sig vara i det närmaste fullständigt inkompetenta, när det gäller att planera för just framtiden, är inget som bekommer alla dessa fanatiskt troende. Att genmanipulationer hotar de naturliga grödorna är för dem ointressant. Att Monsantos gifter snart har utplånat alla insekter anser galningarna vara bagateller – att det utan dessa inte blir någon pollinering och därmed inga skördar, utan massvält över hela jorden, bekymrar dem inte, knappast någon annan heller.

  Nej, vi har ju alla numera en smartphone, en fin bil, en fin bostad, gott om (genmanipulerad) mat från hela världen och kan resa över hela världen, så inte behöver man oroa sig. Att svenskarna är belånade upp över öronen, liksom nästan alla i västvärlden, så att de i praktiken är utblottade, är inget som tränger igenom teflonmänniskornas pansar.

  Det är dags att inse att det inte kommer någon vändning i Sverige. Svenskarna vill inte ha ett eget land. De vill ge bort det, så att de med gott samvete kan fortsätta att pillra på sin mobil eller dator och dagdrömma om globalisternas fantastiska teknologiska monstersamhälle.

  Det är dags att förstå att hjärntvätten har varit skrämmande effektiv och att folkflertalet är bortom all räddning. Jag har talat med åtskilliga svenskar och nästan alla är idag helt omöjliga att nå med objektiva fakta och logiska resonemang. Svenskar käftar inte, de lyssnar bara lite ointresserat och tar inte in ett enda dugg – utan fortsätter att köra på maktelitens utlagda räls, rakt mot undergången.

  För 3-4 decennier sedan var ungefär halva befolkningen i vårt land negativa till invandring. Idag är den siffran oförändrad, trots tsunamin av misshandlingar, våldtäkter, bränder, skjutningar och mord. En majoritet av folket är även nöjda med EU – uppenbarligen gillar de EU’s import av människor från MENA-länderna.

  Vi är en utomordentligt liten del av det svenska folket, som insett vem som ligger bakom förstörelsen av Sverige, varför den sker och vart förövarna siktar. Resten vill inte veta.

  Liked by 1 person

  • Bosse

   ladulaas! Mycket bra analys av Sveriges utveckling.Man kanske inte ska använda ordet utveckling när det i verkligheten har förstörts.Med ordet utveckling förknippar man med något positivt arbete.Och det kan man inte säga ha skett i Sverige.

   Gilla

  • Ulli Vollmer (@VollmerUlli)

   Sverige ”en avstjälpningsplats för sjuka ideologier” hörde jag en gång nämnas, passande beskriving.

   Gilla

 • Frida Gustavolin

  OT!
  Lite nyheter från Stefan Löfvens FANTASTISKA och INKLUDERANDE Sverige:
  Lenas hemtjänstavgift ökar FYRAHUNDRA procent: https://www.expressen.se/gt/lenas-hemtjanstilska-400-procent-dyrare-/
  Anställd i Malmö stad sa NEGERBOLL. varnas: https://www.sydsvenskan.se/2017-12-26/malmo-stad-anstalld-sa-negerboll-far-varning

  Liked by 1 person

 • Valter

  Tycker att man måste vara från vettet för att rösta på en sådan ömklig figur till hycklare.

  Liked by 1 person

 • Mm

  Orkar inte lyssna på skiten, pladder gubbe, så långt från statsman som det bara går. Skäms att ha så hjärndöda landsmän som röstat in dessa politiker, som förrött vårt land OCH fortsätter med det.

  Liked by 1 person

 • SasjaL

  Någon riktig journalist borde fråga honom, om riksdag och regering fått order om att behålla dräggen. Risken är att han kommer att imitera en mask, fast på en krok …

  Liked by 1 person

 • Tanten

  Orkar inte lyssna på svammelmänniskan!

  Liked by 1 person

 • assad

  Han borde ta på sig dumstruten och skämmas inför landets medborgare. Och, en stund i skamvrån skulle sannerligen inte skada (10 år).

  Liked by 1 person

  • Bosse

   Detta är historiens störste idiot. En totalt underutvecklad hjärna.Det är ingen människa ,det är en amöba.

   Liked by 1 person

  • Billy Boy

   I all hemlighet åker dumstruten på …

   … men tyvärr alltför sällan … och Löfven själv är alltför korkad för att fatta varför.

   Stefan Löfven lånar gärna ut sin dumstrut till kollegorna på Rosenbad när de också gjort sig förtjänta p g a kvalificerade dumheter de gjort eller sagt.

   Här är det utrikesministern som inbillar sig att hon leker stjärngosse.

   Gilla

 • Kurt Kodstedt

  En stor lögnare är han Stefan Löven, något han har gemensamt med de ljugande Afghanska ”männen”!

  Liked by 1 person

 • The proud swede

  Vilken jävla pajas…

  Liked by 1 person

 • Gus

  Falskheten och ljugeriet kommer snart ikapp Löfven, snart är det val !

  Liked by 2 people

  • The proud swede

   Tyvärr är landet översållat med idioter som fortfarande kommer att lägga sin röst på socialakrobaterna….

   Liked by 1 person

   • ladulaas

    Tyvärr finns det inget alternativ, om man på allvar vill bevara Sverige. Alla 8 riksdagspartierna består av idel globalister. Mattias Karlsson meddelade, efter förra valet, att Sverigedemokraterna siktade mot att bli ett ”antirasistiskt mittenpart”, ett mål de numera uppnått.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: