Har Säpo koll?


På bara en vecka har tre män som media kallar ”svenskar” skämt ut oss ytterligare.

Först greps en individ i London, några dagar senare greps en annan individ i Köpenhamn och i helgen greps en tredje individ i Rotterdam. Samtliga är muslimer som tyvärr tilldelats ett svenskt medborgarskap och vars mål verkar ha varit att begå terrorattentat i europeiska städer.

Säpo säger sig ha koll på cirka 2 000 muslimska extremister, men stämmer det borde man väl inte tillåtit dessa ”svenska” terrorister att lämna landet? Det gör mig orolig att de faktiskt kunde göra det och inte blir jag mindre orolig över det faktum att både Rahkmat Akilov och Taimour Abdulwahab kunde begå terrorattentat i vår egen huvudstad. Här har vi fem terrorister som begått och tänkte begå hemska dåd. Frågan som ställer sig är given. Tillhör dessa individer de cirka 2 000 som Säpo säger sig haft koll på?


17 responses to “Har Säpo koll?

 • Hans Nilsson

  Säpo har samma slagkraft som det svenska försvaret dvs minimalt.

  Gilla

 • gamgubben

  Ett land förfaller snabbt när den ena efter den andra regeringen använder sig av ”låt gå politik”. När det inte blir en stormande debatt då politiker fäller yttranden som ”vi kan vara 30 miljoner i Sverige, eller vi behöver ett tillskott av 147000 invandrare per år för att upprätthålla välfärden”.
  Finns ingen sans och balans längre? Måste 75% av politikerna sluta tänka samtidigt och bara babbla med då deras s.k ledare fabulerar?
  Allt detta har vi åstadkommit på grund av indoktrineringen som tog sin början på hösten 1969, vi är inte ett dugg bättre än Nord Korea.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vilken fråga, det finns ingen kontrolll på någonting längre i dagens s.k trygga och heligt mångkulturella Sverige, det är fria kriget inom alla samhällsområden !

  Gilla

 • Snorre

  SÄPO = den numera regimkontrollerade ”Sävlighetspolisen” = helt utan kontroll och ledning (liksom polisen & riket överlag).

  Gilla

  • Suzie

   Säpo går ju numera i folkmun under benämningen Skräpo och det verkar som de gör sig förtjänt av det nya namnet.En galen socialistregim som bedriver Sverigeraserande massinvandringspolitisk agenda med övriga sjuk-klöverligan inklusive systemmedia där polisen är totalt politiserade på alla nivåer kan aldrig vara bra för Svea rikes land och folks säkerhet,polisen är inte längre till för oss utan de skall skydda importerade brottslingar,jaga högerspöken och Hitlers vålnad ,som regimen är besatt av, vilket vi gång på gång bevittnar.Is terrorister som tillåts gå helt fritt ut och in i vårt land och göra vadhelst de vill säger allt om vad som pågår i detta land.Sverige är ingen rättsstat längre ,en bananmonarki och skurkarnas paradis är vad det är idag,och det kommer en dag inom kort då våra grannländer kommer stänga sina gränser mot Sverige pga den oerhörda säkerhetsrisk Sveriges totalt ansvarslösa massinvasion av världens alla grövsta brottslingar som av advokatsamfundets ledare och socialistregimen med systemmedia välkomnas hit på all inclusive och straffrabatt/inga straff alls.Svenska folket kommer bli instängda här med all världens värsta avskräde till rovdjur som tillåts härja fritt,stjäla,slakta och förgöra både folk och land,och då har vi ingenstans att fly,ingen vill ha med svenskar att göra någonstans i hela världen .Men den slutledningsförmågan har uppenbarligen inte majoriteten av svenska folket.

   Gilla

 • Gus

  För att inte tala om kontrollen av domstolar och våra massmedier…

  Gilla

 • Gus

  Numera har regeringen kontrollen över Säpo, de är satta i ledband …

  Gilla

 • age

  Men SÄPO, ”säkerhetspolisen” har väl inte längre avsedd funktion i vårt fosterland?

  Då skulle inte 53 bostadsområden kunnat bli ockuperade av främmande makt!
  Då skulle denna ”säkerhetspolis” ha agerat vid första signal om ockupationen!
  Då skullr denna ”säkerhetspolis” ha utlyst lokalt undantagstillstånd!
  Då skulle denna ”säkerhetspolis” inte ha tillåtit regeringen att acceptera ockupationen!
  Då skulle denna ”säkerhetspolis” inte ha låtit regeringen kalla de 53 ockuperade områdena för;
  NO-GO ZOONER!
  – eller är det ”säkerhetspolisen”, som ändrat till;
  SÄRSKILT UTSATTA OMRÅDEN?
  Då skulle denna ”säkerhetspolis” ha organiserat skydd för poliser, brandmän, sjukvårdspersonal och ambulanspersonal!

  Ser du någon annan förklaring?
  Känner du dig trygg med att vi har en ”säkerhetspolis”?
  Blir ditt bostadsområde nästa ”no-go zoon”?
  Jag är rädd!

  Vårt fosterland skulle behöva en riktig Säkerhetspolis!
  – kanske med ett nytt namn; SSP,
  Sveriges SkyddsPolis?

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  SÄPO har dessvärre inte bättre koll på ”våra” muslimer än vad Stefan Löfven har.

  Gilla

 • Mm

  Det är klart att Säpo inte har / får ha koll på skiten som vällt in i vårt land. Svängdörrar går åt båda hållen, kan man komma in utan koll kan man komma ut utan koll. Sverige är plantskolan för all terrorverksamhet som sker.

  Gilla

 • Bosse

  Nej ,SÄPO kan inte ha kontroll på läget. Skitsnack. Då hade dom inte kunnat lämna landet. Men det måste komma protester från utlandet att Sverige inte har kontroll och dom kan resa ut hur som helst.Jag tror att i alla dessa fall har det varit tips från utländsk säkerhetspolis som fått dom gripna. Det är ynkligt och ansvarslöst av SÄPO.Jag tror att vi är mycket illa ute och har inget skydd alls när det gäller islamister och vad dom kan tänkas ställa till med.

  Gilla

 • Sverige T-central för ondskan

  Detta kan vara en förklaring på att så få terrordåd skett i Sverige.
  Vår regering och riksdag och samtliga myndigheter välkomnar fortfarande en utländsk armé. Etableringen pågår.
  En taktik i krig kan då vara att våldta, misshandla och mörda civila. Sprid kaos bland civilbefolkning. Kontroll över media som tystar all kritik och skulle någon eller några ändå fortsätta med att kontrollera och försöka sprida sanningen så finns hot och våld lättillgängligt.
  Sverige en t-central i Europa som sprider ondska och terror till våra europeiska grannländer.

  Gilla

 • Carl ekström

  Löfvens fina pojkar,han har järnkoll på sinna vänner.

  Gilla

 • Lasse

  Gissar Säpo har koll, ingen idé att lagföra dom här i Sverige, så fort dom åker utanför gränsen, tipsa utländska säkerhetstjänsten så dom kan gripa dom, då kanske dom får nån forma av straff, meningslöst lagföra dom i Sverige.

  Gilla

 • ruben

  Sveriges myndigheter har skaffat sig de skattesubventionerade pr-representanter de kan tyckas jobba för och bett om under lång tid. Det verkar också vara bråttom och angeläget att ge dessa representanter Svenskt medborgarskap innan de synats om vilka de är och vad de vill här i Sverige. Märkligt. Hoppas de tre som gripits är frukter efter spaningen på de ca: 2000 i Sverige?

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Säkerhetspolisen (paradoxal benämning, förresten) har förmodligen full sysselsättning med att registrera regimkritiker på alternativa nyhetsbloggar och av det lama intresse denna organisation hittills visat för terrorbekämpning, kan vi sannolikt dra slutsatsen att ingenting specifikt har åstadkommits. Tvärtom verkar etablissemanget välkomna allt som kan tänkas skada vårt land och dess kuvade befolkning.

  Inom den humanitära stormakten finns inget genuint intresse bland makthavarna för att komma till rätta med den omhuldade våldsimporten. Så länge viljan saknas kommer ingenting att förändras och den inre fiendens politik kan fortsätta att demolera de sista resterna av det land vi en gång kände som Sverige.
  Ett förbannat skamligt scenario!
  Andreas.

  Gilla

 • ingemar

  De här kommer aldrig att bli Svenskar, och det Vill Vi inte heller!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: