Islamisten Akilov flyttades inte…


TERRORISM. Riksdagsledamot Hanif Bali (M) berättar om hur den misstänkte terroristen från Drottninggatan, Rakhmat Akilov behandlades.


6 responses to “Islamisten Akilov flyttades inte…

 • Kommendanten

  I Sverige har våra pk-politiker tillika hycklare förankrat ett underkastelsesystem, en så kallad muhammedanskt bensärningspolitik. Därvid muhammedanerna serveras med mer eller mindre allt, gratis dessutom.

  Dessa infantila pk-politiker har inget att göra på den politiska arenan.

  Vi får hoppas på att 87-an har vaknat ur naivitet dvalan till kommande val.

  Gilla

 • Maja Anokhina

  Något som inte stämmer…. Att Akilov gick överhuvudtaget SFI betyder att han hade ett svenskt personnummer vilket just denne Akilov inte hade. Det var säkert en annan Akilov. Menar Hanif Bali att hans mamma från Iran är här? Jag begriper ingenting. Jag vet att han inte ljuger. Men hur kunde hans mamma komma hit medan t.ex. min mamma inte ens fått gästvisum för att besöka sina 2 barn och 5 barnbarn som alla bor i Sverige?

  Gilla

  • Skåningen

   Är din mamma från Iran? Vad gnäller du om egentligen? Att han gick på SFI-kurs betyder inte att han avslutade densamma. Lär dig skilja på ditt och datt.

   Gilla

 • gamgubben

  Är det inte märkligt att det ska behöva ta sån tid innan ett sånt här fall hamnar i domstol? från april 2017 till februari 2018? Då ska det tragglas ca 14 dagar innan första domen faller sedan får naturligtvis en av parterna överklaga och hovrätten kommer med sitt beslut nån gång på hösten 2018. Domen då blir väl högst 8 år förmodligen utvisad på 5 år. Överklagan till HD klappat och klart efter min död. Det är något ruttet i mitt kära fosterland!

  Gilla

  • Mimi N.N.

   It takes time to fabricate evidence and pave the way for a mild sentence. Acquittal is out of the question, isn’t it ?

   Gilla

   • Mimi N.N.

    Should I have specified – false/counterfeited or just counter evidence ? Aggravating circumstances are already too many and too heavy. Capital punishment is the only valid solution.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: