An Important Message From Stefan MolyneuxOne response to “An Important Message From Stefan Molyneux

  • gamgubben

    Ja för Sverige gäller det att 2018 som han säger ”retaking” återta bitar av den kultur vi tappat, återta ett Sverige som kan stå upp för demokrati och utjämna klyftorna för de som arbetar och de som efter slutat värv ska leva på sin pension.
    Mindre till dem som aldrig arbetat, kommit hit för att njuta en garantipension men aldrig bidragit. Utvisning av de som begår grova brott, återtagande av svenskt medborgarskap och framförallt ska det vara betydligt hårdare krav för att erhålla medborgarskap. Dra ner på bisdragsfloran, lägre bidrag om du inte har medborgarskap. Kommer du tillbaka från IS-deltagande skall medborgarskap dras in och direktutvisning, är du svensk 10 års fängelse, minimum.

    Liked by 2 people

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: