Jesus hade fått skydd i Israel…

INVANDRING. Fredrik Modéus, biskop i Växjö stift vill öka invandringen men får svar på tal av den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali.

-Pettersson undrar om det inte står fel i i Lukas evangelium, andra kapitlet om Jesus öden och äventyr, var inte Augustus svensk finansminister?

1. Och det hände sig vid den tiden att från kejsar Augustus utgick
ett påbud att hela världen skulle skattskrivas.
2. Detta var den första skattskrivningen, och den hölls, när
Kvirinius var landshövding över Syrien…

14 thoughts on “Jesus hade fått skydd i Israel…

  1. Nu vet jag inte om denne historiskt bekante man sökt skydd i Absurdistan ?
    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/57/Lothar_de_Maizi%C3%A8re_2011.jpg/330px-Lothar_de_Maizi%C3%A8re_2011.jpg
    I varje fall gned jag mina ögon vid middagstid.Stenbock som brukar handla sina blommor och grönt i ett litet trädgårdsmästeri utanför min lilla stad, behövde utsmyckning till vår familjegrav.
    Mannen på bilden stod plötsligt framför mig. !!!!!
    Lothar de Maizière den högste och förste ledaren efter kommunisternas fall, i omvälvningens DDR -89….Mannen som tilläts deltaga som marionett, när de stora ledarna beslutade att återförena Tyskland.Inse att jag blev förvånad att han av alla platser i Dårhuset,lyckats finna denna välsorterade och prisvänliga plats vid Västkusten !

    • Har senare idag funderat över hans besök i Absurdistan berodde på,att han än en gång ville få uppleva den dåtida nostalgiska känslan kring julen i kommunistisk/socialistisk regi ?
      Hur det en gång föregick i hans dåtida hemland DDR.
      Skillnaden är inte så stor.Bortsett från att det finns mer ljus och framförallt många fler araber,zigenare och niggrar i landet Ansurdistan !

  2. Det är medelst en blaserad suck man konstaterar att signaturen Mia tagit tillfället i akt att avancera i sin besatthet att agera cheerleader för korruptionsregimen och har därmed valt att exponera sin disposition för blasfemi – ett osmakligt tilltag som endast kan ursäktas av hennes flitigt förevisade enfald.

    Så älskade Gud världen att han offrade sin enfödde Son, vår Frälsare, för att genom korsfästelsen försona våra synder. Den som väljer att förhåna Kristus och inbilla sig att den himmelske Fadern övergivit honom, har också avvisat erbjudandet om frälsning. Hade nu Jesus icke fullföljt sitt lidande för människosläktets skull, hade vi varit hjälplöst förlorade.

    Ödmjukhet och insikt om våra brister och försyndelser samt uppriktig bön om förlåtelse och vilja till bättring, är nyckeln till Guds rike.
    Tappa inte bort den!
    Andreas, värdekonservativ nationalist, realist och troende kristen.

    • Jesus själv sade när han hängde på korset ”Fader varför har du övergivit mig” så det har inget att göra med att jag förhånar honom som du påstår
      .Och jag har aldrig kunnat förstå varför det barbariska han utsattes för och fick lida i timmar skulle vara till någon hjälp för oss människor.Om han inte hade plågats ihjäl så skulle vi alltså vara hjälplöst förlorade (?)
      Jag är inte religiös – kanske för att jag ifrågasätter och tänker själv.
      Men om nu ”uppriktig bön och förlåtelse och vilja till bättring är nyckeln till Guds rike” så kan du ju börja med att be om förlåtelse för alla elaka kommentarer du skrivit om mig.

  3. Det är nu nästan 30 år sedan jag begärde utträde ur Svenska kyrkan. Ibland är det dock så att jag känner en stark längtan att ansluta mig igen, bara för att få känna den outsinliga glädje det skulle vara att få lämna denna, sakrala, infantila idioti.

  4. Det börjar nu bli mycket svårt att förstå hur vissa PK-imbeciller kan vara så infernaliskt indoktrinerade och hjärntvättade att de vill ÖKA Massinvandringen! Varje månad nu sedan i April har det ”kommit” ÖVER 2000, Tvåtusen nya asylsökande VARJE månad! Det motsvarar ca 70, sjuttio, skolklasser med migranter VARJE Månad!
    Förstå att läget för landet är Alarmerande!

  5. Om Augustus nu inte var svensk finansminister, så var han i varje fall garanterat socialdemokrat.

  6. Jesus fick inget skydd i Israel. Han spikades upp på ett kors och fick hänga där tills han dog
    Också ganska övergiven av den han kallade sin Fader.

    • Hoppas att du vet att det var romarna som spikade upp honom. Detta var ju före islam, så vi kan väl sätta likhetstecken mellan romarna och muslimer. Deras intentioner förefaller ju vara synonyma

    • För att vi skulle få frälsning och sätta stopp för blodsoffrandet inom judendomen. En ny tid skulle ta vid.

    • Jesus hade inte fått något skydd i Sverige heller på den tiden. Han hade fått sitta under ett träd i skogen och sköta sig själv bäst fan han kunde.

Kommentera