Österrike: Ny regering mot ”islamiseringen”


av Soeren Kern  •  20 december, 2017

  • En koalition mellan antiinvandringspartiet Österrikiska folkpartiet och antietablissemangpartiet Österrikiska frihetspartiet som kommer att sväras in i regeringen den 18 december är redo att skicka ut Österrike till Västeuropas motståndstrupp mot massinvandring från muslimvärlden.

  • Det enorma demografiska och religiösa skiftet som pågår i Österrike, som traditionellt sett är ett romersk-katolskt land, verkar oåterkalleligt. Österrike har också framkommit som en bas för det radikala islam.
  • ”Vi har mycket gemensamt [med Israel]. Jag säger alltid att om man definierar den judisk-kristna västvärlden så representerar Israel en slags gräns. Om Israel misslyckas så misslyckas Europa. Och om Europa misslyckas så misslyckas Israel.” Heinz-Christian Strache, partiledare i Österrikiska frihetspartiet.

Antiinvandringspartiet Österrikiska folkpartiet och antietablissemangpartiet Österrikiska Frihetspartiet har slutit ett avtal och skapat en ny koalition som kommer att styra Österrike under de kommande fem åren. Den banbrytande politiska alliansen, som kommer att sväras in i regeringen den 18 december är redo att skicka ut Österrike till Västeuropas motståndstrupp mot massinvandring från muslimvärlden.

Den framtida förbundskanslern Sebastian Kurz, 31, som vann valet i Österrike den 15 oktober efter att ha drivit en kampanj som bygger på löftet om att minska illegal invandring, kommer att styra tillsammans med Heinz-Christian Strache, 48, partiledare för frihetspartiet, som har varnat för att massinvandringen skapar en ”islamisering” i Österrike. Enligt avtalet kommer Strache bli vice förbundskansler och Frihetspartiet kommer även ta kontroll över försvarsdepartementet, inrikesdepartementet och utrikesdepartementet.

Läs vidare


7 responses to “Österrike: Ny regering mot ”islamiseringen”

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: