Islam creates sick minds


”A Swede Speaks” reports:


One response to “Islam creates sick minds

 • Kurt Kodstedt

  Tragiskt men väntat, där det finns muslimer kommer det fega attacker med kniv, vi har sett många i Sverige!
  De var fotografer och väntade sig säkert inte att bli attackerade då Gabon huvudsakligen är ett kristet land med en liten muslimsk minoritet. Mannen är i kritiskt tillstånd, kvinnan klarade sig.
  Gärningsmannen skren ”allah akbar” när han attackerade paret med kniv, det betyder ungefär ”Gud är störst”. Det finns åtskilliga verser i koranen som uppmanar till att döda, ex den som lämnar islam ska dödas enligt koranen. Enligt Geert Wilders är koranen mer antisemitisk (judehat) än ”Mein Kampf”.
  Att attackera någon med kniv är en oerhört aggressiv handling, driven av människans absolut lägsta instinkter , dessa djuriska instinkter var nödvändiga vid jakt några miljoner år tillbaka i tiden, idag, i ett civiliserat samhälle finns inte behov av dessa drifter. De allra flesta europeer, dvs vita människor, skulle aldrig använda kniv mot någon annan människa, några om de skulle vara tvungna för att skydda barn/fru eller eget liv.
  Vi i Europa måste börja fundera över hur vi ska försvara oss själva och våra länder. De politiker vi har valt kommer inte att göra det!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: