Välkommen till helvetet som är Bryssel

av Drieu Godefridi  •  14 december, 2017

  • Bara förra månaden förekom tre olika utbrott av storskaliga kravaller och plundringar i Bryssel.

  • Om man penetrerar det tjocka molnet av professionell indignation för att granska verkligheten i ”Europas huvudstad” så är det man ser på många sätt ett helvete, ett där socialism och islamism, kravaller och plundringar är den nya normen.

När den dåvarande kandidaten Donald Trump i januari 2016 noterade att Bryssel, tack vare invandringen, höll på att förvandlas till ett helvete, visade belgiska och europeiska politiker upp en enad front i (medie-)barrikaderna: Hur vågar han säga något sådant? Bryssel, EU:s huvudstad, kärnan i den postmoderna världen, i framkant för den nya ”globala civilisationen”, ett helvete? Självklart är det inte alltid enkelt att assimilera nykomlingar, och det kan förekomma en del friktion då och då. Men strunt i det, sa de: Trump är en buffel, och han har ändå noll chanser att bli vald. Så gick tankarna hos New York Times internationella utgåvas ivriga läsare och CNN Internationals tittare.

Läs vidare

11 thoughts on “Välkommen till helvetet som är Bryssel

  1. Fick reda på detta för några veckor sedan, samt att de ”svenska” Regimtrogna självcensurmedierna är i stort sett tysta om detta.
    Syftet med det förstår väl åtminstone alla Nationella!

  2. Det är tur att inte vi har samma vapenlagar som USA.
    På så vis slipper vi skjutningar mord och annat elände.

    • Ja skjutningar och mord förekommer ju inte i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige, sådant förekom naturligtvis bara när Sverige var ett homogent och icke mångkulturellt land även om vi som existerade på den gamla goda tiden inte varje dag hörde talas om mord, våldtäkter, rån och skjutningar !

      • Och det var hemskt mycket dödsskjutningar på 1920-1960 talet då vi i praktiken saknade vapenlagar………jämfört med idag.

        Allt detta drävel om vapenlagar är bara för att EU har en agenda att avväpna alla skötsamma Svenska medborgare.
        Kriminella utlänningar springer som bekant omkring beväpnade ändå.

  3. Sveriges Regering öppnar famnen för kriminella, vi får betalar med våra liv. Det är bara en tidsfråga innan våra städers invånare får uppleva samma helvete som Bryssels gör.

Kommentera