Putin: Ryska trupper ska börja dra sig ur Syrien


MELLANÖSTERN. Rysslands president Vladimir Putin beordrar tillbakadragandet av ryska styrkor från Syrien, rapporterar ryska nyhetsbyråer. Ordern gäller ”en avsevärd del” av landets insats, enligt Putin.

– Jag beordrar försvarsministern och generalstabschefen att börja dra tillbaka den ryska kontingenten till sina permanenta baser, säger han, rapporterar den ryska nyhetsbyrån Interfax.

Putin är på oannonserat besök på flygbasen Khmeimim i Syrien, där han träffar den syriske presidenten Bashar al-Assad. Han hotar med nya anfall om ”terroristerna skulle visa sig igen”.

– Då kommer vi att slå till på ett sätt som de aldrig har sett förut, säger Putin enligt Interfax.
Ryssland strider på Assadregimens sida i det syriska inbördeskriget.

-Pettersson tror vad han vill på Putins tillbakadragande. Ryssland behåller nog de styrkor de anser sig behöva i Syrien och i Östra Medelhavet…

Från 21 november 2017


4 responses to “Putin: Ryska trupper ska börja dra sig ur Syrien

 • compulsoryunion

  Solna kommun lånar ut bostadsrätter värda 4 miljoner per styck, till perverst lata syrier som bara röker i grupp, kan de åka hem nu, eller har de livstid här?

  Gilla

 • Truthfighter

  Så…när börjar återvändandet av alla som kommit hit. Nu finns det ju inget som hindrar att de far tillbaks. HELA HÖGEN!!!

  Lustigt förresten hur lika Trump och Putin är! Putin använder nästan exakt samma formulering mot IS, som Trump mot Kim Jong-un. ”Då kommer vi att slå till på ett sätt de aldrig har sett förut.”

  DET ÄR DE SOM ÄR TRYGGHETEN OCH GARANTEN FÖR NÅT BRA, I VÅR ANNARS SÅ FÖRDÄRVADE OCH SARJADE VÄRLD!!!

  Gilla

 • rannug

  Tusen tack Putin och Ryssland för att ni bekämpade daesh/is i Absurdistan så ska dessa fekalier få bostad och jobb det är absurt.

  Gilla

 • Luntan

  Putins styrkor har nu fått krigserfarenhet långt från hemlandet. Men vi svenskar behöver inte resa utomlands utan kan få det på hemmaplan?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: