Stäng

Utbrott av PMM i Jerusalem

Ett allvarligt utbrott av PMM, den Plötsliga Muhammedanska Mordlystnaden  har inträffat i Jerusalem. En säkerhetsvakt är i alvarligt tillstånd efter en knivattack utförd av en utövare av den ”fredliga och humana” så kallade religionen.

Den ”fredlige och humana” greps av en medborgare, enligt uppgift en taxichaufför. Polisens talesman bekräftade att angriparen var en 24-årig palestinsk man.

JPOST

2 reaktioner på “Utbrott av PMM i Jerusalem

 1. 5% blir 100% när PK-media skildrar verkligheten. Här är en som vågar skriva nåt annat.

  ———————-
  När Forum för levande historia 2005 mätte rasistiska attityder i Sverige fann man att fem procent av befolkningen i stort hyste antisemitiska uppfattningar. Bland vuxna som betecknade sig som muslimer hyste 39 procent en ”systematisk antisemitisk hållning”.

  I en annan studie där judar tillfrågats om vem som hotat eller attackerat dem svarade 51 procent av de tillfrågade att det var någon med ”extremmuslimsk” övertygelse, 25 procent att förövaren hade vänsterextrema åsikter och 5 procent att förövaren hade högerextrema övertygelser.

  Detta är alltså antisemitismens natur i Sverige. Siffrorna är likartade i Frankrike, Tyskland och Storbritannien.

  När det kommer till det vanligast förekommande hatet och våldet mot judar i Sverige står offentligheten däremot med byxorna nere. Sannolikt för att man är en del av problemet.

  http://www.gp.se/ledare/antisemitismen-%C3%A4r-sveriges-blinda-fl%C3%A4ck-1.4910712

 2. Återigen bevisar hedningarna sin otro. Religion är förståelse och förlåtelse, inte massaker. Det har INGENTING med Gud att göra! Att inte de styrande begriper detta! Islam, har ingenting med religion att göra!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: