Iraks premiärminister: Kriget mot IS är över


MELLANÖSTERN. Iraks premiärminister Haider al-Abadi säger att kriget mot terrorgruppen IS i Irak nu är över, rapporterar flera nyhetsbyråer. – Våra styrkor har total kontroll över gränsen mellan Irak och Syrien och jag tillkännager därför krigets slut, säger han enligt AFP.

-Pettersson räknar med att de irakiska ingenjörstrupperna som befinner sig i Sverige omedelbart återvänder hem för att bygga upp sitt eget land i stället för att riva vårt.


9 responses to “Iraks premiärminister: Kriget mot IS är över

 • Hönsmamman

  Dags att åka hem och bygga landet. Come on boys – get going!

  Afghanerna kan hjälpa till att bygga landet. Palestinierna och de statslösa kan in i en första runda och riva så mycket som möjligt och sortera stenar genom att kasta dem i olika högar. Dit skickar vi också alla stenkastaridioter i våra förorter. Därefter behöver bråte eldas upp och då skickar vi våra vältränade bilbrännare, skoleldare och allt annat som de sätter fyr på. Skicka dit dem och låt dem elda tills de längtar till ishavet. Därefter skickar vi alla våldtäktsman ut på vandring att gräva söka igenom efter minor. Därefter skall husen byggas, jord brukas och kyrkor uppföras. Muslimer som behöver toleransträning avseende andra religioner än sin egen kan delta i kyrkobyggnationerna. Under sträng tystnad och hårt arbete kan de få ta del av långt utvecklad byggnadskobst under ledning av välutbildade arkitekter och efter precisa önskemål från dem som fått sina historiska arv vandaliserade.

  Det kommer att finnas jobb för alla de som kommit hit och nu dränerar oss på skattemedel. Skicka iväg dem i arbete i Syrien. Bygg upp landet.

  Trump och Putin kan säkert forma en plan för att hålla dem på mattan.

  Gilla

 • Billy Boy

  Stefan Åsberg SVT: Risken för attacker i Europa kan öka när IS trycks tillbaka i Mellanöstern

  Kriget mot IS i Irak är över. Det säger landets premiärminister Haider al-Abadi. SVT:s Mellanösternkorrespondent Stefan Åsberg menar dock att terroristerna fortfarande kan utföra attentat och att risken för attacker i Europa ökar.

  Läs gärna hela reportaget på länken nedan:

  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/risken-for-attacker-i-europa-okar-nar-is-trycks-tillbaka-i-mellanostern

  Med de svenska regeringarnas historiskt vanstyrda asyl- och invandringspolitik har vi redan ett överflöd av våldsbejakande, potentiella terrorister inom vårt lands gränser. De kan vålla oss fruktansvärt stora skador under mycket lång tid framöver.

  Gilla

 • Jan

  Då är det bara arr skicka hem muslimerna till Syrien igen. Det finns inte längre några asylskäl.

  Gilla

 • age

  Stationerade och installerade i små grupper, jämnt fördelade över hela vårt fosterland. Som Pettersson säger, varför skulle de ha anledning att dra sig tillbaks?
  Dessutom bygger regeringen stridsledningscentraler/vapenförråd åt trupperna.
  => Sverige = nästa Syrien!

  Vad gör du för att stoppa/hindra den pågående invasionen?
  Varför accepterar regeringen detta?
  Varför accepterar regeringen att 53 bostadsområden redan
  är ockuperade (no-go zooner) – eller som regeringen vill kalla det;
  ”Särskilt utsatta områden”?
  Varför utlyser inte regeringen undantagstillstånd och återtar ockuperat,
  svenskt territorium?

  Kan vi ha en regering kvar, som sviker Sverige?
  Kan vi ha en regering som islamiserar Sverige?

  Moderaterna vill inte prata med SD.
  (men det behövs inte när SD blir största parti)

  Gilla

 • xControlC

  Sedan ett par år har missnöjda irakier återvänt hem ifrån Finland då man tyckte det var för ”lite lyx” de erbjöds där 🙂 vilket visar på att Irak inte har haft något krig på ett bra tag.
  Flyktingar ska aldrig erbjudar PUT(permanent uppehålls tillstånd) utan praxis är att get tillfälligt skydd , meningen är ju att de ska återvända till sina hemländer när landet är lungt…………

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Varför skall dom återvända,?här får dom,mat och husrum.Får bidrag,lever som dom gör hemma med kriminalitet,klanfejder gud vet Allt.Öppna era hjärtan ,dom flyr ju för sina liv.Dom kommer inte återvända.Dom njuter av berömda svenska gästfriheten. Tack våra politiker ni har förstört vårt land,tack en en gång.Vakna Sverige.Mvh Adolf

  Gilla

 • eva

  Nja, kanske där men inte här! IS flyttar bara sina positioner till väst istället.

  Gilla

 • Ludde

  Och tar hela MP samt V med sig.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: