Feg arabisk liga döms till fängelsestraff

Äldreligan som i somras trängde sig in hos en 97-årig kvinna i Malmö och hotade, misshandlade och rånade henne dömdes på torsdagen till långa fängelsestraff.

Den som straffas hårdast av de fyra männen får fem och ett halvt års fängelse. En av dem utvisas även på tio år.

Screenshot_20180115-205910

Alla bedöms som lika skyldiga till grovt rån, försök till bedrägeri, bedrägeri och försök till grov stöld.

Kammaråklagare Sofia Syrén bedömde att straffvärdet för brotten var åtta års fängelse men rätten har lagt sig något lägre!!! och sedan gjort avdrag för att tre av männen är under 21 år.

 • Haiderat Raad Salim, är irakisk och svensk medborgare medborgare, behöver arabisk tolk, född 1989. Fängelse i 5 år och 6 månaders fängelse.
 • Mohammad Al Agawiär statslös men behöver tolk på arabiska. Född 1997. 4 år plus utvisning.
 • Aladdin Al Arabi, pratar arabiska med nordafrikansk dialekt, född 1999. Medborgare i Marocko och döms till 2 år och 9 månader i fängelse. Har tidigare fått order att lämna landet men befann sig i Sverige olagligt.
 • Mansour Alzafiri, en fjärde behöver också tolk på arabiska och är född 1999, ingen utvisning eftersom han har föräldrar och syskon i Sverige. Han var 17 år när brotten begicks. Ungdomsvård 1 år och tio månader.

Malmö tingsrätt B 7608-17

-Pettersson undrar varför kammaråklagaren lägger sig under straffvärdet på åtta år för personer som bryter sig in hos, rånar och misshandlar en 97-årig kvinna?

TIDIGARE 2017-11-14. 97-årig kvinna rånad och misshandlad

INVANDRARBROTT. I slutet av augusti ska en 97-årig kvinna ha misshandlats och rånats grovt i sin egen bostad. Nu åtalas fyra män vid Malmö tingsrätt.

Tre av männen är i 20-årsåldern och den fjärde i 30-årsåldern. Alla är misstänkta för grovt rån, försök till bedrägeri och bedrägeri.

Målsägande, en 97-årig kvinna, låg och sov mitt i natten när de fyra männen tog sig in i hennes bostad genom att krossa ett fönster i källardörren. Männen ska sedan ha utdelat våld mot kvinnan genom att ha knuffat ner henne från sängen, utdelat upprepade slag och hotat henne med en skruvmejsel. Våldet orsakade smärta, hudblödningar och blåmärken på 97-åringen.

I samband med misshandeln ska männen även ha stulit flera saker, bland annat kvinnans bankkort, en TV och smycken. Bankkortet ska sedan ha använts till att ta ut en sammanlagd summa på 15 000 kronor i en bankomat i centrala Malmö.

Ett par dagar senare ska samma gäng ha utfört ytterligare ett inbrottsförsök, den här gången hos en 95-årig kvinna. I samband med det blev alla fyra männen misstänkta för försök till grov stöld.

-Pettersson noterar att SVT, Expressen, Sydsvenskan och många fler ”seriösa” medel glömmer att nämna att de misstänkta gärningsmännen är araber och har tolkbehov på arabiska…

25 thoughts on “Feg arabisk liga döms till fängelsestraff

 1. MODIGA araber det här….-ger sig på en 97 årig kvinna i hennes bostad genom att bryta sig in….!! Vad gäller här, VILL VETA…..Någon rätt till självförsvar eller måste man ringa 112 ????? Detta borde redas ut ordentligt man måste ha rätt att försvara sig fullt ut vid attack mot hemmet!!!! NU kunde inte den 97 åriga kvinnan det, hon blev överrumplad när hon låg och sov och hann inte ens ringa 112!!! Hade det hjälpt tror du om hon hunnit ringa 112??? SVAR: Polisen fungerar inte i Sverige så det hade inte hjälpt men man ska naturligtvis alltid ringa 112!!! Tänker på mannen som skrev att böneutropet från en moske lät som en åsna med magknip…..Muslimerna demonstrerade utanför mannens bostad och en svensk åklagare tog upp ärendet och åtalade mannen för ”hets mot folkgrupp!”. Jag tror INTE att han blev dömd men vet inte säkert, den muslimska demonstrationen borde istället ha åtalats för hets och upplopp….De är bra att i grupp attackera samhället, de är aldrig ensamma, de gaddar i hop sig och attackerar i grupp…..Bara tillsammans i grupp kan vi STOPPA detta vansinne som pågår i Sverige…..Vi kan rösta rätt och vi kan stödja krafter som motverkar dessa krafter som vill oss ont, de går Satans ärenden även om de påstår annat!!
  De kunde lika gärna varit Din eller min mor muslimgänget attackerade!!!

  • Bra text! MODIGA araber det här, vi får tacka MILJÖPARTIET och Stefan Löven och SOCIALDEMOKRATERNA för alla unga ljugande araber som väller in i Sverige….Nu har de fått amnesti också trots att de kom utan pass och ID!
   GRATTIS 87:AN!!!! En fin julklapp ni fått, alla om röstade på dumhuvudet Stefan Löven är säkert glada nu!!

 2. Hej.
  Det absolut värsta för utlänningar i Sverige är att släkten i deras hemländer får reda på att någon i familjen är dömd för sexuella brott mot kvinnor oavsett ålder.

  Om brotten begåtts mot mycket gamla kvinnor, män och barn, har det efter översättning av förundersökningar eller domar att brottslingarnas deras familj inte ens behövt
  släkten i andra länder för att utsättas för vedergällning.

  Det finns inte en enda familj i Sverige som ens vågar tänka tanken att åka på semester till deras hemländer om domar översattes till det språk de dömda talar !

  Lösningen är Google översättning av domar och ut med dem på nätet!

  • Marockaner väljer att stanna i ett land han inte har lov att vara i – för att?

   Kämpa? Visa sin styrka? Imponera? Vara en man? Utvecklas? Höja sin kompetens?

   För att gå in i en annan människas hem och misshandla personen, ta dennes tillhörigheter. Efter en kamp man mot man? Nej en svag 97-årig kvinna.

   Borde han inte vara efterlyst av sitt hemland? Sån där fasoner kommer inte plötsligt i en människas liv? Har han rymt från andra straff?

   Kan inte alla sån där jävla bara dra åt helvete?

 3. Två saker; Har vi verkligen styrkt ålder på dessa ”strulputtar*”? Straffreducering får personer mellan 18 och 21 år existerar såvitt jag vet i Brottsbalken. Det lär vara agendasättande jurist i HD som hittat på det. Lagstiftaren har tyvärr inte rättat till det.

  * ”Strulputte” är ett begrepp som förre inrikesminister Ygeman introducerade för att beskriva kriminella gäng av utländsk härkomst som uppgett lägre ålder.

  • ”Strulputte” låter gulligt, hör liksom en annan tid till, 40-talet och Anderssons Kalle, en buspojke…..Att nämna saker vid dess rätta namn är svårt om man vill vara 100% politiskt korrekt och det vill Socialdemokrater, de har språkstrateger för att omdana Sverige till ett muslimskt kalifat! Arabisk gangster blir strulputte, städare blir renhållningstekniker, ja, ni kan säkert komma på många fler ord som Socialdemokraternas språkstrateger hittat på för att dölja, ljuga och förvanska verkligheten så den passar de socialistiska framtidsdrömmarna om ett mångkriminellt Sverige a la Malmö….

 4. Utvisning direkt för hela familjen och deras släktingar som lever på bidrag för att aldrig mer kunna återvända. Hur många av rättens medlemmar får en slant?

 5. Det är löjeväckande straff! Minst 20 riktiga år upp till livstid samt följt av livstids utvisning enda alternativet till det nämnda är dödsstraff.

 6. Skriv inte hårda fängelsestraff, existerar inte i dagens Sverige det blir bara patetiskt, när man jobbat som fångvaktare i snart 35 år så vet man hur vidrigt och fjolligt det numera fungerar innanför murarna !
  Efter avräknad häktningstid och belöningen i form av frigivning efter 2/3 av s.k strafftiden på något av Kriminalvårdens lekstuga och vilohem så är dessa parasiter snart ute igen i det mångkulturella svenska samhället och kan fortsätta sin brottslighet !
  Varför utvisning på 10 år och inte på livstid ? Beror naturligtvis på att de kriminellas paradis Sverige alltid vill ha tillbaka sina högt värderade brottslingar igen.

  • Alla dessa gulliga berikare behöver ha arabiska tolkar trots att en av gossarna är svensk medborgare. Hur kommer det sig att man förvärvar det svenska medborgarskapet utan att kunna språket ? Rätten fastslog att den 17-åriga killen inte kan utvisas pga att han har hela familjen i Sverige. Då utvisar man hela klanen, eller hur ?

  • Kenth A :
   Du har erfarenhet av svensk fångVÅRD under 35 år, ungefär så lång tid som jag har förstått att svensk fångVÅRD är en skam för offren. Det är starkt av dig att orka, personligen så vet jag att jag inte skulle orka att se ett sådant haveri.

   • För ett tjugotal år sedan så bodde jag under en kortare tid i Texas. Längs med vägarna så fick jag ofta se ”chaingang” som arbetade med städning av dikeskanterna, det var 35 grader varmt och de jobbade iklädda oranga overaller och sammankopplade med järnkedjor vid smalbenen , vaktade av beväpnade vakter.
    Tror att de tänkte sig för innan de gjorde mer djävulskap, då de blev utsläppta.

   • Tack Lena !
    En skam för offren är lindrigt sagt svensk fångvård är idag en total förnedring mot alla brottsofffer och övriga hederliga svenska medborgare, fångvården speglar alltid samhället och när man ser hur dagens svenska samhälle fungerar idag då förstår man hur det fungerar innanför murarna en total feg ynkedom råder de kriminella parasiterna bara hånskrattar åt det patetiska svenska rättsväsendet och ingen i den fega fångvårdsledningen innanför murararna vågar precis som ute i samhället ta i med hårdhandskarna inte hårstrå får ju krökas på stackars brottslingar.
    För 35 år sedan fungerade svensk fångvård sedan hände något i Sverige som man kan tacka 87:an och deras 7 klöver för !
    Tur att pensionen är mycket nära nu, sedan tackar man för sig.

   • Kenth A :
    Du är viktig för information i Sverige och hur det INTE fungerar i vänsterdyngan, vi är jättemånga som INTE vet hur illa det är.
    Stort tack hoppas att du kan inspirera många fler !

 7. Vilken skam och styggelse att styrande makten tar grovkriminella till väljare – detta säger allt, partiernas metod och agerande är minst sagt under all kritik, imorala och vidriga.

 8. Araber är fega stackare. Uppträder i flock, är stöddiga omgivna av ”broschor” och angriper gärna de svagaste. Att de sedan flyr sina länder och lämnar kvinnor och barn säger det mesta.

 9. Varför utvisas folk på visst antal år och inte på livstid?
  Varför skall brottslingar ha rätt att komma tillbaka efter ett antal år för att kunna leva på bidrag och begå nya brott?

  Svar: Därför att en majoritet av svenskarna röstar på partier som vill ha det så.

 10. Tydligen alladin hade redan utvisningsbeslut,varför verkställer man inte utvisningar?Mansour blir inte utvisad,för att han har föräldrar och syskon här i Sverige, varför utvisar man inte hela packet, familjen har misslyckats med uppfostran och det kommer att kosta massor så länge dom är här.Enligt alla klanregler är alla skyldiga ut med dom.Sluta att dalta med grova brottslingar,ut med dom bara MVH Adolf

 11. J-vla vildar! Hur i hela fridens namn kan man………………… Vi massimporterar vildar, vildar som inte respekterar någon eller något! Snart finns de även i en by nära dig! Och vi accepterar det!! Fy tusan

  • I Tingsrätter ska representanter från alla 8 riksdagspartier ingå nämndemannakåren, utgår ifrån att så är fallet !

   • Wikipedia:
    … Vid förhandlingar i brottmål består tingsrätten i regel av en lagfaren domare (dvs. lagman, chefsrådman, rådman, assessor, fiskal, beredningsjurist eller notarie) samt tre nämndemän. Nämndemännen väljs av kommunfullmäktige och ingår i en så kallad nämnd. Nämndemännen behöver inte vara jurister.

    Detta gäller bl.a. för Karlstads Tingsrätt och beror på hur kommunstyrelsen är sammansatt.

    Även, har du missat det rättsfall med lagstridigt utfall för ett tag sedan, där nämndemännen röstade mot domaren?

Kommentera