Polisen tar på sig handskarna först


En man med en Palestinsk flagga riktar sin vrede mot en Judisk affär, i Amsterdam.


8 responses to “Polisen tar på sig handskarna först

 • compulsoryunion

  Dialogpolischefen headhuntad på migrationsverkets ”beslutar om permanent uppehållstillstånd automatiskt för ALLA som påstår sig va somalier och syrier” hade bjudit på kahva, grillad halalkorv o byggt fritidsgård.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Margot Wallströms älskling har inte mutats tillräckligt mycket med svenska pensionärers pengar, mer moskeer, lugna gatan jobb och egen lägenhet till alla handikappade släktingar.

  Gilla

 • ruben

  Det är väl klassisk rasism att låta oskyldiga judar straffas för vad Israel gör politiskt. Den här gången var det bara USA:s ståndpunkt i Israelfrågan. Som om alla andra skulle reagera och straffa alla araber när palestinier eller andra medlöpande stater uttalar sig olämpligt mot Israel. Palestinier och Hamas hotar med våld, uppror och Intifada, vilket inte är så ovanligt. Är Sveriges regering stolta, som ekonomiskt under lång tid stött detta ständiga terrorhot från palestinier?

  Gilla

 • Nisse

  Tänk om vi hade sådana poliser i Sverige. Men dom måste nog titta i regelboken först så att man inte kränker dregget..

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Ungefär som bilderna från tidigt 30-tal, då nazister vandaliserade judiska butiker i Tyskland. Samma anda – ny flagga. Aggressivitet och hot.

  Gilla

 • Ulli

  De står länge och väntar utan att ingripa, helt sjukt.

  Gilla

 • Mimi N.

  Poliserna stod och tittade lugnt på palestiniern medan de tog på sig handskarna i 30 sekunder. Inte alltför länge, men galningen hann med skadegörelse innan poliserna grep honom. Vad kan man säga om svensk polis – de kan också vänta lugnt innan de får order att ta fram elpistolerna och skjuta enligt bruksanvisningar i manualen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: