Välkomna till klubben


INVANDRING. Enligt Hanif Bali (M), är Solna den enda kommunen som haft minskad etnisk och ekonomisk segregation de senaste 30 åren – av bl.a. DN och Tino Sanandaji. Då undrar man naturligtvis varför inte regeringen och media gör studiebesök i den kommunen. Är det inte exotiskt nog? 


3 responses to “Välkomna till klubben

 • Kenth Andersson

  På SVT-text nyheter går att läsa:
  Storbritanniens försvarsminister Gavin Williamson anser att brittiska medborgare som stridit för IS inte ska få återvända till hemlandet utan istället ska lokaliseras och dödas, en enkel filosofi anser ministern en död terrorist kan inte orsaka skada i Storbritannien vilket naturligtvis är logiskt, det finns kloka politiker !
  Tur att öppenhjärtliga Sverige finns som välkomnar både IS-terrorister och andra kriminella från hela världen.

  Gilla

 • gamgubben

  Men oj, oj oj nu kokar det snart torrt innanför Fjollträskarnas pannben, begära att den nya adeln ska anstränga sig annars dras bidragen in. Det mina vänner, är tvärs emot vad en sann PK invånare i Fjollträsk anser!

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Men SKILLNADEN är, att Vellinge är SKÅNE och media gör ALLT för att framställa skåningar som rasister och förfärliga människor. Eftersom SD är största parti i Skåne… samma som Staffanstorp…. när Danderyd vill införa tiggeriförbud så blir det en liten notis, när Vellinge gör det så blir det direktsänd TV-debatt

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: