Våldsamma kvinnor rånar äldre


Den senaste veckan har pensionärer på landsbygden utanför Nyköping rånats av två aggressiva kvinnor som också brukat våld mot de gamla.

De två kvinnorna har lurat sig in i pensionärernas hem genom att utge sig vara läkarstudenter.

Kvinnorna uppger för de gamla att de är utsända för att kontrollera deras mediciner och medicinlistor. Den ena kvinnan uppehåller de gamla med detta, samtidigt som den andra kvinnan letar igenom lägenheten efter pengar och värdesaker.

Vid ett av rånen har också våld brukats mot en gammal pensionär, som precis som övriga är skakade av händelserna. Några direkta signalement får vi inte av lokaltidningen, men de överraskar ändå genom att uppge hur de aggressiva rånarna blandar dålig svenska med tyska och engelska.

SN

Jodå, visst är detta med öppna gränser och en dålig kontroll av de som tar sig in över dessa ett positivt inslag i vår numera så hyllade globalisering.


18 responses to “Våldsamma kvinnor rånar äldre

 • Lena

  Om mitt fosterland Sverige så har jag inte så mycket mer att säga än att det har blivit för djävligt äckligt.
  Ja jag tycker inte om de som har ockuperat landet och DE hatar oss, de älskar bara alla bidrag och annat som politikerna köper deras röster med .
  Dårhus !!!

  Gilla

 • br

  Det värsta är att de rånar riktigt gamla människor och tvekar inte att använda våld om det behövs

  Gilla

 • br

  Ja de finns även i småland.om det är samma vet jag inte.jag vet att det inte är svenskar.de bryter i talet när de pratar.är väl rumäner, bulgarer eller/polacker.

  Gilla

 • ingvar

  Typiskt zigenarbrott 80% av åldringsbrotten utförs av dom
  På den tiden 1999 då polisen fick berätta sanningen

  Gilla

 • ruben

  Varför ges inte den viktiga nyheten ut i public service?

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Just de nämnda språken leder misstanken mot romer. Var heller inte säker på att bägge är kvinnor. Inte för att hbtq står högt för romer, men en förklädnad är alltid förvirrande.

  Gilla

  • Nyhetssajten2

   Sluta var så ängslig korrekt,kalla dem för ziggar vilket är den gängse benämningen för dessa malwares

   Gilla

 • Mimi N.

  Det finns massor av färggranna, målande appellativ med nedsättande betydelse i mitt modersmål för sådana som härjar och härskar i Sverige, men det vore dumt att använda dem här, ni kunde ändå inte förstå. Svenska kränkande ord ? Antingen kan jag inte dem eller så finns de inte …. Det vore för neutralt att använda engelska/franska. Latin kanske ? Nej, vill inte såra latinet.
  Ser ni, nu känner jag mig dum själv därför att jag inte kan kränka kanaljerna och parasiterna enligt min fräckhet.
  Måste lita på er att göra det istället på eget språk då alla här har ett omfattande ordförråd.

  Gilla

 • Lena

  O T
  Stenbock du är saknad , har du gått vilse i Berlin ?

  Gilla

 • Mr Jordan

  Haffa packet snarast, slå in guldtänderna i käften med ett j-a fälgkors!

  Gilla

 • UtMedBrytarnaurSveaRike

  Delar barre med mina päron och i somras var det ett försök att blåsa morsan och farsan så att bovarna kunde komma in i barren och stjäla. De har två dörrar till barren, som är en stor kåk men rum för säkert två familjer, centralt i en förort till en av de största städerna. Skojarna kom seriöst snackande i seriösa kläder och ville in för att leverera en grej men jag var hemma och anande oråd när de synkat bankade på barrens två dörrar samtidigt och drog en dum historia om leveransen. De ville dribbla bort morsan och farsan så att den enda nissen kunde söka i resten av huset. Jag är en rätt stadig bit över 100 pannor plus som kör marklyft och andra grejer och farsan är rätt pigg i skallen och lackade ur direkt när de skulle lisma om något skit han inte hade beställt. De for iväg snabbt i sin dieseldroska när vi satte gränsen och visade att vi var redo till dans på gården.

  Gilla

 • assad

  Det här kan vi också lösa med mer genusvetenskap.

  Gilla

 • ingemar

  Minst 20 års fängelse (riktiga år) upp till livstid, för rån mm mot gamla försvarslösa i deras hem, följt av livstids utvisning utan pardon.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ständigt denna numera svenska trygghet !!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: