Brevbärare utsätts för allt grövre hot och våld

BROTTSLIGHET. Postnords brevbärare och chaufförer utsätts för grövre hot och våld än tidigare. Antalet rapporterade händelser, runt 100 per år, har inte blivit fler, men däremot har de blivit mer allvarliga enligt bolaget.

-Tidigare var brevbäraren fredad. Det är inte brevbäraren i dag. Det är inte heller våra chaufförer, säger Alexis Larsson, säkerhets- och reklamationschef på Postnord, till SR Ekot och fortsätter, problemen finns framför allt i förorter till de stora städerna, enligt Alexis Larsson.

-Pettersson tycker inte posten ska gnälla. Alltfler utsätts för mer hot i det nya Sverige, svenskarna har blivit galna…

5 thoughts on “Brevbärare utsätts för allt grövre hot och våld

  1. Under Löfven står det: Trygghet i en ny tid? Bilden ovan…Alltså är han inte helt omedveten om de nya tider där brevbärare, räddningstjänst ambulanspersonal etc etc listan blir lång där dessa blir utsatta för våld och hot. För att inte tala om svenska folket som är satta på undantag och helst ska utrotas.
    Hy7cklare

  2. Nåja, man behöver inte bo i ett utanförskapsområde för att hysa agg mot Post Nord. Ett brev som skickas från VC på månfag förmiddag kommer fram på fredag och jag bommade tiden och får betala för uteblivet besök.

  3. Man kan nästan tro att det idag i Lövets och 87:ans trygga heliga och mångkulturella Sverige råder total kriminell anarki men det gör det väl naturligtvis inte ?

  4. Vonn säger: ”Jag tävlar inte för Trump”

    Vonn skräder inte orden när hon talar om vad det innebär att tävla under amerikansk flagg.

    – Jag tar OS på största allvar. Jag vill representera vårt land väl, vilket jag inte tycker att personerna i vår nuvarande regering gör, säger hon.

    – Jag representerar det amerikanska folket, inte presidenten.

    Och alla vi i Sverige som sportar säger: ”JAG TÄVLAR INTE FÖR LÖFVEN”

    – Jag representerar det SVENSKA folket, inte en statsminister som har 25% av väljarna bakom sig, säger Sara från Skåne.

Kommentera