Träning på landsbygden viktigare än rån i staden


MEDIA. Den Eskilstunastyrda lokaltidningen Södermanlands Nyheter rapportera idag om att det kommunala bostadsbolaget, Nyköpingshem, uppmanar sina entreprenörer att undvika hotfulla situationer när de jobbar med bolagets fastigheter.

I mejlet uppmanades entreprenörerna att vara vaksamma på hotfulla situationer som kan uppstå, i ljuset av att ”flera otrevliga incidenter inträffat under arbete i våra fastigheter”, som det står i mejlet. Bland annat har en person blivit rånad i tjänsten.

-Pettersson är inte förvånad över att vi inte får något signalement på dem som rånar och hotar eller får reda på vilket område det rör sig om. Södermanlands Nyheters prioritering av nyheter är som vanligt.

Så kallade nazister är farliga och invandrare framtiden, nedanstående rubriker är också från dagens SN och handlar om att en privatperson har hyrt gymnastiksalen i Vrena där de har tränat kampsport sedan augusti och så vitt jag begriper betalat hyran och skött sig, men de tillhör Nordiska Motståndsrörelsen.

Givetvis kan och ska lokaltidningen hålla koll på NMR, men proportionerna i rapporteringen är inte rimliga. Flera dagar med ”nazister” som tränar på landsbygden men inget om vila som ligger bakom hot, rån och annat skit inne i Nyköping. Det får vi gissa oss till fast SN naturligvis vet. 

Enligt Säpo finns det c:a 3000 våldsbejakande extremister i landet. Runt 2000 av dem är islamister, 700-800 vänsterextremister och några 100 högerextremister. Med detta faktum i bakhuvudet så koncentrerar politiker och media inkl Södermanlands Nyheter på högerextremisterna som den stora faran…


7 responses to “Träning på landsbygden viktigare än rån i staden

 • Lokalinvånare

  Så några träningssugna personer från NMR får inte hyra en gympasal, trots att aktiviteten de sysslar med där inte är annorlunda än en vanlig kampsportsträning.. Samtidigt får andra föreningar bidrag från skattebetalarna trots att de hyrt in antisemitiska föreläsare och bedriver salafistisk utbildning för sina medlemmar..

  Gilla

  • eva

   NMR kan ju byta religion(till islam ett tag för att testa) och ansöka om bidrag till sitt nya samfund. Det blir garanterat kortslutning i överhetens hjärnor då!

   Gilla

 • Fredde

  Ja, man kan ju fråga den s.k. journalisten vilka det var som ställde till med bråk och stenkastning i Göteborg: vänster eller höger?

  Vem utgör det största hotet?

  Men, sånt kan en sann PK-mediaanställd förtränga…

  Nu vill jag inte försvara NMR, men nån slags rimlighet i skrivandet borde det vara.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   I Sverige heter det den populistiska extremhögern eller nazismen, vänstern är och kallas alltid bara för motdemonstranter !

   Gilla

 • age

  Hjärntvätt syftar till att förändra hjärnans normala funktion.

  Hur mycket människa är en hjärltvättad
  individ!?

  Är stark mental påverkan, ”hjärntvätt”
  att klassa som handikapp eller mental
  störning?

  Är en individ, som är hjärntvättad till att ägna sitt liv åt att tjäna något som inte finns, att räkna som komplett människa?

  Gilla

 • modernghost

  Det är väl högerextrema som kan störta sjuklövern och göra dem ovalbara för all synlig framtid?
  Låter bra.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: