Vem köper Aftonbladet?


En bild säger mer än 1 000 ord.


23 responses to “Vem köper Aftonbladet?

 • Peter Skoglund

  Aftonbladet behövs om sanningen INTE ska fram.

  Gilla

 • Lena

  Vi har så chockerande samvetslösa politiker att orden tar slut. Räkna kan de inte, bara när de ser till sina egna intressen, makt och pengar !

  Gilla

  • Lena

   Här uttalar sig en av de usla politikerna………….vilken skam det han säger.

   Och var är massmedia ??????

   Gilla

   • Lena

    Den här vältalige och faktafyllda inringaren till ”ring P1″för några år sedan blev snabbt avspisad, så bedrövligt och eländigt från SR.

    Gilla

   • Jag

    MSM skyddar våra ”ensamkommande baaaarn” Tyvärr!!

    Gilla

   • Holy shit vilken hoax - holohoax

    Han som intervjuas – liksom många många andra MÅSTE dödas genast anser jag. Vilka satans parasiterande avskum!! Jag tycker det MÅSTE bli skottpengar på politiker och på ALLA som upprätthåller detta sataniskt sinnessjuka och vänsterextrema system av lögner. Jag lovar att betala 1000:- ur egen ficka till den som dödar det avskummet. Jag vill att det ska bli möjligt för alla sunda svenskar att betala yrkesmördare som fullständigt slaktar alla dessa as. Det räcker ju med några hundra sunda och icke vänsterextrema människor som betalar några hundra var för att finansiera både vapen och ammunition, bensin mm till en yrkesmördare som tar dessa as av daga. Inbördeskriget har ju redan startat från deras sida mot oss, nu är det dags att vi slår tillbaks och de får smaka både blankt stål och kulor – tycker jag.

    Gilla

 • Sara från Skåne

  Pojke överkörd i Trollhättan. Tragiskt.

  Att döma av BILDEN, tror ni att dessa svartklädda och behuvade sörjande hade samlats på Coops parkering om det varit en svensk pojke?

  http://www.gp.se/image/policy:1.4875745:1511907830/image.jpg?f=Extrawide&w=980&$p$f$w=1ecae5a

  Gilla

  • Billy Boy

   Mycket tragiskt.

   Vad var det för ynkligt kräk som körde på och dödade pojken och sedan smet från platsen.

   Delcitat från SVT:

   ”Få smitningsolyckor klaras upp

   Det var på måndagskvällen som en tonårspojke blev påkörd av en bil på en parkering på Lextorp i Trollhättan. Enligt vittnesuppgifter till polisen ska bilföraren en bit från olycksplatsen klivit ur bilen och kontrollerat skadorna på sin bil. Därefter ska bilen kört vidare från platsen.

   Flera personer, både vänner till tonårspojken och andra trafikanter, blev vittnen till händelsen och polisen söker en grå- eller silverfärgad större bil.”

   Slut delcitat

   https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/fa-smitningsolyckor-klaras-upp

   Gilla

   • Stenbock

    Tja nu är frågan,vem/vilka kör vanligtvis en sådan bil i Trollhättan ? Om den var av äldre modell och lite sjaskig,tror jag man skall söka bland ”de fattiga EU-medborgarna”…
    Var den välputsad och lite av ett prestigeobjekt,skall man söka finna ägaren bland landets nya befolkning.
    Allt med utgångspunkt från egna erfarenheter,från ”mitt Ghetto” !

    Gilla

  • Holy shit vilken hoax - holohoax

   Det viktigaste är att det inte är en nationalsocialist som blivit påkörd. Är det någon från de onda sekterna som röstat för 8-klövern eller någon som inte borde varit här har gud varit rättvis och god.

   Gilla

 • Billy Boy

  Trots att blaskorna åtnjuter mycket lågt förtroende så verkar alltför många ändå läsa och svälja skiten med hull och hår.

  Aftonbladet, Expressen m fl i botten på Förtroendebarometern 2017.

  57. Aftonbladet: 14 procent
  58. Miljöpartiet: 13 procent
  59. Facebook: 12 procent
  60. Arbetsförmedlingen: 12 procent
  61. Feministiskt initiativ: 11 procent
  62. Expressen: 10 procent
  63. TV3: 9 procent

  Hela listan – Förtroendebarometern 2017 finns på länken nedan:
  Publicerat torsdag 6 april 2017

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6668437

  Gilla

  • Stenbock

   Inte lär siffrorna ha förbättrats sedan någon av deras ljushuvud startade ”Tomee”…En idè som slog tillbaka i stort sett endast mot dem själva,och deras uppdragsgivare från S//V/MP-kanten !
   Såg för en tid sedan,att en av dessa (kanske båda) överlever p.g.a. deras Sport o. Spelbilagor…Det sista kan faktiskt vara sanning, eftersom alltfler blir fattigare och fattigare i Absurdistan. 🙂

   Gilla

  • Billy Boy

   Tillägg:

   Sidvisningar för Aftonbladet på webben föll brant under perioden 2010 – 2016. Trenden nedåt tycks fortsätta 2017 både vad gäller antal läsare och intjänade pengar i miljoner kronor (Se längre ned i den här kommentaren).


   Aftonbladets senaste klick-statistik (jan. 2017) för AB:s nätupplaga. Statistik från kia index. Siffrorna visar miljoner sidvisningar (lila) respektive miljoner webbläsare (blå) som besökt Aftonbladets nätupplaga.

   Intäkterna minskar för Aftonbladet och SvD
   (Publicerat 3 november, 2017)

   https://www.journalisten.se/nyheter/intakterna-minskar-aftonbladet-och-svd

   Gilla

  • Holy shit vilken hoax - holohoax

   Folk tycks inte förstå att de inte ens får gå in på dessa judiska lögn och helvetes-blaskor på nätet. Det genererar ju intäkter till dels de sinnessjuka judiska ägarna och de vansinniga journalisterna som jag tror vi alla är överens om måste dödas – fortast möjligt.

   Gilla

 • nosferatu

  Har inte mycket med inlägget att göra, men här är ytterligare en bra text om regeringens märkliga uppgörelse om afghanerna.

  http://www.dagensjuridik.se/2017/11/hur-har-regeringen-tankt-om-de-ensamkommande-ska-det-kravas-pass-gymnasiestudier?

  Gilla

 • ulsansblogg

  Johan Hierta grundare av Aftonbladet och Liljeholmens bruk skulle nog ansett att Johan Hakelius är ett ljus som lyser klart i det svenska mörka medielandskapet.
  https://www.fokus.se/2017/11/me-too-staffan/

  Gilla

 • Kenth Andersson

  En klart nöjd majoritet av svenska folket har fram till valet 2014 röstat för dagens Sverige så det finns många som köper både Aftonbladet och Expressen !
  Den som förväntar sig några underverk efter valet 2018 blir garanterat besviken, det är Sverige det handlar om med en bidragsberoende, naiv och konflikträdd befolkning som alltid förväntar sig att någon annan ska lösa problemen.

  Liked by 1 person

  • Adolf Nilsson

   Du har så rätt det du skriver.Tyvärr svenska folket är som får som väntar på slakt.Ingen vågar opponera.Var tog dom kämpande vikingarna Vägen? Efter valet 2018 blir inte heller någon förbättring.Mvh Adolf

   Gilla

  • Bosse

   Jag skrev till en journalist igår på Aftonbladet med anledning av att Staffan Heimersson fått sparken.Jag sa att var det inte dags för metoo att ta upp dom verkliga våldtäkterna såsom gängvåldtäkter och överfallsvåldtäkter och inte ägna så mycket åt dessa skildringar, som handlar om busvisslingar, komplimanger och sexskämt. Då tyckte hon att jag var obehaglig. Gängvåldtäktsmännen var det inte, men jag som kunde ta upp en sån sak.

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Har också skrivit otaliga insändare om allt mellan himmel och jord till SVT, ringp1 och övrig svensk PK-massmedia men det är alltid bara vissa utvalda insändare som efter att ha passerat censuren som får svar och ibland kommer med på insändarsidor och i radio, vilka insändare som inte klarar censuren förstår säkert alla icke PK !
    Inte lär yttrandefriheten blir bättre i framtiden, ska 7 klövern överleva sina misstag så måste folket tystas mer och mer.

    Gilla

 • JEX

  Det tidningen och även andra tidningar har man bojkottat för länge sedan. Man har ju sett hur dom vinklar allt mot oss och våran framtid i Sverige. Även andra media som Svt och tv4 genomskådar man gång på gång med sina osanningar och mörkningar på nyheter/morgonprogram.

  Gilla

 • Stenbock

  När Heimersson blev kickad läste jag om tre gånger…Hur vänstervridna är då de kvarvarande på Skitblaska ? Staffan har sedan skoltiden varit snällt sagt,en oppositionell. Redan i unga år visade han sin röda färg…..

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: