EU President: Without Millions of African Migrants, Europe Will Be Lost


”Brussels is opening legal pathways for migrants “who want to come” says European Commission chief Jean-Claude Juncker, declaring that Europe has a “clear need” for mass migration from Africa.”

Read more here:

http://www.breitbart.com/london/2017/11/28/eu-president-without-millions-african-migrants-europe-lody/

My comment:

Europe will be or is lost due to people like Jean-Claude Juncker. He ought to be charged for high treason in front of a court-martial (”martial” since he is one of the main responsible for bringing war to Europe).

The verdict is clear the punishment should be thereafter.


17 responses to “EU President: Without Millions of African Migrants, Europe Will Be Lost

 • jhonsson

  Ännu en av Europas hjärnskadade ledare. Hu har de kunnat nå sina höga positioner?Väljér vi hela tiden fel ledare?

  Gilla

 • Argus

  I automatiseringens och robotiseringens tidevarv går buden att jobb ska försvinna mellan 50% år 2030 och 30% år 2050. Att då massimportera oanställningsbara är inte bara idiotiskt, det är förödande för civilisationen. Någon (Soros med flera?) tror sig antingen tjäna pengar på det hela eller vill åstadkomma harmagedon av religiösa skäl.

  Ska det till nöds importeras några föreslår jag ostasiater. De är flitiga, trevliga och tillhör inte en religion som har gett dem uppgiften att konvertera eller förgöra oss. Vissa av dem har till och med en högre genomsnittlig IQ än oss enligt professorerna Lynn och Vanhanen. https://en.wikipedia.org/wiki/IQ_and_the_Wealth_of_Nations

  Gilla

 • Lagro

  Den här illegala utvandringen från Afrika till Europa startade med att EU (Nato) och USA störtade regimen i Libyen med Gadaffi.
  Att regimen i Libyen med Gadaffi skulle störtas har ingenting att göra med att han var en diktator, alla länder i Afrika och Mellan Östern är diktator länder även i Asien finns många sådana länder.
  Den sannolika orsaken var att Gadaffi hade planer på att inrätta liknande en världsbank för de Afrikanska länderna placerad i Lagos Nigeria och en egen valuta med säkerhet i guld, som skulle varit mycket negativt för dollarn.
  Afrika är mycket rikt på råvaror och vissa metaller som är oumbärlig för flyg och rymdindustrin finns endast i Afrika och Ryssland.
  När regimen och Gadaffi störtades blev det fritt fram för afrikaner att illegalt med människosmugglare ta sig till Europa.
  Någon yttre gränskontroll till EU fanns inte och därför kunde de komma in till EU länderna, och i Bryssel fanns det kommissionärer bland annat de svenska, som agiterade att det skulle vara fri invandring från Afrika till EU.
  Sverige är det land som erbjudit de mest generösa bidrag till de här illegala emigranterna, som gjort att många försökte komma till Sverige och som tagit in mest illegala emigranter sett per capita jämfört med andra EU länder.
  Eftersom de här illegala emigranterna kommer från muslimländer och vanligen röstar muslimer på socialistiska partier som socialdemokraterna kan det ses som en röstimport.
  De här muslimländerna är utsedda till asylländer som gör att de kan komma in i Sverige och söka asyl utan något pass.
  Andra länder i Afrika som inte är muslimländer är inga asylländer, och de måste ha pass för att komma in i landet och även visa.

  Gilla

  • Lennart (tar snart namnet Kurt Kodstedt, påhittat)

   Låter trovärdigt och att USA såg Gadaffi som en farlig fiende blir då logiskt!

   Gilla

  • Lagro

   In addition, recent research from the Massachusetts Institute of Technology (MIT) found nothing to support the assertion that economies are harmed by ageing populations.
   “There is no evidence of a negative relationship between ageing and GDP per capita,” academics wrote in a paper entitled ‘Secular Stagnation? The Effect of Aging on Economic Growth in the Age of Automation’.
   “On the contrary, the relationship is significantly positive in many specifications,” it adds.

   Nu är det inte alla som anser att en åldrande befolkning är något hot mot välståndet i landet, motvikten är automation i samhället som sker kontinuerligt med höjd produktion.
   De tråkiga och fysiskt ansträngande jobben tas över av robotar, som är en stor fördel.
   Levnadsåldern har höjts, finns ingen tvekan om det, som har att göra med bland annat bättre mediciner och läkarvård, sedan har informerats om lämplig kost motion m.m.
   Exempelvis rökningen orsakade för många en tidig död men genom saklig information har den gått ned kraftigt och levnadsåldern höjts.
   Sjukdomar orsakar för tidig död, samt missbruk av stimulansmedel.
   Att en hög levnadsålder ses som negativt är felaktigt, därför hög levnadsålder bevisar att människorna har bra sjukvård och lever sunt.
   Skall samhället jobba mot en låg levnadsålder, för att undvika gamlingar ?
   Alla blir äldre även de röstimporterade, att sänka levnadsåldern är mycket enkelt, som kanske är svenska socialist politikers önskan, därför problemet för dem tycks vara en åldrande befolkning.

   Gilla

 • Asa

  Så hela EU-projektets agenda har nu visat sitt fula tryne.
  EU är skapat för att Europa ska kunna ta emot oändligt många miljoner afrikaner och menafolk och asiater.
  Inga gränser, inga nationalstater allt tal om att underlätta handel mellan Europas länder var bara lögner. Allt tal om fred i Europa måste vara ett av de största skämten i världshistorien. Vad de måste ha skrattat åt folket under sina hemliga möten bakom stängda dörrar.
  Allt har handlat om att krossa nationalstaterna och dess etniska folk.
  Döda de europeiska kulturerna. Inga fransmän, inga italienare … och givetvis i fronten inga svenska och tyskar.
  Europa ska styras en Regering ledda av Junckrare.
  En elit som ska servas med alkohol och fin mat av allra bästa sorten.
  För eliten kommer allt och alla finnas tillgängliga för dem att leka med.
  EU-eliten är inte småpåvar de anser sig vara Gudar.
  Idag finns inte en enda tänkande människa som inte tror att detta är planerat för flera decennium sen.
  De kan inte stoppas i sk demokratiska val.
  De kan endast stoppas om folket reser sig. Det underlättar om länder som fortfarande har ledare som värnar sitt land och folk lämnar EU.
  Men för flera av Europas länder är inte det tillräckligt och då finns inget val kvar.

  Gilla

 • Snorre

  Varför flytta Afrikas befolkning till Europa? Var finns logiken i det?
  Afrika är tre gånger större än Europa. Europa har idag en befolkning på 743 miljoner (i EU 511 miljoner). I Afrika bor det idag 1,2 miljarder. Det är dubbelt så stor yta per befolkning. (år 1900 var befolkningen i Afrika ca. 100 miljoner och i Europa 400)

  Vad skall alla afrikaner leva av när de kommer hit?
  Rimligtvis bör det finnas bättre förutsättningar för odling och matproduktion i deras hemländer. Och vad skall alla miljontals afrikaner sysselsätta sig med i Europa? Här finns ju knappt jobb för dem med låg utbildning som redan bor här, (undantaget våra lågbegåvade politiker då, men alla kan ju inte bli politiker).
  Vad finns i Europa som inte finns i Afrika? Svaret på den frågan är naturligtvis BIDRAG. När bidragen sedan inte längre kan finansieras kommer hela Europa, likt Sverige, att övergå till ett tillstånd av våld, fattigdom och kaos.

  Juncker borde tvingas genomgå en stor sinnesundersökning samt en öppen genomgång av alla hans privata konton (där jag antar att man kommer finna namnen Soros och Goldmann Sachs m.fl. vid många av hans transaktioner, och detsamma tror jag gäller våra svenska politiker. De har samtliga blivit uppköpta av Mammon och Satan).
  Att han var en skurk och fullblodsalkoholist var ju välkänt redan när placerades på sin position av Wall Street-maffian, -”den idioten blir lätt att styra” tänkte de säkert.

  En ny EU-folkomröstning måste anordnas omgående!

  Gilla

 • Lena

  Dramatiskt !

  Gilla

 • Nordmann

  På tide å tørke ut sumpen – i Europa også! Av: Geert Wilders

  http://bit.ly/2zOzqVn

  Gilla

  • Anna666

   Jeg er kjempeflink på norsk men den var ganska lång så jag sparar den till resan in till jobbet i morgon!
   En stor hög med credits till Document.no. Gillar sidan skarpt även om jag inte kikar in där mer än någon gång i veckan (så mycket läsning på så många siter – och så lite tid). Det var ju knappast gjort i en handvändning att översätta allt det där så de gör ett seriöst bra jobb.
   Kom att tänka på att jag saknar de dagliga inläggen på Tobbes Medieblogg (fast nu ligger det 3 nya jag ska gotta mig med!) och hans svenskatextningar av Le Pen-klipp för oss icke fransktalande. Förstår honom dock då Nya Tider tar mycket tid.

   Gilla

 • Ruth Magnusson

  Är det inte den där Juncker som sägs ha problem med spriten? I så fall får man väl konstatera att för mycket av den varan är inte bra för hjärncellerna.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: