Det är så där de brukar se ut


INSÄNDARE. Malmö 29-11-2017

Till Leif G W Persson och Camilla Kvarntoft, Veckans brott TV 1

Tittar varje tisdag på ert utmärkta program. I det senaste programmet så visade ni hur snabbt ett rånmord kan begås i samband med att ni tog upp mordet på kioskägaren Alex Kaplan i Angered.

I den spelade sekvensen tog det ca 40 sekunder för dom två gärningsmännen att ”mörda” offret samt att rota runt i rummet och ta med sig bytet och sedan fly.

Sekvensen var mycket bra och ni skall ha mycket eloge för att dom två spelade gärningsmännen med all önskvärd tydlighet kunde identifieras som varande av
utländsk härkomst.

För naturligtvis så är det väl på det sättet att det även i verkligheten är så att dom som rånade och mördade Alex Kaplan är av utländsk härkomst eftersom det i dom flesta fall när det gäller dylika brott som är utförda i invandrartäta områden så är det frågan om icke svenska gärningsmän.

Min fråga till er är om det var ett medvetet val att dom två spelade gärningsmännen var invandrarkillar och i så fall varför? Finns det några indikationer som ni i programmet inte vill redogöra att det är frågan om icke svenska gärningsmän i det aktuella fallet?

F. ö så skulle det inte förvåna mig om ni blir anmälda av någon för hets mot folkgrupp eller något liknande för ert tilltag att visa verkligheten på detta osminkade sätt.

Skulle det bli på det sättet så ta det lugnt och lägg in en prilla till Leif. Det kan du Camilla också göra!

Sandor Herold, malmöbo med invandrarbakgrund

***

-Pettersson har lagt till filmerna nedan, de har inget att göra med Sandors fall ovan men som Leif GW säger ”det är så där dom brukar se ut…”


4 responses to “Det är så där de brukar se ut

 • Mimi N.

  Gubben är övertygad sosse och har ingifta invandrare i familjen, vilket är mer än PK.

  Gilla

  • ericr45

   GW är brödsosse, helt klart.
   Gissar att han verkliga åsikter är helt andra, men han är ju en mästare på att lägga orden rätt.
   Kvartoft är iaf genuin sosse och GW hade fö själv valt ut henne till programmet.
   Är hon politruken (obs rätt stavning!) som håller koll på de ev opålitliga?

   Gilla

 • Bajen666

  Jag gillade den gubben en gång i tiden, men tyvärr så har blivit så j*vla PK att man kan spy.
  Och det sjukaste är att han inte är så PK när han sitter på kammaren (tror jag), han verkar livrädd för Camilla och väger sina ord på en guldvåg.

  Gilla

  • Bosse

   Bajen666! Håller med helt.Jag skrev till GW förra veckan om just detta.Han svarade men tillbakavisade det så klart.Jag sa att han var feg men det höll han inte med på.Han höll med till 100 % om min kritik mot Jerzy Sarnecki. Han sa också att han var 73 men kände sig som 103 år.Han skrev ett ganska långt svar till mig.Jag var tvungen att skriva till honom eftersom jag också tycker att han blivit pk styrd.Eftersom han inte behöver frukta att få sparken och sin inkomst borttagen och en aktningsvärd ålder så var jag tvungen att påpeka att han kunde vara mer tuff och tala om hur verkligheten ser ut och inte bry sig om etablissemanget och drevet.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: