Statsministern: vi har ingen ordnad migrationspolitik längre


INVANDRING. Onsdagen den 8 november 2017 besökte statsminister Stefan Löfven Svenljunga och uppvaktades där av #vistårinteut, som förespråkar en amnesti för migranter som tagit sig hit. 

På frågan om hur han ser på kravet, svarade Löfven:
– Jag delar inte den uppfattningen. Nu har vi ett annat regelverk på plats. Man får söka asyl i Sverige, men är det så att man får ett nej så är det nej. Om vi inte har den ordningen, ja då har vi ingen ordnad migrationspolitik längre.

Samtidigt framhöll han att dagens migrationsprocess är rättssäker jämfört med tidigare.
– Det är bra att vi har flyttat den här frågan från politiken till en rättssäker hantering där myndigheter får pröva och där det finns en möjlighet till överprövning i domstol. Men när det slutgiltiga beslutet har fattats, då är det det som gäller.

-Pettersson är tveksam till om vi någonsin haft en ordnat migrationspolitik men när regeringen igår upphävde de regler som Löfven talar om ovan så försvann de sista resterna…

KORT: Stefan Löfven har ingen ordnad migrationspolitik enligt Stefan Löfven.

Aftonbladet 


17 responses to “Statsministern: vi har ingen ordnad migrationspolitik längre

 • Cato

  I framtiden kommer man att tala om denna dag, den 27 november 2017, som den svenska inrikespolitikens Mùnchen. Löfven och regeringen vek ner sig för en desperat och gapig aktivistlobby som mp har tagit på entreprenad, vars krav mp har gjort till sina trots att de själva var med och skrev under överenskommelsen med oppositionen för två pår sedan. MP har under lång tid öppet motarbetat regeringen i dessa frågor och nu satte de allt på ett kort för att försöka vinna sina allt färre väljares respekt. Därmed tvingar man statsministern att köra över en tung statlig myndighet och dess beslut. MP, med Maria Ferm i spetsen, uppträder i praktiken som om de stod över lagen i kraft av sin höga moral.

  Miljöpartiets agerande är exempellöst för ett parti som sitter i regeringen; jag skulle tro att här i landet får man söka sig till tiden före andra världskriget för att hitta någon verklig motsvarighet till dessa apkonster.

  Gilla

 • assad

  Titta mamma, Total Retard (TR) pratar igen. Jag är rädd, mamma.
  Mamma, kan vi inte skicka TR till nordpolen så jag törs gå ut och leka med dom andra barnen igen?

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Sveriges största problem är att vi inte har någon ordnad regeringspolitik.

  Gilla

 • Billy Boy

  Löfven om: ”Vinster i välfärden som skapas av invandringen” t ex

  Gilla

 • Grune

  Jag håller med höstlövet. Vi har ingen ordnad flyktingpolitik i Sverige och det har vi inte haft på 20 år.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   20 år ?
   Snarare för drygt 35 år sedan, det var då den svenska dörren definitivt öppnades på vid gavel mot omvärlden av dåtidens makthavare som ville kulturberika Folkhemmet och hur det gick, ja det vet vi idag !

   Gilla

 • Fredde

  ”När det slutgiltiga beskedet fattats, då är det det som gäller”

  Ja, förutom när marginalpartiet (MP) vill något annat – då gäller plötsligt inte ovanstående regel….

  Och detta trots att det gång på gång bevisas hur stort flyktingbedrägeriet är!

  Gilla

 • Dalmasen

  Här har vi en som inte klarar uppgiften.
  Sverige idag may day may day haveri………
  Människor är allvarligt oroade över utvecklingen
  Dom tar kål på oss svenskar.
  Stackars sjukvård, polis, räddingstjänst, pensionärer etc……..
  Måste till en stor förändring politiskt.

  Gilla

 • OPete

  Han kommer varje fall skriva in sig i historieböckerna ! Som den sämste statsminister i svensk historia ! Statsministern som förstörde ett välmående land fullständigt !!!

  Gilla

 • ossie

  Nej helt riktigt ingen ordning på nånting längre Hör idag att alltfler får avslag på sin sjukpenning. Svårt handikappade barn tas ifrån livsnödvändig assistansersättning medan lögnaktiga utländska parasiter får kosta miljarder. Sen står dessa politiker och talar om att vi har nån välfärd. Dessa vidriga lögnhalsar att de kan leva med sig själva. Må dessa landsförrädare få sitt straff för vad de har gjort svenska folket.

  Gilla

  • Grune

   Socialförvaltningen i Södertälje säger att pensionärer inte har någon rätt till hjälp från dom.

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Är någon 2017 förvånad över detta påstående från socialförvaltningen i Södertälje, varför skulle våra gamla infödda svenskar som byggt detta land få någon ekonomisk hjälp eller annan hjälp när det idag finns nyinflyttade människor som mår dåligt och som kräver service av rika Sverige vilket de med råge får av våra folkvalda välgödda politiker ?

    Gilla

 • Valter

  Ett nej ena dan, kan plötsligt nästa dag bli ja, i den Löfvenska ordning och reda politiken. När han kallar sånt för att hålla ordning och reda, hur ser kaos ut i hans värld. Med så många svängningar från inga murar till gränskontroller, tillbaks till ingen asylbehov behövs för att stanna, vad blir nästa drag under galoscherna. Är det allt åt alla igen,som kommer tillbaks.Landet som styrs av en vettlös politik är dömd att gå under.

  Gilla

 • Ulli

  Om nu Löfven säger så varför går han och hans parti (som det nu ser ut) med på miljöpartiets krav/önskan att låta de ljugande afghanska ensamkommande få stanna?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: