Stäng

3 reaktioner på “Mördade Muslimer i Moske

  1. PI har idag svaret på varför Islamister dödar Islamister.I den Moskè där dådet med över 300 dödades i Sinai,var det en s.k. Sufi-orden som lär bestå av en sekt med allehanda troende.Dock inte den sort drygt 90 % av dessa akrobater tillhör.(Sunniter)….I dessa Sunniters värld,är det som inom de militära,olika grader och dekorationer.
    De som nu överfölls och dödades vid sitt samtal med Allan under fredagsbönen,var en samling av allsköns troende utan rang !(malajer)…
    M.a.o. lika hatade som oss kristna.
    http://www.pi-news.net/terror-anschlag-des-islamischen-staates-in-aegypten-galt-den-sufis/

  2. Det är rekommendabelt att sluta bygga moskéer som fort blir inte bara stridscentraler och skolor för extremism, utan också slakthus. Vilket civiliserat land vill bidra framöver till mord, eller ?
    Fru Alisu Achbarhkuhnke borde lugna ner sin moskeitiska entusiasm om hon inte vill få sina bara tuttar i bilden sprängda av sina skyddslingar. Ni minns hen iklädd latex och utan latex, bara med två tofsar som knappt täckte bröstvårtorna, för att inte nämna en tjock cigarr mellan tjocka läppar. Kultur och demokrati minister I djungellatex ??

Kommentera

%d bloggare gillar detta: