Väl talat


SD lanserade idag en ny film under deras Landsdagar. Sig mig den som inte håller med…ja, förutom ni som fortfarande klänger er fast i 7-klövern?

Innan ni ser filmen, vill jag att ni tar med er dessa ord som Widar Andersson (S), f.d. riksdagspolitiker och idag chefredaktör på Folkbladet, yppade under dagens direktsändning.

”De har rimliga förklaringar. De är ett nytt stort parti”


23 responses to “Väl talat

 • Ulli

  7-klövern förstod/förstår mycket väl vad de gjorde/gör annars skulle de inte ljuga, annars skulle de inte ha fortsatt med samma politik fram till idag som skapat de enorma problem vi nu lider under.
  Vad det handlar om att det vi idag ser allt mer av alltid var och fortfarande är deras mål.

  Gilla

 • Fredde

  ”Ygeman om SD-filmen: ”Skräckpropaganda”
  En smutsig och osaklig valrörelse. Det ser socialdemokraternas gruppledare Anders Ygeman framför sig efter SD:s nya uppmärksammade kampanjfilm.
  – Sverigedemokraterna är stressade, säger Ygeman till SvD.”

  Nu har SvD en betalsida, så någon länk blir det inte.

  Men, det är inte SD som är stressade, det är sju-klövern!

  Och, om det är några som håller på med ”smutsig och osaklig ” verksamhet så är det sju-klövern, och då (S) i synnerhet.
  Hur mycket lögner får de sprida innan någon reagerar?

  Gilla

 • Lagro

  Ett mycket bra anförande av Jimmie, han framför sanningen men det har han alltid gjort, men det här borde även gå fram till den sege.
  Det måste bli regeringsskifte vid valet 2018, därför den här röstimporten kan inte få fortsätta som drar ned landet i avgrunden.
  Sedan att röja upp efter den här röstimporten kommer inte att bli lätt, all asylinvandring och anhörighetsinvandring måste stoppas helt.
  Sedan måste polisen få helt andra befogenheter att de kan sätta in hårda metoder mot de som inte följer lag och ordning.
  Polisen skall vara hygglig och hjälpsam, men personer som inte följer order och kommer med okvädingsord och även stenkastning, måste sättas in hårda metoder mot.
  Det har visat sig i andra länder som exempelvis Sydafrika att polisen måste respekteras när de gör ingripande och skall upprätthålla lag och ordning.
  Sverige börjar faktiskt likna Sydafrika mer och mer för varje dag.
  Kriminella skall dömas till kännbara straff och inte som nu där straffen är mycket lindriga eller utredningar läggs ned helt enkelt, när det gäller de röstimporterade.

  Gilla

 • br

  Mycket bra film.tänk om hela svenska folket fick se den,så kanske myntet en gång för alla trillade ned.

  Gilla

 • Frej

  Nä det här var helt fel läge att skicka den . Kommer bli kölhalad i media . Värsta krisen kommer i vår , så tålamod är dygd … Panik för dåliga siffror är inte bra . Sorry den var så där , nä ska SD plussa procent nästa val Lär dom skärpa upp sig , och det gäller varenda en av oss som tänker rösta på dom . Skäm inte ut er , No more shit hate … Metoofuckyou 🙂

  Gilla

 • Lena

  Sverige vill ju gärna jämföra sig med Kanada……………….titta och lyssna på detta några dagar gamla klipp med Justin T i parlamentet.
  Han blir inte gammal där, vilken pajas !

  Notera även att det är fullt i bänkarna !
  Inga som pillar på sina ”leksaker” inte heller sover.

  Gilla

  • Lena

   Ursäkta mig jag kom bort från ämnet, den videon med Jimmie Å är helt strålande bra !
   Mer i samma anda och Sverige kan börja att se en ljusning vid horisonten !
   Sprid denna video !

   Gilla

 • Fredde

  Nu samlar PK-maffian krafterna för försöka rädda ansiktet.
  De kommer säkert att följa sin inslagna linje och fortsätta föra svenska folket bakom ljuset.

  Gilla

  • huginomunin

   PK-maffian är för tillfället skadskjuten pga #metoo kampanjen. Den har blottställt vänstern och feministernas dubbelmoral och hyckleri. Deras viktigaste röster är tystade. Svenska folket är inte helt korkade, dom ser och hör vad som sker. och dom är förfärade. Vänstern är själv sin värsta fiende, revolutionen äter sina barn.

   Gilla

 • Stenbock

  Detta klara uttalande är vi många som väntat på. Nu kom det,och detta med besked.Välrörelsen inför 2018 kunde inte inledas på bättre vis !
  T,o,m, gamle Stenbock är djupt tagen,av dessa sanningens ord från Jimmie…I morgon står på Landsdagens program bl.a. just frågan om Media och STATS-Radio/TV `s ”opartiskhet” som i en motion kräver,att SD tager en plats i nämnden,som beslutar i just dessa frågor.

  Gilla

 • Preben P.Reben-Prebensson

  Bra video. Den går igenom tv-rutan.

  Gilla

  • Realist

   Det är inte bara videon som är bra !!!

   Budskapet är solklart de som inte ser det lever under molnen och det eviga mörkret där ingen vill se ljuset igen !!!

   Gilla

 • 66mn

  Jag blir så jävla imponerad av SD’s klarsynthet i det mycket allvarliga läget som råder i Sverige i dag och SD är dom ända som insett verkligheten och är väl medvetna om att man kan inte stå vid sidan om och tror att det löser sig själv, eftersom regeringen verkar ha den inkompetenta inställningen så måste andra personer som inte själva ställt till med detta, men ändå försöka lösa problemen med det som andra ställt till med och inte är kapabla till att återställa vårat samhälle till vad det än gång var, vilket kommer att innebära ett näst intill omöjligt uppdrag. Men det spelar ingen roll alls för man måste ändå försöka även om man inte kan se ljuset i slutet på tunneln, så kan man inte ger upp, för Sverige är verkligen värt att försöka rädda.

  alla och mycket allvarliga

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Klarspråk av den bästa sort.

  Gilla

 • Urban Lindgren

  Själv har jag bestämt mig för att ställa mig på valbar plats inför nästa val i stället för att bara sitta på fiket och gnälla över utvecklingen i samhället. Det kan du också göra!!

  Gilla

 • Stefan SH

  Det hjälper inte..
  Tyvärr.

  Gilla

  • Stefan SH

   Ja men alltså inte är det självklart?

   SD kommer inte att få mer än 20-22% och kommer inte att få samarbeta med andra i Riksdagen.
   Svensson röstar inte på SD. Kommer aldrig att göra.
   Det är det unika toleransen, respektfullheten, återhållsamhet, lågmäldhet, allt inbyggd i genera. Vår fantastiska, berömda, åtrådda liv och åskådning, ja, vilket nu främjar vår egen undergång.

   Ohc medierna? Visst ljuger de. Och förtiger, förvränger verklighet och sanning. När detta uppdagas så förstärker de det av ”trots” och desperation. Det är de som har rätt! Punkt.
   Hela etablissemanget har målat in sig i hörnet och kommer inte därifrån. Menar, vem vågar ”snacka Icke-PK” på kafferasten på SVT?
   Åkessons propagandafilm hjälper inte. Tyvärr.

   p.s. prenumererar på Nya Tider!!

   Gilla

 • Håkan

  Fy fan va bra!
  +++++ Utan tvekan!

  Gilla

  • Grune

   Detta var de klokaste och sannaste ord som sagts i Sverige på årtionden !!!!!! Jimmy är en mycket klok och pålitlig man och den enda nu levande Svensk som är värd att få kalla sig STATSMINISTER.

   Gilla

 • putte

  Finns väl inte en enda sunt tänkande Svensk som inte kan hålla med om det som Jimmie säger , men att reda ut allt kommer att kosta både blod svett och tårar sanna mina ord .

  Gilla

  • norrbo

   Då fixar vi det !!!
   Vi vet vad som gäller och hur !!!

   Den som inte vet det bör börja tänka efter hur historien varit …………

   Gilla

 • Pille masaren

  Den här var tung.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: