Stäng

10 reaktioner på “Islam inget för civiliserade samhällen

 1. Islam är inget för civiliserade samhällen men tydligen för det svenska, hur man tolka det är Sverige kanske inte civiliserat ?

 2. Jag anser att Islam är en sekt och bör förbjudas. Mer likt en odemokratisk dödskult. Se de länder, där Islam dominerar, ekonomisk nöd, våldsamma klankonflikter och andra inre konflikter om det inte är en diktatur. Islams diktaturerländer tar inte ens emot muslimska flyktingar och från andra Islamländer flyr muslimer av alla möjliga skäl. Sverige borde förbjuda Islam, som Angola i Afrika.

 3. Lär av Iran. Det finns en intressant dokumentär om innan och efter revolutionen. Kvinnor tog på sig slöja i protest mot shanen, efter revolutionen fick dom inte valmöjligheten att ta av den. Eller som en kvinna sa i dokumentären,
  – vi förstod inte att vår protest med slöjan skulle bli vårt fängelse.
  Alla kvinnor i höga positioner avskedades och byttes ut mot män.
  Väntar med spänning om det blir samma i Sverige.
  Vi gubbar kan väl stå ut med att leva som muslimer. Tvätta fötterna och be fem gånger om dagen och ha fem fruar.
  Passa er er noga kvinnor, så ni inte går i samma fälla. Den är inte så behaglig för er.

  1. Granska SD gör PK media med stor entusiast.
   Granska Islam, halshuggarnas och självmordsbombarnas så kallade religion är de betydligt svagare på. Varför vi på Petterssons Blogg försöker att informera Svenska folket om vad islam leder till!

 4. Så inget ”har hänt”? Då kör vi en repris på hur dumma muslimerna är. Bra journalistik gubbstrutt.

  1. Hur kan du vara en stolt svensk med din otäcka inställning. Muslimer är som bekant verkligen inte att ha i möblerade rum och denna video visar budskapet de matas med.

   Men du är väl en nysvensk eller en av de mer obegåvade svenskar som fattar noll! Tragiskt att du spottar och fräser här. Stanna du hos dina likasinnade så mår du lite bättre ska du se.

   1. Hehe, undrar vem som är den trångsinte och dumma här? Jag undrar bara över nyhetsvärdet att köra en gammal ”nyhet” igen. Puss på dig Joy, lite omtanke och kärlek är aldrig fel. (h)

   2. ”Stolt Svensk”:
    Töntar och mindre begåvade som du, kommer och går tidvis här på bloggen !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: