Är islams könsseparation lösningen?8 responses to “Är islams könsseparation lösningen?

 • Kenth Andersson

  SD vill precis som Liberalerna tillåta religiösa friskolor framkommer på partiets landsdagar partistyrelsen vill även ändra i sitt nuvarande tuffa kriminalpolitiska program om det blir ett stramare eller liberalare program återstår väl att se !
  Börjar SD sakta men säkert bli lite korrekta och anpassa sig efter 7 klövern ?
  Det är fortfarande mycket snack, självberöm och drömmar om största parti osv men fortfarande leveraras ingen konkret verkstad för att vända dagens Sveige i totalt förfall, SD har inte råd med bara snack utan måste komma med för väljarna trovärdiga beslut och där är inte partiet just nu med drygt 16%.

  Gilla

 • Ståfräs

  Enligt Feministregeringen o metoo är Islam lösningen på allt, bättre kvinnosyn får man leta efter hälsar alla Imaner o Gudrun.

  Gilla

 • Truthfighter

  https://www.google.se/search?client=ms-android-samsung&hl=sv-SE&tbm=isch&sa=1&ei=PPEXWrXhNceU6ASf8p0w&q=apartheid+sydafrika+white
  Det är väl så här feministerna vill ha det:

  +only+b%C3%A4nk&oq=apartheid+sydafrika+white+only+b%C3%A4nk&gs_l=mobile-gws-img.12…10570.12916.0.14263.5.5.0.0.0.0.3147.4218.2-1j1j0j1j9-1.4.0….0…1c.1.64.mobile-gws-img..2.0.0….0.cSBqLtkpGKU#imgrc=5JOIx3RGesJj0M:&isa=y&spf=1511518746113

  Med den skillnaden, att det kommer att stå: ”women only”, istället.

  Gilla

 • Magnus

  Lösningen är en separation mellan de som kallar sig feminister och de som icke kallar sig feminister och de som lever efter islams tro!

  Gilla

 • modernghost

  På 80′- talet var vi alla fria, kunde komma och gå när och var vi vill. I dagens Sverige vågar få kvinnor att gå ut spontant. Undrar vad det betyder? – Sweden – rapecapital of the Europe????!!!!

  Gilla

  • Truthfighter

   Vågar VI män snart, utan att bli anmälda, för enbart vår uppenbarelse. Att vi är MÄN.

   Liked by 1 person

   • Joy

    Suck! Vilken låg nivå på argument och vilket hån mot utsatta kvinnor!

    Gilla

   • Truthfighter

    INTE ALLS!!! Vi blir lika utsatta, som syndabockar, för islamisternas och vänsterristernas vidrigheter mot kvinnor. Jag bryr mig jättemycket om kvinnors väl. Men jag vill peka på den gemensamma utsattheten för vänsterpacksmaktens terror. ALLT, precis ALLT är snedvridet och fel, och det får vi ALLA sunda svenskar lida för.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: