Hanna Wighs anmälan mot SD:s Linus Bylund läggs ned


INRIKES. Den Sverigedemokratiska riksdagsledamoten Hanna Wigh anmälde SD-toppen Linus Bylund för sexövergrepp för en tid sedan.

Det blev många turer. Hanna Wigh, lämnade Sverigedemokraterna och sa sedan att hon ångrade anmälan för att den kom att handla om en enskild person i stället för om partiet som hennes avsikt var.

Linus Bylund, som beskrivs som Jimmie Åkessons närmaste man erkände att de haft en sexuell relation sedan 2012. Inte en utan många gånger och att det varit på hans initiativ ibland och på Hannas initiativ ibland. Bylund nekade dock till några som helst sexövergrepp.

Nu har Chefsåklagare Maria Sterup beslutat att lägga ned förundersökning enligt nedan

Våldtäkt, mindre grovt brott, Sexuellt ofredande i två fall

Förundersökningen läggs ned: Det finns inte längre anledning att fullfölja förundersökningen. Det har genomförts förhör med parterna samt andra som haft uppgift att lämna i ärendet och viss skriftlig bevisning har inhämtats. I förundersökningsmaterialet står ord mot ord och det saknas objektiv utomstående bevisning som kan klargöra vad som hänt mellan parterna. På det utredningsmaterial som nu föreligger går det inte att bevisa att den som varit misstänkt har gjort sig skyldiga till brott. Ytterligare utredning kan inte antas förändra bevisläget på ett avgörande sätt.

23 kapitlet 4 § andra stycket rättegångsbalken

-Så var det med det säger Pettersson…

Om Hanna Wigh på bloggen…


26 responses to “Hanna Wighs anmälan mot SD:s Linus Bylund läggs ned

 • Mia

  Jag har för mig att det var SD som gjorde polisanmälan för att få klarhet i det hela och inte Hanna Wigh.

  Utan bevis kan det inte bli åtal, något som man i andra fall inte alltid vill acceptera. Har till och med hänt att man sprungit hem till åklagaren och hotat.

  Gilla

 • Lena

  Allt detta var alltså en personlig vendetta från Wighs sida för att dels hämnas på Bylund (för att hon blivit ratad av honom) och dels hämnas
  på SD som petat henne från en valbar plats, (efter slagsmål med en annan kvinna i Falköpings kommunalfullmäktige).

  Gilla

 • Pille masaren

  Och då landade det där man kunde förutse. Bylund säger nu att han kommer tillbaka. Det verkar som om att han tror att det bara är att knalla in i Riksdagen och fortsätta.
  Vill nog påstå att det är både naivt och dumt. Han är skadeskjuten. Han kommer att ha detta i nacken hela tiden. Partiet kommer att ha en begränsad företrädare i Bylund. Hur kan han tro att detta inte påverkar hans förmåga att hålla i kommunikationsfrågorna? Herregud. Sedan kan han vara ur bra som helst, det hjälper inte.
  Undrar om partiet fattar detta?

  ” don’t fuck the crew,”

  Gilla

 • Tony

  Jag tror att i ännu högre grad hade haft behov av Kenth Ekerots kunskaper, men partiet nu på landsdagarna borde ta upp en
  rejäl diskussion om krogbesök, och framförallt att undvika
  krogar där vänsterslödder brukar att häcka.

  Gilla

 • Mimi N.

  Hanna Wigh, Gudrun Skyman, Wallströmskan och övriga nollornas namn betyder ingenting, de är häxor som spridit ondskan till världen.
  Mitt hemland är i sörjer efter en till förlust. För några veckor sedan avled drama- och tragedins Stora Lady Olga Tudorache vid 88 årsålder, Rumäniens Sarah Bernard. Idag omkom Stela Popescu, komedi- och revyaktris (81 år), vacker sångerska och dansös, älskad av alla för hennes enorma begåvning, energi, glädje, människokärlek och för hennes välgörenhetsaktivitet via sin egen Stelar-organisation. Hon fick komedins kommendörstitel. Dessa namn säger er ingenting för svenskarna inte vet vad Rumäniens kulturliv är för något. ‘Zigenarbegreppet’ däremot …. hehehe !!
  Tyst nu, jag vill gråta …..

  Gilla

  • Stenbock

   Mimi N:
   Du skall inte underskatta Petterssons läsare….Tror att vi är många som väl känner till ditt hemland. Under mina första år i arbetslivet jobbade jag under en av dina landsmän.Minns unte hans namn och berättade mycket över sitt hemland.Något han inte kunde återvända till eftersom han under kriget stred i Rumänska armèen med Adolf.
   Denne man var en av några tusen som med envishet och kraft lyckades vandra tillbaka,utan att skjutas av ryssar eller era partisaner ! Vidare har jag vid två tillfällen besökt ditt land men troligen innan,du ens var född.

   Gilla

 • Tony

  Om dom två haft en relation, vad har det med partiet att göra??
  Men hon fann ju i alla fall en väg för en Sverigedemokrat att
  komma till TV s Soffor, där Sverigedemokrater aldrig kommer
  annars, sen gick det väl inte riktigt som hon tänkt sig, det räcker
  inte överallt att ha ett fördelaktigt utseende, även om vissa
  inbillar sig det!

  Gilla

 • etnisksvensk

  Vad lär Vi oss män av detta, månne?
  Håll ”Petter Niklas” under kontroll!!!!!
  Vad lär sig SD av detta?
  Sluta med alla dessa juniorer, kvinnliga och manliga, som springer omkring på fyllan och beter sig oskickligt!
  Dags för medelålders och stabila människor att ta befälet och få ordning och reda i partiet!

  Gilla

 • Carl edström

  Kom igen nu Linus vi behöver dig.

  Och ni killar
  ,vi får sluta prata med kvinnsen så vi inte råkar illa ut.

  Gilla

 • Kapten Bölja

  Får se om TV-4 accepterar svenskt domstolsväsende
  eller skall de lagföra Bylund i TV-4;s egna domstol.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Garanterat, det är inte slut med detta !
   Det blodtörstiga svenska massmediadrevet drar snart igång, de kommer aldrig att acceptera detta beslut i dessa Metoo tider och efter att ha intervjuat en snyftande Hanna Wigh i radio och TV.

   Gilla

 • Lena

  I blogginlägget från den 17 oktober 2017 kan man nog hitta svaren på varför anmälan gjordes först långt efter att de hade inträffat. En av orsakerna: Ingen riksdagsplats efter valet 2018.

  https://petterssonsblogg.se/2017/10/17/tva-skilda-skildringar/

  Liked by 1 person

  • Mr Q

   Nja det stundar hårda tider för henne. Konkurrensen i horisontala yrket har troligen också försämrat sig,med utbudet billiga zigenskor.
   Dessutom undrar jag om inte efterfrågan bland deras kunder minskat.De berikande araberna och niggrarna nyttjar ju Absurdska anarkin,och våldför sig utan efterräkning.

   Gilla

 • Galten

  Hela den historien var ett enda falsarium, det stod en stank av rutten ”häger” redan i begynnelsen.

  Gilla

  • Stenbock

   Trots stor uppbackning av landets hela slaskpress,och PK-pressens bilder av skönheten,inkl.en ingående berättelse,vad som skulle ha föregått i Riksdagens bakre salar. Likväl blev det i slutändan en saga,utan lyckligt slut. Åter en ren förlust av trycksvärta hos Bonnier m.fl. ! ;(

   Gilla

 • MartinA

  De hade ju tydligen haft sex flera gånger i riksdagshuset. Vilket sätter Hanna Wighs påståenden i ett sammanhang. Det kan inte vara rättssystemets jobb att detaljstyra folks relationer, särskilt inte flera år i efterhand.

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Jag minns dansbanan Ekebo, det var nog 20 år sen. Eller 15. Kanske tio. Och han var gift och allt. Jag säger inte mer. Så har jag ingenting sagt.

  Gilla

 • Truthfighter

  Det är väl det, det flesta handlar om på #Metoo. Dubbeltydigheter, och ånger i efterhand, av då helt medgörliga sympatier, från kvinnan, vid tillfället. Mycket sånt unket skit, som bubblar upp, i form av självhävdelse. #Metoo, betyder: JAG KAN OCKSÅ. D v s, jag kan också sätta dit en VIT MAN. De får ut nån tillfredställelse av det, att hamna i rampljuset. Som IDOL eller TALANG ungefär. Från detta, till rena FALSARIER, från vänsterristiska feminister, för att svärta ner vitmanssläktet.

  Gilla

 • Fredde

  Gamla fiirter slår tillbaka. Finns nog risk att alla gamla ”friend-with-benefit” plötsligt kommer på att jäklas och skickar in en anmälan…

  Fast, det kanske spårar ur ännu mer…?
  ”Han satte sig bredvid mig på bussen flera dagar i rad”
  ”Han handlade samtidigt som jag varje gång”
  ”Han åkte alltid samma hiss som jag”

  Det värsta är, att fokus nu flyttats från de dagliga våldtäkterna, övergreppen, bränderna, skjutningarna, hedersmord, hot, knarkbrott…

  Vilket är värst: ett nyp i rumpan för 15 år sen, eller en gruppvåldtäkt denna veckan?

  Gilla

  • Ståfräs

   Öppna aldrig en dörr, dra inte fram en stol, betala framför allt inget på krogen, bjud inte överhuvudtaget på ngt, ingen taxi, titta inte, säg inte hej. Jag ber alla Metoo fylla i listan så vi vet vad som är OK eller inte.
   Det var väl inte länge sedan Kvinnsen skulle gå på herrtoan, då undrar jag bara var vi kan pinka någonstans.

   Gilla

 • Svensk lösen

  Alltid varit misstänksam mot denna kvinna. Särskilt om man känner till hennes tidigare liv och leverne. Undrar om hon och Bieler fortfarande är lika såta vänner?

  Gilla

 • ossie

  Är väl troligen ett hämndförsök från en försmådd kvinna.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Fanns ingen annan utväg än att lägga ner detta. Hoppas båda kan gå vidare nu o lägga detta bakom sig. Tyvärr tror jag detta skadat SD. Framförallt när hon blev angripen i sitt hem. Den personen kunde inte va SD:are. Men just nu är alla män förbrytare. Kanske min gumma anmäler mig också.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: