Mördaren anföll en annan mördare med en stekpanna


INVANDRING. Dömde rånmördaren Reza Almasi Bardemili, 29, tröttnade på fängelsematen. Då beväpnade han sig med köksgeråd och gick till attack mot anstaltens matansvarige – dömde dubbelmördaren Doudou Ahoka, 37. I förhör har gärningsmannen erkänt: – Jag kände att jag var trött på honom. Så han fick en stekpanna i huvudet.

Iraniern Reza

Han avtjänar redan ett 16-årigt fängelsestraff för att ha mördat en 73-årig guldsmed i Stockholm i samband med ett rån 2013.

Nu åtalas Reza Almasi Bardemili, 29, återigen för våldsbrott. Rubriceringen är grov misshandel, vilket NA också har rapporterat om.

Händelsen utspelade sig på Kumlaanstalten förra året. Enligt vittnen och övervakningsbilder beväpnade sig Reza Almasi Bardemili med en stekpanna och måttade slag mot huvudet på avdelningens matansvarige.

Den matansvarige, och den som blev angripen, är 37-årige Doudou Ahoka. 2014 dömdes han till livstids fängelse för ett dubbelmord där han slog ihjäl en 15-årig pojke och en 57-årig kvinna med järnrör i Ljungsbro.

Doudou Ahoka bor på Kumlaanstalten mer hör hemma någon annanstans.

Enligt Doudou Ahoka handlade bråket om att Almasi Bardemili har ställt krav på halalslaktad mat som inte gått att tillgodose på grund av budgetskäl.

– Han blev väldigt irriterad på mig. Han sa ”du vägrar köpta halal till mig och då ska ingen annan få mat på avdelningen”, har Ahoka berättat i förhör.

– Sen gick det kanske en timme. Jag och en annan låg i soffan och kollade på tv. Då kom han från ingenstans bakifrån och slog mig med stekpannan.

Om Doudou Ahoka på bloggen…

Om Reza Almasi Bardemili på bloggen…

-Pettersson noterar att pojkarna verkar ha det trevligt på Kumla. Sedan kan man naturligtvis undra vad herrarna kostar när de sitter på Kumla och vad de kostat i mänskligt lidande innan de blev inlåsta….

Ni har väl tittat på listan med herrarna som sitter på Kumla… 


25 responses to “Mördaren anföll en annan mördare med en stekpanna

 • William

  Kanske det fast trots allt finns bra sidor..

  Gilla

 • Maja 2

  Det var väl synd att det inte lyckades ta …av mördaren.

  Gilla

 • William Andersson

  Jag var själv där när det hände och historien stämmer. Doudou fick stekpannan(som var en lätt teflon) i bakhuvudet varpå en bula med någon enstaka droppe blod uppstod. Efter attacken ställde sig Reza och skrek hur mycket han ska knulla Ahokas mamma osv sen någon minut senare kommer typ 40talet plitar springandes in på avdelningen(E3D)

  Gilla

 • jgarn

  I och för sig ingen dum idé att para ihop negrer och araber. De hatar nämligen varandra, har kan vi tala om verklig rasism. Tanken är väl att de skall reducera varandra och därmed minska kostnaderna för samhället.

  Gilla

 • Lennart

  Har den unga pojken och kvinnan verkligen fått rättvisa, – de blev slaktade av denna neger som lever i högsta välmåga i fängelset! Det känns som ett hån mot offren och deras familjer….
  Onekligen borde grova våldsbrott få hårdare konsekvenser, nu riskerar vi att denna neger är ute på gatorna igen om några år, – undrar vad de mördade/slaktades anhöriga säger om det?!
  Helt orimligt att SVERIGE har blivit en SKITMAGNET för kriminella och deras anhöriga från alla helveteshål på jorden! STÄNG GRÄNSEN!!

  Gilla

  • jgarn

   Låg på soffan och tittade på TV, så ser et fängelsestraff ut för en neger som mördat en kvinna och ett barn. Till vänsterns förtjusning använde dubbelmördaren deras favoritredskap, ett järnrör.

   Gilla

 • Truthfighter

  Det borde vara så, att om en mördare, eller misshandlare, eller våldtäktsman, anföll och skadade en likaledes, skulle denne gå helt fri från straff. Då skulle brottslingarna snabbt reduceras i vårt land. VARFÖR SKYDDA GROVA BROTTSLINGAR, SLÖDDER????? IDIOTI!!! Och sen ska det kosta massa rättegångspengar, för denna uppgörelse mellan vidriga huliganer, som VI sedan ska betala av våra skattepengar. TVI!!!

  Gillad av 1 person

 • Truthfighter

  Man skulle sätta ALLA grovt kriminella på en öde ö i total frihet, som Haiti var en gång. Så fick vi se hur det gick. Mat kunde dumpas ned med flygplan eller helikopter. Men då skulle vi slippa dom i vårt samhälle nå mer, i varje fall.

  Gilla

 • ruben

  Ligger mördare och tittar på gratis-tv och har tillgång till gratisköket under sina straff för sina brott? Vad är det för säkerhetsanstalt? Jag tror Sveriges rättsväsende blivit en säkerhetsrisk och en jättekostnad för Svenska laglydiga medborgare. Ganska snart blir de jobbande skattebetalarna färre än bidragstagarna och fängelsekunderna i Sverige? Vitsen borde vara att sluta importera kriminella från andra länder till Sverige, som Migrationsverket gör i princip varje dag.

  Gilla

 • Monica

  Det här från verkligheten skulle passa i en svart bisarr komedi som underhållningsvärde. Undrar vilka skådespelare skulle plockas ut till att föreställa dessa typer?

  Gilla

 • Jhonsson

  Det är så här inbällarna löser sina problem, när de är på hemmaplan i Mena-land.
  Men det är sådana här grabbar, som sagoberättaren Löfven påstår kommer att: ”bli lönsamma lite,längre fram”.och då skall de jobba i vården menar han.
  Nja vi tror inte precis på det Löfven, du får nog köra med något nytt.

  Gilla

 • Hanna

  Skippa halal på fängelsena, det är så mycket köttfria veckor och teman i skolor mm nu och veg maten är jättegod! Reza ser ut som han tjänar på att äta veg istället för kött så slipper han och andra bråka om halal!

  Gilla

 • gamgubben

  Jag baxnar inför beskedet att en intern är matansvarig, det är ju mycket allvarligare än om två mördare råkar i luven på varandra. Har Kumla också interner ansvariga för vakthållningen?
  Snart sagt allt är upp och ner i Absurdistan.

  Gillad av 1 person

 • compulsoryunion

  KriminalvanvårdsTurk var coolare: kokade 2 l vatten och hällde på Maju Bah, fick 80%-iga brännskador.

  Gilla

 • Mia

  Jag trodde inte att de intagna på Kumla hade tillgång till köksutrustning, eftersom det ska vara en säkerhetsanstalt.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   På dagens inclusive hotell inom Kriminalvården så finns det naturligtvis utrustning, det ska vara som hemma de kriminella ska ju förberedas för frigivning !
   När man nu jobbat mellan 35-40 år inom fångvården så har man sett ett totalt haveri och vet hur lekstugan fungerar innanför murarna, det är ren ynkedom de kriminella bara hånskrattar åt rättsväsendet och har precis som ute i samhället indirekt tagit över vilohemmen de s.k svenska fängelserna.

   Gilla

 • Adolf Nilsson

  Mer man läser om dudu ahoka mer förbannad blir man.Han har varit grov kriminell i flera årtionde,varför får en sådan människa vara kvar i Sverige och döda till slut vanliga hederliga människor.Varför bryr vi oss inte,varför har vi inte ett rättsystem som skyddar oss.Nej fy Fan? MVH ADOLF

  Gillad av 1 person

 • Adolf Nilsson

  Vem är ansvarig för 15 åriga pojkens och 57 årig kvinnans död i Ljungsbro?Den svarta människan jag vet inte om man kan titulera han människa,han har mördat 2 oskyldiga människor.Varför har vi inte dödsstraff? Sådana svin är inte värda att leva.Mvh Adolf

  Gillad av 1 person

 • Carl edström

  Låt dom slåss!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   De kan fara illa om de slåss, Sverige är rädd om sin stackars missförstådda brottslingar de tillhör ju en av de grupper i samhället som politikerna vurmar för !!!

   Gilla

 • Lena

  Under tiden ……………….
  http://www.bonton.se/?d=2017-11-09

  Gillad av 1 person

 • Mr Jordan

  Lågpannan Reza verkar vara en riktigt feg klåpare. Doudou kanske får chansen till hämnd någon gång i framtiden, han bör göra ett bättre jobb, med eller utan stekpanna.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Varför tar man in all världens avfall.Idioten orerar om invandringen lönar sig på sikt.För vem ?På sikt om 1000 År? Varför avgår idioten till statsminister?MVH Adolf

  Gilla

 • Galten

  Även ”Mein Koran” går att använda som tillhygge i prekära situationer. 🙂
  https://www.sydsvenskan.se/2017-11-18/atal-rasande-man-slog-koranen-i-huvudet-pa-hotellreceptionist

  Gilla

  • Mr Q

   Galten:
   Redan Kajsa Warg sade på sin tid, ”man tager vad man haver”…
   🙂 Tänk nu så mycket pengar Kumla kunde sparat,om araben träffat niggern riktigt !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: