Italien i tårar – missar VM första gången på 60 år


NATIONALISM. Italien är i tårar efter att det står klart att landet missar VM i Ryssland 2018 – första gången sedan 1958. Målvakten och lagkaptenen Gianluigi Buffon har nu gjort sitt i det italienska landslaget.

– Det är en skam att min sista officiella match sammanföll med missen att kvala in till VM, säger han i italiensk media efter matchen enligt SVT Sport.

Han säger att laget inte underskattat Sverige. – Men vi lyckades inte göra det vi skulle, hade inte energin att göra mål.

Italiens förbundskapten Giampiero Ventura meddelade efter matchen att han avgår, skriver Sky Italia.

-Pettersson gratulerar svenska landslaget som gjort ett mycket bra kval. ”Jannes gäng” har spöat regerande Europamästarna Portugal i en träningsmatch. I kvalet har Sverige slagit Frankrike, en gång världsmästare, Nederländerna ofta i toppen och i går Italien som har blivit världsmästare fyra gånger.

Nu hörs röster att Zlatan ska övertalas att komma tillbaka till VM. Jag tvivlar på att det är bra, laget verkar fungera bättre utan Zlatan och jag tror inte han kan underordna sig ett lag. Kan han det och blir i form till sommaren så OK, som inhoppare…


11 responses to “Italien i tårar – missar VM första gången på 60 år

 • eugenecork

  märkligt va Nationalismen blommar upp, vid dylika tillfällen
  man tror att nästan de 5 milj. TV tittare är Sverigedemokrater!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Blir nog till att hälsa på hos Putin till sommaren!

  Gilla

 • Mr Q

  Tänk om landet hade haft ett sådant försvar….
  Alle man vid målområdet,och inte en arab/nigger eller zigenare hade lyckats komma genom !
  Sparkat de angriper som försökt närma sig, lång utanför gränsen.
  Märkligt att inte landets befolkning i övrigt,engagerar sig på samma sätt.

  Gilla

 • Mimi N.

  Grattis, Sverige ! Vinna eller försvinna ? Varför inte vinna OCH försvinna ? Vinna i fotboll och försvinna genom islamisering.
  Hur som helst, fotboll och melodifestivalen gör att svenskarna glömmer eländet ett tag, ett längre tag … tillräckligt länge för att svetsarn ska vinna valet på demografi- och fuskgrunder. För att inte nämna hjärntvätt – det eländet vill jag glömma bort själv. Har redan resignerat mig anträffande barnbarnen som oåterkalleligen är uppfostrade av en outbildad svensk mor, PK till det yttersta. Jag valde att fly än illa fäkta, är gammal och har högt blodtryck. Tack Sverige ! Grattis igen !

  Gilla

 • Helena Palena

  Svenskarna höll stånd. Italienarna drev spelet. De var hela tiden på vår planhalva. Tråkigt att se. Under rådande ordning var det ett under att spagettisarna inte fick in en boll. För sin egen skull ska Slatan lägga av. Hans knä är för vekt.

  Gilla

 • prop3ll

  Gratulerer Sverige 👏

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vinna eller försvinna gäller alltid !
  Heja blå/gula laget bra jobbat, Ryssland nästa.

  Gilla

 • Jogge

  Kan sen lagledarna få spelarna att röra sig och försöka ställa sig i spelbar position kan Sverige lyckas bra. Och kanske träna på att elegant och säkert ta ned långbollar med foten. Vilket lag det kan bl!

  Gilla

 • Jogge

  Låt Slatan vila.

  Gilla

 • Sisu

  Håll bosniern borta från landslaget. Utan honom är Sverige ett lag.

  Gilla

  • Bosse

   Jag förstår inte att man inte kan fatta och se verkligheten.Nu när laget är harmoniskt och homogent ,alla ställer upp för varandra, då vill journalisterna förstöra det igen med en Zlatan som diktator.Han som inte tillfört något i dom stora mästerskapen.Han har bara stått offside och inte hjälpt till bakåt. Han har sprungit hälften så mycket som andra spelare. Han har gjort dom andra spelarna livrädda för att göra något eget. Zlatan och Hamren förstörde svenska laget under lång tid. Nu är dom på väg tillbaks då vill dessa korkade journalister förstöra det igen. Av en enda anledning, invandrarmångfald. Hade denne spelare hetat Anders Andersson hade denna hysteri inte varit.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: