97-årig kvinna rånad och misshandlad


INVANDRARBROTT. I slutet av augusti ska en 97-årig kvinna ha misshandlats och rånats grovt i sin egen bostad. Nu åtalas fyra män vid Malmö tingsrätt.

Tre av männen är i 20-årsåldern och den fjärde i 30-årsåldern. Alla är misstänkta för grovt rån, försök till bedrägeri och bedrägeri.

Målsägande, en 97-årig kvinna, låg och sov mitt i natten när de fyra männen tog sig in i hennes bostad genom att krossa ett fönster i källardörren. Männen ska sedan ha utdelat våld mot kvinnan genom att ha knuffat ner henne från sängen, utdelat upprepade slag och hotat henne med en skruvmejsel. Våldet orsakade smärta, hudblödningar och blåmärken på 97-åringen.

I samband med misshandeln ska männen även ha stulit flera saker, bland annat kvinnans bankkort, en TV och smycken. Bankkortet ska sedan ha använts till att ta ut en sammanlagd summa på 15 000 kronor i en bankomat i centrala Malmö.

Ett par dagar senare ska samma gäng ha utfört ytterligare ett inbrottsförsök, den här gången hos en 95-årig kvinna. I samband med det blev alla fyra männen misstänkta för försök till grov stöld.

-Pettersson noterar att SVT, Expressen, Sydsvenskan och många fler ”seriösa” medel glömmer att nämna att de misstänkta gärningsmännen är araber och har tolkbehov på arabiska…


19 responses to “97-årig kvinna rånad och misshandlad

 • Lennart

  MODIGA arabsvin som SOCIALDEMOKRATERNA och Stefan Löven vurmar för…..! 97 år och kvinna och hela 7klövern ställer sig bakom massinvandringen och vurmar för muslimer och araber….När de blir tillräckligt många och det går fort nu då blir vi alla måltavlor och attacker….-begrunda det när du funderar över var du ska lägga din röst 2018!

  Gilla

 • DuGamlaDuFria

  Alla dessa journalister som undviker att skriva förövarnas härkomst är lika skyldiga som förövarna själva. De möjliggör brotten mot de gamla som råkar ut för dessa ickemänniskor.
  Innan invandringen av dessa folkgrupper läste man aldrig att kriminella gav sig på gamla människor.
  Att vi har politiker som möjliggör detta är en skam och kan påstå att Sverige aldrig varit tryggare är kriminellt och straffet borde vara landsförvisning tillsammans med förövarna.

  Hyckleriet måste få ett slut.
  När ska svenska folket vakna?

  Gilla

 • assad

  3 * 20 + 30 = 90.

  Allt skedde på lika villkor.

  Den gamle kvinnan borde veta bättre, hon är ju ändå 7 år äldre än de unga gentlemännens sammanlagda ålder.

  Gilla

 • Tony

  Det har ju varit vanligt att vi Svenskar bryter oss in och
  rånar gamla tanter mellan 90-100 år? Eller hur Svetsaren?
  Och dessutom misshandlar dem?

  Att beskriva den fega och genomynkliga lögnmedian är
  svårt, för orden räcker inte till, men läs Julia Caesars
  krönika den är lång, men beskriver bra vilka ynkedomar
  vi har att göra med, och hon har själv varit i detta yrke,
  som en gång hade status, men som idag kan användas
  som skällsord!

  Gilla

 • Jhonsson

  Ett gäng av Löfvens pensionsräddare, som tränar?
  Vi behöver en sverigevänlig regering vad valet 2018.
  Låt oss förpassa Löfven & Co till historieboken.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Om dessa fega, vidriga och ynkliga parasiter som ger sig på en gammal försvarslös kvinna är s.k lönsamma nysvenskar, då får man gratulera Lövet och det övriga hycklande PK-etablissemanget till ännu en lyckad import !

  Gilla

 • eva

  Vidriga individer!

  Gilla

  • Bosse

   Fruktansvärda brott.Dessa vidriga,äckliga och fega kräk skulle få minst 10 år i fängelse. Nu blir dom belönad med några månader på hotell. Tänk om vi hade en Duterte sådana här gånger? Då hade inte dessa kräk gjort några fler inbrott hos gamla. Journalister som inte skriver sanningen är med på detta bedrägeri och svek mot brottsoffer. Dom är kriminella och skulle också buras in.

   Gilla

  • Mimi N.

   Numera är Duterte ett referensnamn. För 40 år sedan önskade sig rumänerna att en Pinochet skulle skänkas ur himlen och bli av med kommunismen. Men först var de tvungna att ta bort ondskan och öppna kyrkdörrarna, sedan hjälpte gud oss genom att ge oss det bästa miraklet han kunde göra: att alla rumäner krävde lag mot kommunism och denna avskyvärda diktaturform avskaffades.
   Finns det tillräckligt med gudstro för ett likadant mirakel i Sverige ?
   Skratta inte.

   Gilla

 • age

  Men klandra inte apor! De förstår bara sin egen verklighet.
  De apor som flyr från djungeln har sin givna plats i bur.

  Andra rovdjur har vi licensjakt på …………….!

  Gilla

  • Bosse

   Sådana här gånger ser vi inget inlägg från Mia.Därför att detta är sossepolitik när den är som bäst. Araber som tillåts överfalla 95-åriga kvinnor och att man försöker döljer detta. När man ser dessa rubriker så måste även en sosse erkänna att det finns bara ett parti som står upp för detta illdåd och det är SD.

   Gilla

   • Mia

    Det finns inga politiker som vill tillåta sådana beteende mot gamla kvinnor, som du påstår.
    Jag tycker naturligtvis det är hemskt att fyra män ger sig på så gamla människor, som nog aldrig mer kan känna sig trygga i sina hem. Och att de inte nöjde sig med att stjäla utan även misshandla.
    Ändå värre att en av dem har jobbat inom hemtjänsten och kanske varit just i dessa kvinnors hem och rekognoserat..

    Det som är bra att man fått tag på de skyldiga. Grova rån brukar ge höga straff.

    Journalister har ingen skyldighet att sitta och skriva etnicitet
    på varje brottsling, även om man gör det i alternativa media.
    Vid det här laget anar de flesta ändå vilka som är skyldiga till vissa brott.

    Gilla

   • Stenbock

    Mia:
    Framgår det av artikeln att de fyra behöver tolk på arabiska,kan vi utgå från att det inte är Åsa Nisse och Klabbarparn,som varit i farten ! Har du f.ö. Mia lagt märke till, att sådana grymma brott sker i stor dagligen över hela landet !
    Om så,tror du det är våra landsmän som sjunkit till denna dyngdjupa nivå ?
    Kan även informera dig om att detta förfarande är satt i system.Själv tvingades jag montera bort min ringklocka vid dörren när jag drabbats av min svåra sjukdom förra året.
    I stort varje natt (mest i veckosluten) pågick månader långt påringningar,och bankningar mellan kl 3 tills 1/2 7 på morgonen.Hade då sjukhjälp som informerade mig om,att dessa kriminella observerade vart hemhjälpen begav sig.
    Försöker därför informera alla jag kan att alltid ha väl låst,och aldrig öppna dörren för okända. Dit hän har tidigare trygga Sverige nu nått !

    Gilla

 • OPete

  Hederliga medborgare blir offer hela tiden !!! Vilka tar ansvar för detta ???

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: