Stäng

18 reaktioner på “Kulturuppvisning i Bryssel

 1. Det är väl väldigt bra, är det inte där EU maffian håller till. Det är ju de som släppt in packet. Grattis lycka till.

 2. De senaste årens invandring har och kommer att kosta enorma summor pengar. Kanske är det fortfarande ”kontroversiellt”, eller att ”göda fel krafter” att påpeka detta. Nu kommer nog de flesta ihåg att frågor om kostnader länge ansågs som ganska ohövligt att tala om i detalj, vilket gjorde att de flesta anlade en attityd där finansieringen av våra antaganden liksom skulle gå ihop automatiskt. Vi behövde inte ens tänka på finansieringen överhuvudtaget, sådana tankar gödde bara mörka krafter. Bättre då att tiga, och låta allting lösa sig självt.

  Detta skrev Malcom Kyeyune i GP idag (20171113), ett utdrag ur en längre text.

  Tycker ni att det stämmer ? …… jag vet vad jag tycker…..vet våra sk. ledare det, eller görs det som vanligt…som strutsen, ner med huvudet i sanden, så har vi inga bekymmer och kommer aldrig ha, för det som sker i samhället med våldtäkter, rån, misshandel…det är bara påhittat, Ding Dong Kokko

  Sverige har pengar i överflöd och kommer alltid ha det…och skulle det tryta, så tillverkar vi bara mer pengar.

  4-år till…kommer det bli bra/bättre!?
  ( Ni vet vem som bär ansvaret. )

  Vakna… 🙄

   1. Sverige är ett av världens absolut rikaste länder påstås det från ett visst håll !

 3. Skulle vara intressant att veta hur dessa grottmänniskors föräldrar tänkte när de försökte uppfostra sin avkomma men det är som i dagens mångkulturella Sverige där hörs ju aldrig heller något om föräldrar till samhällsparasiterna som med PK-familjens goda minne idag driver omkring och förstör det gamla trygga icke mångkulturella svenska folkhemmet som vi fossiler haft turen att få uppleva !

 4. Precis exakt såhär vill vår nuvarande regering, att det skall se ut i hela vårt land.

  ”Resistance is futile, you will be replaced”

 5. Varför inga rapporter om detta i SVT ????

  Är det för nära ???
  I självaste EU´s HUVUDSTAD eller ?????

  1. Aldrig sanningen i 7 klöverns politiskt styrda massmedia det kan gynna de mörka onda krafterna till höger om moderaterna, alltså SD !

  1. Regeringen som svenska folket på eget bevåg satt till makten behöver inte göra någonting eftersom den har fått ett mandat av sina nöjda väljare som ska utföras eller inte utföras !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: