Olika värdegrund

Att den muhammedanska värdegrunden skiljer sig från vår är väl ingen stor hemlighet.

En gift Pakistansk doktor, verksam i Storbritannien , ”tafsade på” (Aftonbladet-greppet)  en  21 årig muslimsk sköterska, 21. Han skyllde sina skamgrepp på ”olika kulturella normer” i Storbritannien och Pakistan och  sade att hon verkade vara ”sexuellt tillgänglig” eftersom hon haft pojkvänner tidigare.
DailyMail

 

 

12 thoughts on “Olika värdegrund

  1. Å jag som kallade en neger för neger som jag lärde mig i skolan på 50 talet
    kommer nog att bli åtalad hoppas att jag som Etnisk Svensk kan få en bra
    kändis advokat som staten betalar eller ?

  2. Allting är ju relativt så även inom religionen, bäst att vi skyndar på med kvinnornas Metoo och männens motsvarighet Vitoo innan Sverige blir ett muslimskt land vilket bara är en tidsfråga !

  3. Walid Shoebat fd muslim och plo terrorist som konverterat till kristendomen berättar i den här videon sanningen,fakta om den muhammedanska ideologin med en oerhörd skärpa och kraft ,orden går rakt in och borde skaka om de som ännu tror att islam is a religion of peace.Taqqyia ,tala med dubbel tunga,ljuga,Walid förklarar detta och säger att islamistiska ledare säger en sak till amerikanarna på engelska men predikar en helt annan sak på arabiska i arabiskspråkiga länder.Vakna upp och inse fakta,islam har inte kommit till väst för att sprida fred,tvärtom,öppna ögonen och öronen och låt förstockelsen falla av er så ni förstår sanningen om den sk ”fredens religion”.

  4. http://www.bz-berlin.de/data/uploads/2017/11/rechts-8_1510167445-704×396.jpg
    På bilden ett utbränt bilvrak och dess ägare.Två röda sossar som utsatts för vandalism i södra Berlin.
    Skrev ju igår några ord om hur ”stolperstenar” (stenar att snava över) stulits i Berlin.Eftersom dessa är försedda med en påklistrad plåt,samt ingraverat namn på någon jude,som bott i dess närhet har antalet med åren blivit många tusen.
    Nu ha Sionistägda BZ idag hela upplagan fylld med exempel,på alla de ”högerextrema” dåd,som denna blaska tar för självklart ligger bakom. Helt naturligt kopplas även alla dessa arabkriminella dåd,samman,på ett eller annat vis med AfD,(SD) som medskyldiga.
    Inte ett ord nämnes över att stora delar av staden nu bebos av Islamister.
    Inte en misstanke om,att det kan vara denna judehatande skara,som är tjuvarna. Snyftreportaget har inte utelämnat någon händelse senaste tio åren med undantag där AFA,och andra kommunistgrupper ligger bakom.
    De senare utgör nästan 100 %..

Kommentera