Muslimskt land vill kriminalisera homosexualitet

Egypten är ett land där acceptansen för homosexualitet är ytterst begränsad.

Man har sedan länge bedrivit en häxjakt mot homosexuella, initierad av politiker, religiösa ledare, medier och högt uppsatta potentater. Nu vill 60 parlamentariker kriminalisera homosexualitet.

Den senaste tiden har trakasserierna och attackerna mot homosexuella tilltagit i styrka. Myndigheterna i landet har uppenbart intensifierat kampen mot homosexuella och nu vill många av landets parlamentsledamöter införa fängelsestraff på uppåt fem år för personer som gillar personer av samma kön.

DN

Visst kan man höra Gudrun Schyman vässa tänderna, Jonas Gardell fatta pennan för att skriva en kritisk debattartikel och Sveriges feministiska regering diskutera sanktioner mot detta muslimska land…eller?

Nej, det lär vara lika tyst den här gången som alla de gånger då muslimska länder vädrar sin intolerans. Kartan nedan är från 2014, men det har väl knappast hänt så mycket med synen på homosexuella i tredje världen (klicka för större bild)

 

4 thoughts on “Muslimskt land vill kriminalisera homosexualitet

  1. Finns bara ett alternativ för hela världens homosexuella, att flytta till världens i särklass mest omoraliska och oetiska land Sverige där bara rättigheter gäller för vissa av politiker utsedda stackars grupper i samhället alltså inte för alla utan bara för PK-utvalda !
    Nu vädrar extremvänstern som vurmar för allt och alla utom infödda hederliga arbetande svenskar morgonluft och bjuder säkert in alla homosexuella till paradiset Moder Svea.

Kommentera