Muslimskt land vill kriminalisera homosexualitet


Egypten är ett land där acceptansen för homosexualitet är ytterst begränsad.

Man har sedan länge bedrivit en häxjakt mot homosexuella, initierad av politiker, religiösa ledare, medier och högt uppsatta potentater. Nu vill 60 parlamentariker kriminalisera homosexualitet.

Den senaste tiden har trakasserierna och attackerna mot homosexuella tilltagit i styrka. Myndigheterna i landet har uppenbart intensifierat kampen mot homosexuella och nu vill många av landets parlamentsledamöter införa fängelsestraff på uppåt fem år för personer som gillar personer av samma kön.

DN

Visst kan man höra Gudrun Schyman vässa tänderna, Jonas Gardell fatta pennan för att skriva en kritisk debattartikel och Sveriges feministiska regering diskutera sanktioner mot detta muslimska land…eller?

Nej, det lär vara lika tyst den här gången som alla de gånger då muslimska länder vädrar sin intolerans. Kartan nedan är från 2014, men det har väl knappast hänt så mycket med synen på homosexuella i tredje världen (klicka för större bild)

 


4 responses to “Muslimskt land vill kriminalisera homosexualitet

 • Kenth Andersson

  Finns bara ett alternativ för hela världens homosexuella, att flytta till världens i särklass mest omoraliska och oetiska land Sverige där bara rättigheter gäller för vissa av politiker utsedda stackars grupper i samhället alltså inte för alla utan bara för PK-utvalda !
  Nu vädrar extremvänstern som vurmar för allt och alla utom infödda hederliga arbetande svenskar morgonluft och bjuder säkert in alla homosexuella till paradiset Moder Svea.

  Gilla

 • Ståfräs

  Jonas o Ernman, åk genast till Egypten och sprid kärlek, lycka till!

  Gilla

 • Sixten

  Ännu ett antirasistiskt (antivitt) och antisvenskt dilemma.

  Gilla

 • Jhonsson

  När jag läste rubriken trodde jag, att det gällde Sverige.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: