Lotta Bromé stängs av från P4 Extra


MEDIA. Utredningen om den populära kvinnliga Sveriges Radio-programledaren som anklagas för sexuella trakasserier är klar. Enligt uppgifter får programledaren lämna sitt program, men vara kvar på Sveriges Radio.

Cilla Benkö, vd på Sveriges Radio berättar att hon fick en genomgång av internutredningen i går kväll.

– Den visar beteenden och ageranden som vi i företagsledningen anser är oacceptabla på Sveriges Radio. Utifrån det har vi fattat ett antal åtgärder. De åtgärderna har vi bara kommunicerat till de som är berörda, säger Cilla Benkö.

Sveriges Radio som arbetsgivare har i dagsläget inte för avsikt att göra en polisanmälan.

Det kan vara en av Sveriges största medieskandaler genom tiderna. Arbetsledningen på Sveriges Radio, SR, låter den programledare som gjort sig skyldig till sexuella trakasserier av kollegor och ett upprepat oacceptabelt beteende kvarstarna i tjänst. Sexuella trakasserier är ett brott som beskrivs i Brottsbalken, det går under namnet ofredande 4 kap. 7§ Brottsbalken eller sexuellt ofredande 6 kap. 7 § Brottsbalken

”Vi spekulerar inte i vem profilen är”, säger man på facebooksidan för programmet P4 Extra med Lotta Bromé.

Nej varför skulle man göra det, Sveriges Radio vet ju vem profilen är, men döljer istället sanningen och smiter undan i sina små hålor. Det finns anledning att påminna om att public services hela existens bygger på öppenhet mot allmänheten, att upplysa, informera och objektivt delge allmänheten relevanta nyheter.

Men public service kanske inte bedömer det som en nyhet av allmänintresse att en av landets största medieprofiler, enligt egen utsaga, utreds för sexuella ofredanden och upprepat grovt olämpligt uppträdande mot kollegor.

-Pettersson vill inte att Public Service läggs ned som några Sverigedemokrater vill, men det måste bli slut med den politiska styrningen av vänsterextremister och bli en plats för mångfald även av åsikter.

KOM DOCK IHÅG: Lotta Bromé är inte dömd för något brott och glöm inte bort alla våldtäkter som sker i vårt land.

 

TIDIGARE 2017-11-08. Lotta Bromé anklagas för sextrakasserier

MEDIA. Medarbetare på den redaktion där en känd kvinnlig radioprofil utreds för sexuella trakasserier vittnar om att cheferna på Sveriges Radio flera gånger larmats om programledarens beteende, men utan att ta saken vidare. Det rapporterar SVT.

Medarbetare som SVT pratat med vittnar om bland annat tafsanden, ovälkomna sexuella förslag och en kultur där de anställda fått lära sig att ”tåla lite” för att hålla programledaren på gott humör. Redan i början på året fick den närmaste ledningen reda på att radioprofilen närmat sig en medarbetare på ett sexuellt sätt, enligt SVT.

Men SR:s högsta ledning fick kännedom om anklagelserna först för lite drygt tre veckor sedan, hävdar programdirektör Björn Löfdahl.

– Vi har överhuvudtaget inte känt till detta tidigare. Nu gör vi en utredning och jag kan inte kommentera mer än så, säger Löfdahl.

Den 19 oktober var senaste gången Lotta Bromé arbetade och då diskuterade sexanklagelser mot Fredrik Virtanen på Aftonbladet med fler.

SR-profilen har utretts även på SVT. Expressen har pratat med en dem som uppger sig ha blivit utsatt av programledaren. Händelsen skedde under inspelningen av ett populärt nöjesprogram för SVT under sent 90-tal, där personen och programledaren medverkade.

– Det är en historia som jag burit på i alla dessa år, och som jag inte gjorde något med då det hände. Jag jobbade i redaktionen och kom hela tiden i kontakt med de medverkande, säger medarbetaren till Expressen.

– Hela tiden höll XX (den kända kvinnliga programledaren) på med mig med en massa anspelningar, ”har du fått smaka kuk nån gång?” eller ”har du slickat fitta?”. Andra medverkande i programmet blev alldeles förfärade när de fick höra vad hon sa.

– Då hade jag flera gånger sagt ifrån att nu räcker det. Men hon tog inte in sådant, utan var helt maktfullkomlig. Hon sket fullständigt i vad jag sa.

Ett krismöte ska ha ägt rum så sent som på onsdagen. Flera av medarbetare är oroliga för sina jobb och mår så dåligt att de inte kan sända profilens radioprogram. Klimatet ska ha förbättrats under de senaste åren, men programledaren ska inte ha slutat med sitt beteenede.

– Hon kan komma fram och be en att ”hångla lite med henne” eller ge en sliskiga kyssar i nacken och vilja att man ska krama henne. Ena sekunden kan hon få utbrott och säga att man inte duger något till, för att nästa sekund säga att man är oumbärlig. Och de sexuella inviterna ingår i det otroligt obehagliga beteendet, säger en person till SVT Nyheter.

-Pettersson säger inget men det börjar bli många i den bransch som anklagar andra för att inte vara seriösa…

Lotta Bromé har varit med på bloggen då och då, läs gärna…

Sveriges Radio har hållit på i tre (3) veckor med en intern utredning. Det borde vara en sak för polisen att utreda, just för att undvika just de spekulationer SR säger sig vilja undvika.

Public Service och landets stora mediebolag försöker mildra effekterna av sina egna medarbetares sexuella trakasserier och olämpliga uppträdanden på arbetsplatsen. Den här nolltoleransen mot felaktigt uppträdande på arbetsplatsen som alla mediebolag säger sig ha tycks man inte ha tagit på så stort allvar med tanke på alla ”fall” som dykt upp och förmodligen kommer att dyka upp även i fortsättningen.

Nu påkomna ”profiler” har ju i åratal ägnat sig åt sexuella trakasserier och trakasserier i största allmänhet samtidigt som arbetsledningen skyddat sina gunstlingar och totalt nonchalerat offren som varit i beroendeställning till arbetsledning och aktuella ”profiler”.

Det är nog inte riktigt vad gemene man skulle kalla nolltolerans. Snarare ett maktens kotteri. Och vänskapskorruption. Misstanke om brott, exempelvis sexuella trakasserier, ska arbetsledningen ovillkorligen polisanmäla.

Det ska inte den drabbade medarbetaren behöva göra. Plikten att anmäla brott är faktiskt en av demokratins spelregler. Men icke. Public Service och mediebolagen säger sig istället ha startat internutredningar och lägger utåt locket på.

Till skillnad mot en juridisk process som är öppen och offentlig för medborgarna. Konkret innebär det att Public Service och andra mediebolag anser sig kunna ställa sig över rättsväsendets principer och istället själva agera både åklagare och domare. Det är ett förfaringssätt som definitivt inte kommer att ge någon rättvisa och upprättelse till medarbetare som i åratal, och utan nämnvärd åtgärd från arbetsledningen, utsatts för medie”profilernas” oacceptabla uppträdanden.

Det luktar rättsröta om Public Service och mediebolagens ovilja att polisanmäla misstänkt brottslighet på arbetsplatsen och obenägenheten att låta medborgarna ta del av vad som börjar likna en unken och sluten maktkultur inom media – media som är en viktig och närmast oumbärlig del av demokratin.


60 responses to “Lotta Bromé stängs av från P4 Extra

 • Ann-Charlotte Thor Karlsson

  Saknar dej Lotta hoppas du kommer igen

  Gilla

 • Stefan Johansson

  Åt helvete med hela mediekulturen. Detta har ballat ur förlänger sedan
  Lotta Bromé. Kronér. Och Timell har hängts ut som värsta sexförbrytarna. Ingen är varken förhörd eller dömd av svensk rättsdomstol. Nu har media tagit på sig domar rollen och bestämmer vilka eller vilken som skall arkebuserar öppet inför folket. För detta är ta mig fan värre än ngt annat jag skådat. Ni har totalt glömt av vad som händer i Sverige med så många tjejer som sitter hemma och lider där deras mål har lagts ner pga brist på bevis. Straffa dessa mediaskribenter som förtalat , fördömt och hängt ut människor utan att veta. Ingen är skyldig så länge man inte är dömd.

  Gilla

 • Barbro Dahl

  Rätt måste skipas vare det gäller män eller kvinnor typ L B i radion. Media har ingen rätt att vara försvarsadvokat. Regeringen måste sätta samma krav på mediachefer som på teaterchefer. Vad har vi annars för konstigt samhälle???

  Gilla

 • Tony Cornelius

  Skönt att slippa hennes ständiga lobbying för gay kulturen!

  Gilla

 • Gustav Jansson

  Är det någon som har kollat varför Cilla Benkö skyddar Lotta Bromé? Födda samma år, personliga kompisar?

  Gilla

  • Ourgon

   Lotta Bromé är kvinna och hon är lesbiskt. Även om hon är vit och därmed inte står högst på förtryckshierarkien är det svårt för någon som tänker i sådana linjer att hänga ut henne.

   Gilla

 • Involuntarium

  Satan i gatan! Vem fan ska nu prata i radion? Det här med #metoo har gått för långt!

  Både kvinnor och män har spelat spelet och satsat både kropp och själ i sina arbeten och karriärer! När det sedan på given signal sprids att sexet med chefen gav dålig utdelning i form av belöningar och att chefen har varit och betett sig likadant mot alla och allia har i sin enfald inbillat sig att de varit favoriserade och att det som arbetstagaren stått ut med under alla år betytt mycket för chefen! Jo när det på den givna signalen uppdagas att alla har blivit sexuellt ofredade och flertalet blivit påsatta på ett eller annat sätt av chefen, så är det ju självklart att hämndbegäret tar överhanden och ”nu ska jag minsan berätta offentligt, ja nu ska den djävla chefen hängas ut med buller och bång”!

  En sak är då helt säker jag skulle aldrig någonsin anställa någon person som hängt ut sin överordnade offentligt i t.ex #metoo! Nä det finns inte på kartan!

  Hur många individer ska få sina liv och sina karriärer förstörda! Nä fy fan, för individer som har en sån djävla otur när de tänker! Och hit till den gruppen tycks alla som gnäller över sexuella trakasserier sällat sig!

  Ja på en given signal, precis i det ögonblicket när alla som känner sig sexuellt trakasserade börjar berätta! Ja då brast fördämningarna och alla som förstod att det de stått ut med under alla år hade varit förgäves började berätta den ena historien värre än den andra! Och det varje normalt funtad människa att berättelserna kan vara rejält saltade för att väcka uppmärksamhet!

  Gilla

  • Andreas

   Det finns nog alla varianter, de som försökt via sängvägen och misslyckats och de som faktiskt utsatts utan att själva varit drivande. Oavsett hur detta slutar kommer det troligen att väcka viktiga frågor.

   Gilla

  • Daniela

   Involuntarium (min känsla säger att du är man). Det är ingen som har sabbat deras karriärer. De har lyckats göra det så bra på egen hand. För när man väljer ett beteende väljer man också konsekvenserna av det. Med ett ord: ”Karma”!

   Gilla

  • Lisa

   Hur gammal är du egentligen, fattar du inte att alla sex trakasserade måste gå samman i ett gemensamt upprop för att få gehör, vem lyssnar på en enskild individ tror du. Du bör nog tänka om där.

   Gilla

 • Tonymalmqvist

  Skal det då aldrig ta slut det här?

  Gilla

 • dave

  Dust my broom.

  Gilla

 • SvenskMan77

  Apropå propagandaradio skall en rekryteringslåt för ”IS” ha spelats på mix Megapol under förmiddan.
  Jojo islamiseringen av Sverige har börjat ta fart minsann.
  Det ska dom som kallar mig islamofob få ångra fortare än dom själva är medvetna om.
  Huvuden kommer att rulla bokstavligt och bildligt.

  Gilla

 • Lisa

  AVGÅ ledningen för SR. Ömkligt att NU först ska allt utredas, jamen halleduttan då så smidigt. SKÄMS. Detta gäller även ledningen för TV4 AVGÅ omedelbart!!

  Gilla

 • jgarn

  SR tillämpar en egen skala av alla människors lika värde. Vad tror ni hade hänt om hon sympatiserat med SD?

  Gilla

  • Truthfighter

   Se bara vad som hände med Martin Timell och Lasse Kroner. Soram Ismail mörkade man, liksom Lotta. Det är ingen slump! Det är ideologiskt, beroende på hudfärg och sexuell läggning. Och ja, politisk åskådning också. För den röde vite finnen Timonen, mörkade man också ett tag i början, men inte så mycket. Jonas Gardell, hade man mörkat desto mer liksom Bah Kunke, om så hade varit fallet. Fast vem vet…

   Så objektivetet och saklighet gäller inte för dagens media utan vilka som har den politisk korrekta hudfärgen, sexuella läggningen och i viss mån polotiska åskådningen eller inte, vid mörkning, och hur mycket, eller ej.

   Gilla

  • Ståfräs

   I princip dödsstraff för ngt sådant.

   Gilla

 • Truthfighter

  Vita heterosexuella män, som misstänkts ha ofredat, lyfts fram i ljuset, medan det i fråga om utlänningar och lesbiska mörkas och döljs. Allt enligt den vänsterristiska propagandistiska agendan. #metoo, är bara ett ytterligare medel att svärta ner vita heterosexuella män av vänsterpacket. För HUR VET MAN HUR SANT DET ÄR????? Att det inte bara till största delen är femenistisk propaganda, för att mörka allt äckel av islamistsvinen som det pågår en uppsjö av, och ännu trippelvärre än det av vita heterosexuella män, som lyfts fram. Men det vill man inte, och törs inte. DETTA ÄR ”HETS MOT FOLKGRUPP”, och inget annat. Kolla bara vad som sker i våra stadskärnor, av sliskiga flyktingsvin. VEM LYFTER DEN FRÅGAN????? INGEN!!! DET MÅSTE BLI RÄTTVISA!!! Våra äktsvenska eventuella trakasserier, är marginellt, i förhållande till all skit som UTLÄNNINGARNA står, och har stått för. DET ÄR EN SANNING!!! JAG VET!!! JAG HAR SJÄLV SETT, OCH UPPLEVT HUR DET ÄR!!! SÄTT ÅT DE ASEN ISTÄLLET!!! FRÄMST!!! Varför ska ulännings -och främst islamistasen slippa undan. Eller de sextrakasserande homosexuella för den delen. GRANSKA Jonas Gardell te x, OCKSÅ.

  RÄTTVISA måste skapas. Och inte vi VITA HETEROSEXUELLA MÄN, ensidigt trakasseras och mobbas, som grupp, av vänsterpacket. Vi är inte mer representerade i skiten än nån annan. SNARARE MYCKET MYCKET MINDRE!!!

  Gilla

 • Birgitta Porath

  Lotta är ju nästan den enda man kan lyssna på i radio
  Ja Christer också
  Många andra skriker, flabbar, svär och är otroligt fjantiga barnsliga
  Jag orkar ej lyssna på dem
  Stänger hellre av
  Lotta har en behaglig röst
  Och är seriös i radion

  Gilla

  • Pi

   …och tydligen ett homosexuellt vilddjur.

   Gilla

  • Fredde

   Ja, där är jag tvungen att hålla med dig. Hon är behaglig att lyssna på. Men jag inte därmed försvara hennes beteende mot andra.

   Det är för mycket skrikande och gapande i radio o TV, och värst är de tjattrande aporna Filip & Fredrik.
   Jag byter kanal direkt de visar sig…

   De må vara bra på att hitta programidéer, men det går ju faktiskt att hålla ett normalt tempo och samtalston.

   Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Man kan fundera huruvida den riksbekante gastronomiske legendaren, professor emeritus C-J Granqvist, alltjämt anser att det är synd att han aldrig fick ett barn tillsammans med fruntimret Bromé, eller om nämnde finsmakare nu drar en lättnadens suck över att relationen icke renderade någon avkomma.
  Andreas 🙂

  Gilla

  • Mr Q


   Är det denne person du skriver om Andreas ? Är det inte en bög ?

   Gillad av 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Ja, men den mannen har anammat en flexibel inställning till valet av lekkamrater i sänghalmen, varför han intagit horisontalläge lite som det fallit sig, utan strikt avseende på kön.
    Andreas 🙂

    Gilla

   • eva

    Han var en tid gift med Jan Mårtenssons dotter och de har en son tillsammans så C-J är nog mer bisexuell.

    Gilla

   • Skåningen

    Han är bisexuell. Han har en son från ett tidigare förhållande med en kvinna.

    Gilla

   • Mr Q

    Nu får du gå och lägga dig Ali så du inte missar morgondagens Aerobics !

    Gilla

 • Ser ni mönstret hos syltryggarna – misstänkt för Ulricehamnsmord misstänks för annat mord | Petterssons gör skillnad!

  […] en vecka sedan hade vi en ung invandrare misstänkt för skott mot en polisfamilj, gripen, häktad och släppt men fortfarande […]

  Gilla

 • Lars Nilsson

  Varför är det bara vissa personer som hängs ut? Media gör ju allt dom kan för att mörka , går inte det så visste man ingenting, förstås. Lika behandling för samma brott ! För att inte tala om alla invandrare som begår liknande brott i Sverige. Varför mörkas dessa personer av media ?

  Gilla

 • Tony

  Det har visst också varit en våldtäkts epidemi inom
  Teater världen, konstigt att det blir stora nyheter då,?
  När gängvåldtäkter med 7-8 man tystas ned, och straffen
  i den mån det utdöms något blir rena hånet mot den
  våldtagna?
  Sverige är ett märkligt land på många sätt, just nu verkar
  alla ha blivit sexuellt trakasserade, och det har hållit på i
  många år?????????? Varför i fridens namn slår man inte
  larm när det inträffar, och inte flera år efteråt, och varför
  reagerar inte dessa människor på dom grova gängvåldtäkter
  som ägt rum på flera håll? Är det finare med importerade
  våldtäktsmän med en kvinnosyn som ligger tusentals år
  efter sin tid?? Det verkar så på uteblivna reaktioner.

  Gilla

  • Mr Q

   Tony:
   Det kan man med fog fråga sig.F.ö. tycks jag vara en av de få,som aldrig har blivit osedligt tafsad på.Men det kan ju event. ha sina grunder ! ”Smagen e ju forskilled” som de säger i Danmark. ;(

   Gilla

 • Dalmasen

  Läste precis i Expressen att hon blir kvar på SR.
  Man visar likgiltighet för dom utsatta.
  Hur trevligt är det gärningskvinnan snart är tillbaka på jobbet.
  Jag tänker naturligtvis på offren.
  Det lär koka rätt bra bland SR anställda efter denna praktskandal.
  Men dom medskyldiga cheferna gör väl allt för att rädda eget skinn,
  Efter att sopat allt under mattan under mycket lång tid tydligen.
  Här är nog inte sissta ordet sagt.
  Och vad säger facket ? Ska dom skydda offren eller den skyldige ?
  Public service 2017 så jävla korkade.
  Men man resonerar väl nått i stil med att vi kan bara inte sparka
  Våran lilla snuskfia.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Till Lotta, Soran ,Fredrik med fler………………………….

  Ju godare vi försöker framstå på den politiska nivån, desto mer egocentriska kan vi agera privat. Ord ersätter handling.

  Gilla

 • Mimi N.

  Hon har ansikts- och språktics i form av obscena uttryck. Om hon också rycker på munnen, halsen eller annan kroppsdel, då är hon välsignat med Tourette’s syndrom. Luta er bakåt och roa er ! Låt polisen syssla med sitt.

  Gilla

 • Erik Holm

  Anledningen till att hon inte avskedas, beror kanske på att det då skulle komma krav på att även avskeda de chefer som haft det yttersta ansvaret för att det hela kunnat fortgå.
  Det skälver i PK-Bygget.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Tack för tipset Stenbock. Nu är jag så gammal att jag inte ens har ork att vara trogen längre.

  Gilla

  • Stenbock

   Roland:
   Vem förklarar du detta för ? Har själv burit på min börda nu över ett år. Är så svag att jag inte orkar släppa,eller kasta bort den ! 🙂

   Gilla

 • Dalmasen

  Nu får vi se vad public service står för.
  Man väljer att skydda människor som grovt kränkt medarbetare.
  Rena rama Ryssland.
  Ska vi skattebetalare vara med och finansera kriminella nätverk också.
  Nej SR. Gå ut med namnet snabbt nu. Er trovärdighet är starkt
  Ifrågasatt redan.
  Och ni som skyddat henne. Avgå genast, finns inga ursäkter.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Vem får då det tveksamma nöjet att fortsätta att jobba med henne? I Sveriges Radios korridorer kan vissa säkert betrakta det som en belöning. Vem vet vad de pysslar med i public service, insynen är ju noll!

  Gilla

 • Rolf Wikström

  Alla män som har trakaserat har fått bild och namn puplicerade är det skillnad när det är en kvinna hemskt om så är fallet

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Alla svenskar vet att detta handlar om LB. Varför Sveriges Radio fortsätter med katt o råtta leken är obegripligt. Dom är till för oss o inte tvärt om. Det minsta man kan begära är väl att dom berättar sanningen. Sen har jag aldrig blivit sex drabbad. TYVÄRR! Ha-Ha.

  Gilla

  • Stenbock

   Roland:
   Skicka ett mail till ”profilen”,hon tycks ju vara beredd till allt…
   Om hon nu inte redan är helt utbokad av den ”kände SD-politikern”, som tydligen också tillhör de miljöskadade…
   Bilden varför det ser ut som det gör i Absurdistan börjar klarna ! Tröst vi inte är ensamma på Klotet,i Tyskland skall nu ett tredje kön inskrivas,redan vid födseln om så önskas !!!!

   Gilla

   • Stenbock

    Ali:
    I dag är du verkligen flitig…Förstår du är på gott humör, i morgon är det ju åter tid för r-ven i vädret…Får du tillfälle fråga din Imam,vad han tror om det jag nämnde i min förra kommentar åt dig ? Muslimskt sabotage,eller tillfälligheter !

    Gilla

  • Grune

   Jag är 70 och jag blev sexuellt trakasserad av en kändis när jag var 15 och nu vill jag ha skadestånd för detta

   Gilla

 • Monica

  Hon kanske har Tourettes syndrom.Många av dem använder sig av könsord. Om det är frivilligt eller ofrivilligt kan diskuteras.

  Gilla

 • Helena Palena

  Reblogga detta på Helena Palena och kommenterade:
  Men herregud kan det vara hon! Hon låter ju så trevlig i radion. Men hörs hon inte mer så är det ju hon! Herregud hur det kan bli! Men det stiger en del åt skallen att bi kändisar! Futtigt är ordet!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Men blir hon kvar inom SR med någon annan välbetald uppgift ? Kanske.

  Gilla

  • Falköga

   Givetvis blir hon kvar. Hon tillhör ju kultureliten som alltid har rätt. Givetvis också välbetald för det är ju inga riktiga pengar som på ett företag. Det är licenspengar som lyssnarna måste betala.

   Gilla

 • ossie

  I vanlig ordning så säger sig ledningen inte vetat något, men så fort det blir allmänt känt så vidtager man kraftfulla åtgärder. Detta går igen hos SVT, SR, TV4 Aftonkloaken de har känt till vissa saker i åratal och gjort inget men nu jävlar. Hycklare det är vad dom är.

  Gilla

  • eva

   Hur kraftfulla blir åtgärdena i praktiken?

   Gilla

   • dave

    En klapp på axeln troligen.

    Gilla

   • Kenth Andersson

    När det gäller etablissemanget och det välgödda hycklande ryggkliargänget så finns det ju alltid förmildrande omständigheter det är inget nytt men utanför de fina salongerna visas ingen nåd !
    Fortfarande 2017 är det skillnad på folk och fä.

    Gilla

 • Fredde

  Det värsta i denna härvan är ju inte att folk påstår sig blivit utsatta för diverse tillmälen och närmanden.

  Det värsta är att detta totalt döljer de allvarliga övergrepp som sker dagligen, gruppvåldtäkter mot båda könen, hedersmord, skjutningar, hot, sten/raketkastningar, mordbränder och ålders/identitetsbedrägerier.

  Det är en otroligt mycket större och viktigare fråga än en programledare som (kanske) sa eller gjorde något för 15-20 år sen.

  Gillad av 1 person

  • Bajen666

   Väl skrivet och jag håller med till 100%.

   Gilla

   • Hans Nilsson

    Det gäller för PK folket att ta focus från de RIKTIGA brotten som många gånger drabbar medelsvensson.

    Gilla

  • Stenbock

   Ja och nu fick Lotta Bromè fira 100-årsdagen av hennes partis tillkomst,utan sina vänsterextrema kolleger och utan strålkastare !
   Det har sitt pris att växa upp ouppfostrad….För denna ”profil” ett bevis på,att även höga träd kan falla kull….

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: