Texas Church Massacre: What They’re NOT Telling You3 responses to “Texas Church Massacre: What They’re NOT Telling You

 • Martin

  Skrämmande men också sörgmodigt så många idoter och galningar som finns på vår lilla moder jord. Jag är inte längre bekymrad utan bara ledsen för mänsklighetens del. Trots alla möjligheter för ett paradis, väljar flertalet människor vägen tottal destruktion. Det vara sig med psykopatiska idiologier, extrem ego, rovdrift, löjliga åsiktsdelninger eller också nöjer de sig med att skita ut 14 barn som de inte har råd med.

  Människor som flest har åsikter men tyvär ingen kunskap. Ommmm de då bara förstod innebörden av nästakärlek.

  Tidigare var jag prepper på alla sätt och hade ”buck out plans” ; Var väl förberet och klar till att försvara allt som man vanligtvis vill försvara.
  Nu…….Nu tänker jag bara att glädje mig över naturen, god musik, sköna böcker, god kopp te med pibe tobak samt goda viner och whiskey.
  Blir det väpnat konflikt m.m. vet i sjutton om inte bara det är smartare att njuta den bästa flaskan med god musik och låta sig huggas ner.

  Man kan godt bli lite ledsen på öget iblant.

  Gilla

  • DuGamlaDuFria

   Jag förstår dig. Men hur ska man kunna värja sig? Det är inte lätt att freda sig idag. Man måste vara både blind och döv, men alla PKiter lyckas ju men de är väl blinda och döva. Att tänka är inte deras starka sida som GP sa om Mona Sahlin t.ex.

   Gilla

 • Ubbe

  ….att det är tjockisen Henko som är gärningsman

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: