Det är okej att vara vit

RASISM. Trots att vita människor är en minoritet på vår jord så är det tillåtet att diskriminera vita men inga andra. Det har dock börjat dyka upp skyltar, klistermärken och affischer här och där med budskapet  “It’s okay to be white”, de rivs dock ner eftersom de påstås vara rasistiska. Vänster går bananas och påstår att det är högerextremism att sprida ett sådant budskap. 

-Pettersson som är en stolt, vit, svensk islamofob och konservativ nationalist undrar om någon sätter upp poster med budskapet att det är okej att vara svart, brun, gul, arab, kines osv. kommer att rivas ned med samma motivering. Jag tvivlar…

 

 

30 thoughts on “Det är okej att vara vit

  • Den vita tönten bredvid är rumänsk, negern är från USA och Facebook är hallicken i stor skala.

 1. Antirasisterna är antivita och antisvenska.
  Det är deras drivkraft helt enkelt och förintelsen av judar i tredje riket (Obs historiska fakta!) är deras främsta och kraftfullaste argument samt försvar av det som idag händer med Sverige och andra vita länder.

 2. Törs man hävda att alla fake news som antirasister gör sig lustiga över och skrattar åt, men samtidigt påstår sig bli förskräckta av, dessa fake news som ger samma antirasister vatten på sin kvarn över vissa personers dåliga förmåga till källkritik är konstruerade och spridda av dem själv?

 3. Den hycklande extrema vänstern tillsammans med 7 klövern kan inte stava till och respekterar inte demokrati och yttrandefrihet utan bara sin egna vidriga drypande politiska korrekthet !

 4. Det är inte bara hudfärgen som har utvecklats olika mellan människoraser. I den blodtrycksmedicin jag tar står det i bipacksedeln att medicinen inte har verkan på svarta! Även om vi alla skulle ha haft samma “urapa” som vår gemensamma förfader så har ju natur och klimat skapat andra skillnader i våra genuppsättningar? Å andra sidan kan en vit bli lite brunare om man solar sig – med risk för hudcancer – men en svart har nog svårt att bli vit.

  • Det finns en oseriös mångmiljardindustri som lurar mörkhyade (ffa kvinnor) i stora delar av världen att köpa “Whitening lotion” och flera andra produkter som ger användarna endast kortvariga vithets-effekter på huden. Risker finns dessutom att man kan drabbas av livsfarliga hudskador av preparat som ej genomgått medicinska tester.

   https://s3.amazonaws.com/www.dealdey.com/system/deals/images/61409/S670x414/glutathione-whitening-lotion-mi24003-PRODUCT-A.jpg

   Omvänt finns också ljushyade personer (ffa kvinnor) som använder otestade substanser för att skaffa sig “solbränna” utan att solbada naturligt eller i solarium. Användningen kan vara mycket farlig.

   Läkemedelsverket varnar för Barbie-drogen – Nyhetsmorgon (TV4)

   [youtube https://www.youtube.com/watch?v=LqdxSlMOlh8&w=560&h=315%5D

   • Kommer säkert att bli lagligt och säljas via Apoteken
    för att skynda på utfasningen av den vita rasen.
    I Sverige kan allt hända.

   • @ Tony

    Ja, och i värsta fall kan det ju bli fråga om tvångsmedicinering “gratis” (med skattemedel) för varje svensk som har otillåtet ljus hy och hårfärg. Allt genomfört och noga myndighets-kontrollerat av Socialstyrelsen.

 5. Ett alternativ till vit,vore vad jag kan förstå av dagens lite annorlunda generation…Regnbågsfärgad !
  I Tyskland söker man nu omdana vår jultomte,och förklarar honom för bög !! Vet inte hur designern har tänk till,men bögar är väl lika hatade som “julemanden”,inom Islamkretsar ? Möjligen är den tänkt som dessert för de importerade kannibalerna från Afrika.:
  http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/penny_weihnachtsmann.jpg

 6. Även vänsterorienterade dumskallar har rättigheter, det är synd och skam att de verkar sakna skyldigheter. Det är okej att vara dum i huvudet men inflytandet bör begränsas, för allas väl och ve.

 7. Ingen kan väl rå för vad de födds till. Svamlet att vissa grupper/folk är bättre
  än andra, blir ju bara det i jämförelse. Folk /raser har olika egenskaper,
  och kulturella yttringar, so what?Vit behöver inte skämmas över att vara
  vit. Vita människor lever här på gott och ont, som alla andra raser. Att sedan det finns självhatande vita med dåligt självfötroende är en annan sak.

 8. Ja, varför skulle det inte vara ok?
  Hur skulle det kunna vara rasistiskt att VARA vit -det är ju inget man GÖR?

  Det ju så dumt att man baxnar. Skulle en ljushyad baby vara en rasist för att denne råkat födas… Hur gick resonemanget hos de som hävdar detta?

  • Bara låta alla bizzara dumheter ha sin gång en dag är det över för PK-maffian som idag styr och ställer i samhället eftersom allting har ett slut även i Sverige och vem vet då kanske dagens föraktfulla PK:are inte längre kan gömma sig i de finare salongerna, detta har hänt förr i historien och historien brukar ju upprepa sig !

  • Vem är förvånad då Canadas premiärminister Justin T tillhör globalisterna och är stor vän av G Soros och hans nationsförstörande verksamhet.

Kommentera