Stäng

15 reaktioner på “Slår ned en 68 årig man

 1. Den vita minoriteten på jorden leds av ett politikerfrälse utan ryggrad och ofta är befolkningen fullständigt indoktrinerade av politiskt korrekta med media i spetsen. Många är inte insatta i hur en stat måste drivas och de vet NADA om islam och våldsideologin som sprids via koranen/sharia som grundar sig på ren ONDSKA FRÅN SATAN!!
  Ex Sveriges befolkning har blivit riktiga fega stackare och GUMMIYGGAR som vikt ner sig fullständigt för massinvandringen trots att de kommer att tvingas jobba till 70 år minst !! All så kallad välfärd går till dessa as, de som har möjlighet flyttar ifrån Sverige! Vilken normal svensk med en attraktiv utbildning vill exempelvis leva och bo i det muslimska kalifatet Malmö??? Judarna som är ett duktigt folk flyttar till Israel, många svenskar har flytt till Norge, Danmark, England osv. osv. Framtidsutsikterna är nattsvarta för Sverige som stat med kriminella gäng och inga straff när polisen tar dem + EN MILLION av detta patrask från Afrika och arabvärlden som lever på bidrag från staten av olika slag! Hur skulle det kunna gå på ett annat sätt än åt helvete men det tar kanske ett antal år men under tiden kommer det bara att bli värre än värst! Politiker som Reinfeldt och Löven har förstört Sverige!

  1. Filmen ovan där araben attackerar en äldre vit man hatad av löven och ”feministerna” är sannolikt från USA där det är mode bland araber och negrer att slå ner människor oprovocerat, kan drabba blint, dvs även negrerna själva blir ibland utsatta! Socialt samspel är definitivt inte deras starka sida! Några veckor är alldeles för litet men vad hjälper fängelse, sådana här individer borde placeras i något slags koncentrationsläger där de fick arbeta sig trötta, gamla tidernas arbetsläger i Ryssland, Sibirien borde återuppstå.

 2. Tur för mannen att han verkar vara pigg och rent av vältränad, han studsade upp nästan som en hockeyspelare! Livstids utvisning för babben, självklart!

 3. Inte bara Sverige utan hela väst Europa är snart tillspillogivna om inte några sätter ner klackarna och utvisar samt utdömer hårdare straff.
  Ett obligatorium borde vara att våldsverkare måste se offret och be om ursäkt samt få veta händer det igen blir straffet minst det tredubbla.

 4. Sådana små as, tredje invällargenerationen minsann. Det är väl fint att ha dem i närheten, mysigt. Deras uppdrag är väl att slå ihjäl så många de kan

 5. http://www.bz-berlin.de/data/uploads/2017/10/964048471_1509196979-480×270.jpg
  För att i någon mån påminna om denna Helgdag, (Reformationsdagen)och hela Lutheranska kyrkans grundsten,i stora delar av Europa knappar jag ner några ord till åminnelse,av denne gamle Thüringer från Wittenburg
  Dock inte i Absurdistan där större intresse ägnas åt nya befolkningens sagobok,och deras väl och ve.
  Stenbock har väl aldrig tidigare precis studerat bakgrunden,men har idag genom utländska TV-kanaler fått en bild av 500-årsdagens betydelse.
  Inte minst alla bevingade ord och uttryck som jag inte visste stammade
  från denne man.Så lär Luther ha skapat följande bekanta satser ” En varg i fårakläder” samt inte minst ” här står jag,och kan inget annat” ! Fantastiska biblar har visats upp.Verkliga konststycken och t.o.m. Gustaf Adolfs lego-armè kom i dagen.Denna lär ha i Prag rövat bort den gamla
  ”Silverbibeln”.Enl. Tv`n skall den fortfarande befinna sig i svenskt förvar, trots att Tjeckerna bett att få tillbaka,det värdefulla exemplaret.
  Tja så mycket religion som idag har jag inte fått mig till del sedan konfirmationen.

  1. http://ub.uu.se/digitalAssets/592/c_592050-l_3-k_imagepuff.jpg
   För att förtydliga mina rader,var inte dessa tänkta för att frälsa Petterssons läsekrets likt Jehovas Vittne.Fastmer för det historiska värde som förknippas med denna dag.
   Får därför förtydliga att den gamla ”Silverbibeln” inte direkt har med Luther att göra,utan fastmer p.g.a. den utdöda gotiska skriften. Denna lär likväl inte framtida ”svenskar” kunna tyda.Därför ber jag ”Andreas”,bege sig till Uppsala Bibliotek,för att be dem sända tillbaka boken till Prag.
   En liten men betydelsefull gest för alla de hemska dåden G-A utsatte folken där nere för,under 30-åriga kriget.

 6. Det är tydligt att även det brittiska rättssystemet blivit totalt tandlöst. 4 år hade varit mer lagom. Samt utvisning.

  1. Ja stackars sate, han kan ju inte heller hjälpa att han bara har utrustats med en hjärncell? Resultat av inavel?
   Visst är det spännande med mångkultur? Eller hur Svetsaren,?
   Synd bara att du själv inte råkar ut för den.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: