Sverige är fantastiskt


Visst är Sverige ett fantastiskt land.

Man spränger dörren till ett polishus. Man skjuter skarpt mot en polismans bostad. Unga och kriminella marockaner ser svenska storstäder som sina nya hem och arenor för sin verksamhet. Unga flickor gruppvåldtas. Gamla människor rånas och mördas i sina hem. I förorterna regerar islamister och grovt kriminella. Människor skjuts på löpande band. Var tredje kvinna vågar inte gå ut efter mörkrets inbrott. Organiserade ligor rör sig in över gränsen till Sverige där de rånar, stjäl, gör inbrott och sedan drar över gränsen lika lätt som de kom in. Människor som befinner sig illegalt i Sverige får fri vård, fri tandvård och bidrag för sina barn. Extremister ser våra gator som sina egna krigszoner. Svenska medborgare ställs åt sidan och ratas till förmån för människor från tredje världen. Svarta rubriker når oss varje dag.

Samtidigt tar regeringen krafttag mot män som uppvaktar kvinnor lite närgånget och hela 7-klövern ser som sin viktigaste uppgift att ta så mycket avstånd från SD som möjligt.

Visst tusan är Sverige fantastiskt.


29 responses to “Sverige är fantastiskt

 • TimoT

  Swedish police is basically rendered impotent to fight against Muslim criminals. As a direct consequence, the criminals are now becoming more and more emboldened.

  First it was throwing stones and vandalism against the police cars and stations. When the police did not bring down the big hammer upon them (as they should have), they now attack the cops directly.

  You cannot act this way with the criminals. Either the cops show them who is the boss or they will become the boss. Fuck the dialog police and all that politically correct crap.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Sverige har varit fantastiskt MEN det var för 40 år sen.

  Gilla

  • Lena

   Det var den tiden då vi alla följde slogan, ”håll Sverige rent”, då var landet rent och fungerande !

   Gilla

  • Sivustaseuraaja

   Javisst, Sverige var fantastisk på 70-talet. Även 80-talet var bra, men under sen 80-tal och speciellt på 90-talet började en kraftig förändring med politiskt korrekta medvetna lögner hos politikerna och i tidningarna.

   Jag är från Finland och bodde i Sverige sedan 1975 till 2000-talets början. Älskade Stockholm, vilket man numera inte känner igen.

   På samma sätt älskade jag Helsinki, vilket inte heller kan kännas igen numera.

   Båda är förstörda och inget politiskt korret lögn kan göra det som hänt rätt. Jag tror Oslo är i samma situation, men Stockholm är värst drabbad.

   Jag hoppas att det här var ett dröm och vi alla skall vakna snart och se den fantastiska Norden oförstört.

   Gilla

   • Lena

    När vi vaknar så är det försent, vi kan inte vrida klockan tillbaka.
    Vi skulle för längesedan ha skattestrejkat, ju mindre skattemedel som staten har ju färre möjligheter att slösa, dessutom så hade varje person kunnat investera efter eget huvud, det passade dock inte makten…………de vill fördela och på sätt behålla järngreppet över befolkningen.
    Nedmonteringen av familjen ingår också i mönstret, en stark familj klarar sig oftast utan statens inblandning och godtyckliga allmosor.
    Spinn vidare på detta och det mesta blir kristallklart.
    Socionomer, jurister, specillärare och annat gjorde allt för att öka sitt klientel och se sin försörjning säkrad fram till pensionen, när de avlönas av skattepengar så finns det ingen gräns.

    Gilla

 • Stenbock

  Ni med gott minne kommer ihåg att jag för några veckor sedan,plitade ner en av PK-pressens nyheter.
  ”Skåne kommer redan i höst,att dränkas under vattenmassorna” stod att läsa.(då med tanke på issmältning vid N-polen) För att göra det hela trovärdigt,lades bild med brygga och träbyggnation från 1800-talet in,som bevis på vår förgänglighet utmed västkusten.
  Döm om min förvåning när jag idag upptäckte i samma Bonnierblaska HD,en bild på vad som komma skall.Fotot som lär ha tagits vid en av de kanaler,som fått stopp fyllda av skit från ”fattiga EU-medborgare” och nytillkomna, skall nu symbolisera början på slutet för oss:
  https://hds.imgix.net/FL7WWOheA3wUWBCHKHboDCgDNrA.jpg?w=1280&fit=crop&crop=faces%2Centropy&h=768&auto=format&q=60
  Visserligen står i rubriken att den skall föreställa havsytans höjning,p.g.a. höststormen ! Fan tro´t…

  Gilla

 • Jack

  Precis så här tänker varje självständigt tänkande svensk. Men hur många är vi kvar?

  Gilla

 • JEX

  Man ser hela tiden hur otryggheten eskalerar och kommer allt närmare en själv . Jag själv bor i Lerum och ser i media och på FB hur man kan bli rånad på väg hem i denna villaidyll . I media står det inget signalament men killen som råkar ut för rånet skriver att det var två Afrikaner med järnrör.
  Det är inte det enda personrånet i denna kommun några mil utanför Ggb .
  Har ringt Polisen ett flertal tillfällen när det händer olika incidenter och har fått vänta väldigt länge både 112 och 114 14 ,man blir frustrerad när man ser hur dom kriminella hela tiden får chansen att komma undan . Verkar som att man måste vara beväpnad idag i Sverige för att skydda sig själv.

  Gilla

 • Avmaskad

  Utvecklingen kallas Mångkultur.
  Den har beslutats av politiker som inte kan ta sig ur den. De vågar inte erkänna sina misstag och de saknar förslag till åtgärder. I förlängningen bör det inte politikernas fel utan väljarnas. En övervägande del av dem har röstat på partier som vill öppna landet för de lägst utbildade i hela världen med främmande värderingar och rötter i medeltiden.
  Större delen av svenskarna bör gilla läget med tanke på hur de röstar. De kommer fortsätta rösta på massinvandringspartierna med ohållbara löften om mera bidrag.

  Gilla

  • Föjintelsebluffen

   Glöm inte att de dessutom är ett virrvarr av genetiska defekter genom inavel och med en iq som enligt våra normer är likställd med utvecklingsstörning.

   Gilla

 • Adolf Nilsson

  Det händer fortfarande ingenting , bara käbbel.För mig är Sverige är ett förstört land.Den gamla trygga Sverige är borta .Det är vårt eget fel vi har röstat på dårarna som tävlar om att förstöra landet .Mvh Adolf

  Gilla

  • Truthfighter

   Då måste vi slåss mot allt som idag är, eller hur? Mot själva GRUNDEN. Nåt annat alternativ finns inte idag.

   Gilla

 • ladulaas

  Och det är naturligtvis bara en slump, att hela etablissemanget – inklusive polischefen – vill fortsätta importera kriminella. (Sarkasm)
  Hörde jag någon mumla ”de är satanister”. Tja, det verkar inte bättre…

  Gilla

 • Mia

  Nu fick jag lära mig något nytt.

  Det finns olika benämningar på saker och ting beroende på vem som är den skyldige.
  Nyanlända sextrakasserar och svenskar uppvaktar litet närgånget.

  Gilla

  • OPete

   Mia . Är det inte bättre du förklarar varför sådana som du/ni vill ha hit dessa idioter istället ??? Räcker det inte med inhemska ? Angående andelen icke svenskar (97%)som utfört våldtäkterna mellan åren 2012-2017. Det är sådana som du/ni som är orsak till att väldigt många har blivit fruktansvärt drabbade ! Så lägg ner dina pinsamma kommentarer !!!

   Gilla

   • Mia

    Jag har vid många tillfällen förklarat att jag tycker att Sverige tagit hit många fler än vad vi klarar av, vilket har fått negativa
    konsekvenser. Helst skulle jag vilja att det gjordes en paus med totalstopp.

    Och det var inte våldtäkter jag skrev om. Men det går väl bra att hitta på ett finare ord för det också när det gäller svenska män.

    Gilla

   • Truthfighter

    Fattar du inte skillnaden mellan svenska beteenden, och islamisternas, är du bra dum. Det är inte orden som skiljer, utan verkligheten, som orden korrekt beskriver.

    Gilla

   • Mia

    Ja,helst ska man kanske ha dubbla benämningar på allting, en förmildrande för svenskar och tvärtom för nyanlända.

    Tafsande män finns över hela världen, något som de allra flesta kvinnor upptäcker ganska tidigt i livet. Och även vittnar om, trots en del mäns intensiva protester.

    Gilla

   • Truthfighter

    Det är skillnad på tafsande och tafsande. Och det är skillnad på på män och män, vad de har för bakgrund.

    Det finns kärlekstafsande, och det finns förnedrartafsande. Och det finns mötandetafsande, och kränkande dominanstafsande.

    Gissa var vi västerlänningar finns, och vi svenskar, och sen var islamisterna mestadels finns. Bara GISSA!

    Gilla

  • OPete

   Mia ! Det spelar väl ingen roll att du tycker det har kommit förmånga hit eller vill ha total stopp . Det har du trots allt röstat för . Skadan är ju redan sked va ? Dessutom kommer du/ ni fortsätta rösta på dom som du/ni har så stort förtroende till . Tror du alla drabbade mår bättre av dina argument ???

   Gilla

   • Mia

    De flesta partier är numera av den uppfattningen att vi tog emot alldels för många hösten 2015 och har också sett de konsekvenser detta har fört med sig.
    Jag tyckte mig märka att Stefan Löfven och andra i regeringen fick något av panik när det var som värst.

    Om skadan redan är skedd som du säger så är den det oavsett vad du röstat på. Om SD någonsin kommer att kunna minska antalet astsylsökande vet ingen idag.

    Gilla

   • Anna

    Muslimerna ynglar av sig.

    Gilla

   • Truthfighter

    Nej, och det är för tragiskt. Det börjar bli i sista minuten på jorden, för en god jord att öeva på.

    Gilla

   • Truthfighter

    Svar till Mia.

    Gilla

  • OPete

   Mia ! Man förstår att dessa problem har uppstått när man hör dina argument ! Tycker du ditt parti jobbar hårt för att skicka ut alla som fått avslag ? Kriminella härjar fritt hur som helst ! Blir dom tagna o dömda så är det väldigt få som blir utvisade o aldrig på livstid ! Det ska bara beskattas mer och mer ! Dessutom verkar det inte beröra dig att så många har blivit drabbade ! Du tror dom har lärt sig av sina misstag . Eller hur ! Tror du ditt parti kommer att ha total stopp på invandring dom närmsta 500 åren eller ? Ska detta land räddas måste det till ett parti som inför detta och tillåter att frånta svenskt medborgarskap även om den person haft detta i 100 år . Detta parti kommer du aldrig rösta på så därför kommer du/ni alltid vara ansvariga för att våra barn och barnbarn kommer att ha ett helt annat Sverige o växa upp i !!!

   Gilla

 • compulsoryunion

  Schengen med Eritrea och IS kostar skjortan, men vill man vara FN-fin får folket lida pin.

  Gilla

 • centurion

  Utmärkt sammanfattat, Stefan, betr. vårat Gigantiska trauma. 7-klövern och deras fotsoldater, är fortfarande så pass förblindade att de inte ser sina egna skygglappar. Landsförrädarna sviker det egna folket. Samma folk som håller samhället igång och försörjer staten. När ska denna galenskap få en ände ?

  Gilla

 • Elsa

  Både polischefen och hans taleskvinna uttalade sig i TV hur brottslingen hotar vårt samhälle och vår demokrati.
  Nu vill vi se att de menar allvar och brottslingen inte springer lös på gatan utan sätts i fängelse eller helst utvisas för evigt.
  Demokratin har vi inget kvar av, sedan Moderaterna införde December-överenskommelsen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: