Dansk kvinna gruppvåldtagen av fyra marockaner på Gran Canaria


INVANDRARVÅLD. En dansk kvinnlig turist våldtogs av fyra män på Kanarieöarna, skriver The Sun. Våldtäkten ägde rum vid toaletterna på en galleria. Fyra personer har häktats för brottet.

Våldtäkten ägde rum annandag jul förra året i den populära turistorten Puerto Rico på Gran Canarias sydkust men utredningen har tagit lång tid och det är först nu som polisen har lyckats gripa männen som nu är häktade misstänkta för brottet.

Efter sexattackerna berättade kvinnan för polisen att hon hade blivit våldtagen av en man och sedan lyckats undfly en annan man som försökte förgripa sig på henne.

Men övervakningskameror visar att verkligheten var värre än så – kvinnan attackerades av fyra män som förgrep sig på henne. Kvinnan blev liggande kvar på marken efter övergreppen i över en timme – då dök en femte man upp och försökte våldta henne. Kvinnan lyckades fly undan den femte mannen.

Polisen har inte offentliggjort vid vilken galleria i Puerto Rico som gängvåldtäkten ägde rum. De gripna männen är mellan 26 och 32 år gamla och är inte av spansk härkomst, skriver Expressen. Polisen söker fortfarande den femte angriparen.

– Den förste angriparen förgrep sig på kvinnan trots att hon både verbalt och med kroppsspråk visade att hon inte ville ha sex. Därefter har ytterligare tre män attackerat kvinnan. De lämnade henne sedan på marken i över en timme innan en femte man dök upp som liksom de andra försökte våldta kvinnan. Hon värjde sig mot den femte mannen i över två minuter innan hon lyckades fly, sade en talesman för polisen.

Ekstrabladet

-Pettersson noterar att Expressen skriver ”inte av spansk härkomst” och undrar om blaskan vill att vi ska tro att gärningsmännen var turister. Tittar man runt lite i utländska medier så står det att de fyra häktade är marockaner som uppehöll sig illegalt på Gran Canaria.

Ni glömmer väl inte att skriva ut sammandraget om vilka det är som våldtar i Sverige? Tänk på att det är domar och fakta, inte statistik eller tyckande.

 


8 responses to “Dansk kvinna gruppvåldtagen av fyra marockaner på Gran Canaria

 • Fredde

  Jag har just kommit hem från en vecka på Gran Canaria, och har konstaterat att det är behagligt fritt från ”berikare” och handdukshuvuden. Fanns knappt några tiggare heller faktiskt.

  Skönt att kunna gå till affären och slippa höra ”Hejhej”..!

  Gilla

 • Tony

  Stränderna där måste vara rena gottebordet för dessa primater?

  Gilla

 • compulsoryunion

  Tur att man i Spanien får ha övervakningskameror, här i svenskAfghanistan ville Länsstyrelsen ha 2400 kr per år i avgift för tillstånd (ocker)

  Gilla

 • För Vårt Bästa?

  ”inte av spansk härkomst”….. ”svensk”?

  Gilla

 • Hönsmamman

  Då dök en femte man upp – för att försöka våldta henne.
  Marocko är väl representerade bland den samling av sexualbrottslingar som de svenska politikerna arrangerat möjligheter för att komma hit. Men vad bryr sig politikerna? De har ju livvakt.

  Läste nånstans att ca 1% av befolkningen (i nåt givet land) står för 64% av våldsbrotten och de är brottsliga på livstid. Reinfeldts politik underlättade för alla länders 1%-andel att ”fly” hit. Så vi har fått världens mest mångkulturella våldsutbud? Det ska mycket till för att balansera upp den belastningen på ett samhälle. Ska kolla siffran en gång till.

  Tänk alla kvinnor som våldtagits tack vare Reinfeldts godhet och kostsamma välkomnande. Det är fullständigt vidrigt så mycket skada den mannen gjort. Det är så klart alla våldsmäns ansvar hur de själva agerar men att politiker ser till att deras uppehälle finansieras av befolkningen.

  Måste det komma in friskt blod i politik så att de oavsett parti färg kan kommunicera – framför allt om problem som ska lösas. Ska lösas.

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   Det låter alltid som att politikerna styr helt utan inblandning av folket! Glöm inte bort att utan kvinnlig rösträtt i Sverige hade SD troligtvis haft egen majoritet i riksdagen efter valet 2014!

   Gilla

   • Hönsmamman

    Högst troligt så kan de få det i alla fall.

    Nästa spöke som kommer ifrågasättas är den påtvingade mobbingen av SD – den rådande meningen som är det enbart för att det är kutym att prata om det.

    Straffbart att kalla människor rasist hitan och ditan kommer att vara en början.

    Så fort folk känner trygghet så öppnar de upp och berättar vad de tycker. Det börjar i liten skala.

    Det är på det viset att männen går först och sedan när de ser att männen överlever så ansluter kvinnor. Det är av omsorg om barnen. Det är i min värld ett tydligt mönster. Så i nuläget är det som det ska vara och nu blir det fler och fler kvinnor. Plötsligt går det att prata mer öppet. Därför att fler och fler har den intuitiva känslan att nåt är mycket galet och måste åtgärdas.

    Men vi får se hur lång tid det kan ta. Behöver inte dröja länge alls. Kan räcka med att några arga unga ljugande män från kvinnoförtryckande kulturer tvingas inför rätta och blir betalningsskyldiga. Då kommer ett vattenfall att öppna sig.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: