5 Reasons You Should Be AFRAID Of The EU2 responses to “5 Reasons You Should Be AFRAID Of The EU

 • 5 Reasons You Should Be AFRAID Of The EU — Petterssons gör skillnad! – Life, Death and all between

  […] via 5 Reasons You Should Be AFRAID Of The EU — Petterssons gör skillnad! […]

  Gilla

 • Dan

  Problemet med EU är att de flesta inte har en aning om varför vi är medlemmar. Likaledes vet inte det stora flertalet vad som är ”bra” med EU. Har i många år efterlyst en riktig genomgång av vad medlemsskapet betyder i praktiken. Jag får bara floskler till svar, många baserade på att dem inte vill ha krig.

  Trots att EU ger sig in i konflikter hela tiden oavsett orsak och om FN godkänt interventioner. Samtidigt som dem som läst historia vet att det är sociala oroligheter och politiska problem som skapat de stora krigen. EU fortsätter trots detta att importera stora mängder av migranter som skapar just sociala oroligheter och skapar politiska klyftor.

  En stor trög politisk maskin är vad unionen utvecklats till där det primära syftet är att flytta makten från de egna ländernas parlament till Bryssel. Vår anpassning till EU:s regler går alltid före en folkvald majoritet p.g.a. att Unionen ska vara överstatlig och ha en agenda som inte gynnar länder som tar hand om sin inhemska befolkning.

  Om man ser tillbaka på folkomröstningen som genomfördes i Sverige så var det främst näringslivet och konservativa som ville ha medlemsskap, inte för att lättare kunna flytta varor och tjänster. Detta hade vi redan i stor utsträckning och hade gått att utveckla vidare, tror inte att många hade problem med att visa pass heller vid utlandsresor heller eftersom vi ändå måste visa id idag, utom invandrare. Nej det stora skälet är att få en politik som inte kan styras regionalt, inom det egna landet, utan få en konservativ/marxistisk filt över hela europa som övertrumfar alla medlemstaters suveränitet.
  Gör en Swexit och välj bort de politiker som ändå inte bryr sig om majoritetens vilja, DÖ som exempel, de är bara glada att den politik dem chimärt fastslagit övertrumfas av EU så de inte behöver stå för sina beslut.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: