Virtanen skyller på högerextremister


MEDIA. Fredrik Virtanen, Aftonbladets f.d. ledarskribent försöker nu  få ”drevet” mot honom att handla om hans skriverier, hans ”politiska mod” och högerextremisternas ilska.

Herr ”Noll koll” Virtanen verkar inte fatta att det är inte en, inte två utan tolv (12) kvinnor som anmält honom för sexuella övergrepp och han får det att låta som han är offret.

Fredrik Virtanen uppger att beskedet om att han får lämna sitt uppdrag på ledarsidan kom som en stor överraskning. ”Nu har Aftonbladets politiska chefredaktör degenererat till någon som vänder kappan efter den populistiska vinden”, skriver Virtanen i en kommentar till SVT Nyheter.

Sammanlagt tolv kvinnor har anklagat Virtanen för sexbrott, däribland våldtäkt. Han har nekat till alla anklagelser och han är inte brottsmisstänkt.

Virtanen är särskilt kritisk till att Pettersson meddelat att han inte kan jobba kvar oavsett vad den interna utredningen på tidningen kommer fram till. Han skriver att den politiska chefredaktören tidigare har stöttat honom under svåra perioder.

-Pettersson läser att Virtanen tidigare fått stöd under svåra perioder och då undrar man naturligtvis vad dessa svåra perioder bestod av och hur många de varit…


12 responses to “Virtanen skyller på högerextremister

 • Tony

  Sen förstår jag inte dom kvinnor som ens vistas i hans närhet,
  ryktet om honom har ju funnits länge?

  Gilla

 • Nils Dacke

  Svåra perioder, kan det vara bakfyllan efter dåligt rödvin på aftonblaskan?

  Gilla

 • Tony

  Han har ju alltid skrivit väl om Islam, och inom Islam är det vanligt
  att ha flera kvinnor, han har väl praktiserat Islam på riktigt,
  därför inser idioten inte att han gjort fel.

  Undrar om inte Baby facet Anders Lindberg även har lite
  skelett vilande i garderoben tycker att han varit ganska tyst
  under denna process? Träd fram Anders och bekänn dina
  synder?

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Jävla våldtäcksman. Våldtäkt är brott så han får ruttna lite inlåst i nån fängelse.Svagt att han inte erkänner,jävla tölp.Mvh Adolf

  Gilla

 • Lena

  Julia C förklarar det mesta i sin senaste krönika, jag är verkligen tacksam att jag aldrig var i den branchen.
  https://juliacaesar.blog/2017/10/29/orden-som-dodar-sitter-i-vaggarna/#more-1100
  Läs även kommentarerna, signaturen h-viken har satt upp en intressant tabell.

  Gilla

 • Billy Boy

  Typiskt sossar vad de än ställer till med! När de helt av egen kraft begår brottsliga handlingar och avslöjar sin dubbelmoral och blir avslöjade så skyller man ifrån sig allting på andra.

  Vad menar Virtanen med ”högerextrema”? De tolv (12) kvinnorna som han påstås ha begått sexuella övergrepp mot … vill han hävda att de alla var nazister som lockade honom i sina fällor för att sedan starta mediadrevet emot honom?

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Han får inte ens plats i Aftonbladet, men hos SVT får han gråta ut! Säger väl allt om hur långt utför det har gått med ”oberoende” SVT!

  Gilla

 • Truthfighter

  Men det är nåt väldigt lurt med #Metoo. Det de ägnar sig åt är klassiskt förtal, men varför????? Jo, det är som med attentaten mot poliser och polisstationerna. Det är islamisterna som ligger bakom det. Eller deras svenska sexslavtjejer. Som tvingas till det genom hot. DÄRFÖR ser vi en samverkan med polisstationernas explosioner just nu. De vill få bort alla oss sunda svenskar från positioner, samtidigt som de angriper den starkaste länken i samhället. Polisen. Sedan är det fritt fram.

  Gilla

 • Dan

  Dom e sluga de däringa högextremisterna som lycka lura en sån klok karl som Virtanen i en honungsfälla. Undrar hur mycket dom har betalat tjejerna dessa tjänster.
  Nåväl karln är en loser och dålig förlorare som inte kan hålla sina händer och dolmen i styr. Mycket har han säkert lyckats komma undan med, men se tafsa på kvinnor och inte vara invandrare, det klarade inte ens han!

  Liked by 1 person

 • ossie

  Att han inte begriper att han år totalkörd.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: