Åkesson: Moderaterna vill återgå till Reinfeldts invandringspolitik


INRIKES. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson är bekymrad över vad Moderaterna egentligen menar med sin nya invandringspolitik. Det de säger innebär en återgång till Reinfeldts politik. Åkesson vill därför möta den nya moderatledaren Ulf Kristersson i en debatt för att reda ut saken.

M har inte fattat något säger Åkesson.


34 responses to “Åkesson: Moderaterna vill återgå till Reinfeldts invandringspolitik

 • Elsa

  Ingen skall luras tro att Reinfeldt är borta.
  Han syns inte, men han finns i kulisserna och styr med järnhand, helt enligt sitt DÖ.
  Batra var bakbunden och vågade inte annat än följa hans direktiv.
  Därför kunde hon inte slänga ut sossarna, inte heller Kristersson kommer att kunna göra det, så länge Reinfeldt sitter bakom ryggen.
  Hela den Moderata flocken applåderade Reinfeldts blåsning av sina väljare, och Kristersson applåderade mest.
  Nu låtsas Moderaterna att det hela är glömt.
  Ordföranden för Kullabygdens Moderater skriver att : ”Vi tjänar ingenting på att blicka tillbaka alltför mycket, nu måste vi se framåt och återta väljarna vi tappat”.
  Nu försöker de blåsa samma väljare en gång till.
  Det är enbart genom att blicka tillbaka som man får erfarenheter och kunskaper.
  ”Den senaste veckan har moderat på moderat framträtt i media och försvarat partiets nya och skärpta invandringspolitik”.
  De försöker blidka folket och säger att vi skall minska intaget av migranter, genom att ”bara” ta emot kvotflyktingar.
  Samtidigt som de röstar för större kvoter bakom ryggen på folket i EU.
  Moderaterna ökar just nu samarbetet med Sossarna, och avsikten är att utöka December-Överenskommelsen och göra en ny kartell med Sossarna.
  Lyckas det, är Svenskarna riktigt illa ute, och vår så kallade demokrati är fullständigt borta.
  Moderaterna är opålitliga.
  En röst för Moderaterna är en röst för Sossarna, och tvärt om.
  Sossen Juholt vet vad han talar om.

  Om du köper en begagnad bil av en bilfirma som heter ”Moderaterna”.
  Och det visar sig vara ett vrak som måste skrotas.
  Köper du då en till av ”Moderaterna

  Gilla

  • Truthfighter

   ”Den ena efter den andra moderaterna har trätt fram…”

   Är moderaderna, de nya länkarna from hell. ”Jag är Reinfeldt trogen…”

   Det måste vara SD då, som har 12-stegsprogrammet, för att bli av med skiten.

   Gilla

 • compulsoryunion

  F-rik trodde att hans svarta släktingar från väst- nord- syd- o östAfrika inte är lika mentalt handikappade som oss, och tog in Anders Borg som slog oss på pungen och införde ränta på uppskov av kapitalvinstskatt

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Naturligvis, vem trodde något annat med en rygfradslös skitpratande fjant och lärjunge till Reinfeldt som ny partiledare ?
  Den sparkade A.K.B var naturligtvis för tuff för dagens fjolliga moderata parti och blev därför avsatt via en kupp inom partiet.
  Svenska folket kommer garanterat i valet 2018 att troget ge 7 klövern fortsatt förtroende och denna gång blir det blocköverskridande uppgörelser allt för att hålla SD borta från arenan.
  Kommunisternas J.S och moderatledaren U.K kommer att gosa med varandra rejält, samtliga partier inom 7 klövern kommer att sälja sig billigt och förnedrar sig totalt för att isolera J.Å.

  Gilla

 • Åkesson: Moderaterna vill återgå till Reinfeldts invandringspolitik — Petterssons gör skillnad! – Life, Death and all between

  […] via Åkesson: Moderaterna vill återgå till Reinfeldts invandringspolitik — Petterssons gör skillnad… […]

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Reinfeldts politik innebär att M går ut med ett valmanifest där det ges sken av att nu skall invandringen begränsas, integration skapas mm. Något som slår an hos folket.

  Sedan kommer valet och antingen går det bra för M eller inte.

  MEN… sedan kommer den nya regeringen att visa sig ha så stora hål i budgeten att inga åtgärder kan vidtagas. Plötsligt lär heller inte internationella bankväsendet vilja låna vidare till Sverige mot låga räntor. Kan M inte ingå i en ny regering är risken stor att man gör som Reinfeldt, d v s gör en helt annan invandringspolitik tillsammans med andra partier än vad man lovat . Om M nu VILL bilda regering – de har ju haft möjlighet men hittills inte velat, så varför skulle de vilja efter kommande val?

  Säga vad man vill, men de rödgröna kan man lita på genomför sina vallöften liksom SD, medan inget alliansparti kan anses pålitligt. Alliansen kommer att svika sina väljare även denna gång, var så säker!

  Gilla

 • Surtsaräven

  M och C är som orm och mus i bur. Frågan är vem som är vem,och blir uppäten. Alliansen är precis lika trolig som detta senario.
  Då åter…just det bara SD..

  Gilla

 • Billy Boy

  Även käbblaren …

  … men det kan snabbt glömma!

  SD och dess väljare har ju Löfven hur länge som helst förnedrat genom att lögnaktigt kalla dom för rasister, nazister, nyfascister, främlingsfientliga mm mm

  Gilla

 • Kent

  Det är utan tvekan problematiskt att Ulf Kristersson satt i Reinfeldts regering och stödde hans dröm om Sverige som en 30-50 miljoners stat uppbyggd på islamisk invandring. Varför såg han inte vansinnet i den drömmen?
  Skillnaden mellan Reinfeldt och Löfven är att Reinfeldt visste exakt vad han gjorde men Löfven har ingen aning och försöker navigera i någon form av terräng utan karta, blind, rullstolsburen och drogad av helt värdelösa rådgivare höga på godhetsknark.

  Gilla

 • Lena

  Ian W och ny demokrati fick mig att bry mig i politik.
  Om Ny demokrati hade haft fler Ian W i ledande ställning då……………………kära vänner hade Sverige varit ett föträffligt land !!

  Gilla

  • Lena

   En av talespersonerna för Ny Demokrati, alldeles strålande och då för 25 årsedan !

   Gilla

  • Truthfighter

   Ja, synd att de förgjorde sig själva, och försvann så tidigt. Hade de varit kvar innan Sverigedemokraterna kom fram, hade inte Sverige hunnit förfalla så fruktansvärt hemskt. För de hade ett TÄNK. Ett sunt ideologiskt tänk.

   Gilla

   • Lena

    Det viktiga är Sverige och demokratin !

    Man undrar blev det för mycket för ”makten” att smälta………vad ….demokrati …i Sverige ?

    Gilla

   • Truthfighter

    Med demokrati menar dagens styrande sin egen diktatoriska doktrinära politik, och inte annat. Allt annat är mot det ”demokratiska” samhället, och ”anti-demokratiska krafter” enligt dagens vänsterristiska maktelit.

    Gilla

   • Truthfighter

    Det totalitära maktövertagandet har pågått ända sen -68, i sken av att man ville ha demokrati. Man utnyttjade bara demokrati som en förevändning för att få makt, för att sedan bli allt mer totalitära. Det var inte demokrati man ville, utan socialistiskt envälde med en smak av fadd nazism. Se bara hur de ordnade charterresor till de värsta kommunistdiktaturerna under 70-talet, som Albanien, Cuba och Nicaragua. Vem kan tro att dessa eller deras lärjungar är demokrater, eller hur? Klart att kosmetikbytet av kommunistpartiets namn, från vpk till v, var en bluff, för att de skulle dupera de lättrogna, om deras helomvändning. Eller för att inte tala om sossarnas verkliga utrotarmentalitet in praxis. Se bara vad som förekom i det Rättpsykriatiska institutets namn. Sossarnas kelebarn. Så vem förvånas idag av resultatet av deras politik idag. Särskilt som de borgerliga har såna portalfigurer som: den intolleranta soffresaren liberalbegränsaren tillika Sverigeförintarliberalen Westerberg, och socialisten och auswitchvännen Reinfeldt, fått forma grunden för dagens ”borgerliga” politik.

    Så vem förvånas då över dagens politiska anti-demokratiska mål, hos makten.

    Gilla

   • Lena

    Truthfighter :
    Jag menar folkstyre såsom det var menat före kommunismen och socialismen, nu är det med all invällning så att röstboskapen kommer att välja socialismen och därmed kommunismen. De partier som ger bidrag utan att kräva motprestation, en förödande politik.
    Även direktdemokrati är det i närmaste kanske även försent för ?
    Hela 7-klövern arbetar åt förfallet, tyvärr !
    Det som Ian W säger i klippet är det som jag också menar med ”svensk demokrati”, då för många år sedan.

    Gilla

 • Jhonsson

  På den tiden Kristersson var med i MUF, ville han slopa alla våra gränser. Alla skulle vara välkomna för att ta del av vår sociala välfärd.
  Typiskt politikersvammel.
  Tror nog att de tankarna finns kvar i huvudet på honom.
  Moderater var de, som inledde den svenska förödelsen.
  Glöm inte det vid valet 2018.
  M har givit vårt land obotliga skador. Hur kan man lägga sin röst på ett sådant parti?

  Gilla

 • Falköga

  Jag blev lurad av Reinfeldt. Den falskheten ligger kvar inom moderaterna. Man har inte tagit avstånd, Reinfeldt satt på första bänk på stämman och Kristersson satt i hans regering.

  Gilla

 • Jhonsson

  Det är fler än Kristersson som inte fattat. Partledarna inom sjuklövern till exempel.

  Gilla

 • centurion

  ”Ulven i fårakläder”. Nu, och fram tillvalet, Är Ulv…Ulf´s uppgift att locka tillbaks valboskapen från SD till M. Efter valet byter han skepnad, tar av sig förklädnaden och förvandlar sig till Reinfeldt-2,0. Så är allt som vanligt igen och de lättledda kan känna sig blåsta.

  Gilla

 • Adrian

  Kristersson är inte annat än en förnekare som sin företrädare men denne är dock en aning mera folklig då han till stora delar ler med hela ansiktet lika en gädda…

  De som röstar på moderaterna istället för SD 2018 ska då heller inte klaga när hela samhället havererar.

  En fråga som man förundras över är: Är nationalsocialism frukten av socialism eller är socialism frukten av nationalsocialism?

  Gilla

  • Stenbock

   På tal om folklig….då passar denna in på honom:

   Gilla

  • Truthfighter

   Samma utrotarskit med två ansikten. Det ser vi ju idag, om inte annat. Det är ju det enda den etablerade politiken går ut på. NMR och antirasister, är bara nazisternas kamp om herravälde, men samma ruttna förgörarideologi.

   Gilla

 • Lena

  Jag tror aldrig att någon annan än en förvirrad SOCIALMODERAT har trott något annat !

  Gilla

 • compulsoryunion

  AK-batra förträngning: skratta åt ”komiken”, kalla de andra för osmarta lantisar, och ta emot svart kuk och uppmana andra öppna sina hjärtan

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: