SVT Opinion – välregisserad propaganda eller…

MEDIA. I går sändes SVT Opinion där Fatemeh Khavari, Hanif Bali, med flera diskuterar utvisningarna till Afghanistan. Det var välregisserad propaganda och att SVT missade att redovisa röstresultatet nedan men letat upp en Tweet av den moderate riksdagsmannen Hanif Bali var säkert bara tillfälligheter. 

Visst ska det bli roligt och inspirerande att betala skatt för detta…

https://twitter.com/daccraft/status/923665768650362880

https://twitter.com/BennyGoldfeet/status/923667175310876672

35 thoughts on “SVT Opinion – välregisserad propaganda eller…

 1. Koppla kostanden för afghanerna till dem som vill ha kvar dem. Undrar hur omröstningen ser ut då?

 2. Den här Fatheme är en väldig osympatisk människa. Hennes utstrålning att hon har en självklar rätt till Sverige och alla bidrag och rättigheter är oerhört osympatiskt. Varför stannade hon inte och kämpade där. Var nu Där är… Hon har inga rättigheter här alls och Vem är hon egentligen…en Hen eller…

 3. Hanif Bali höll sig nykter, medan eftersuparen Gahrton endast kräktes fram sina känsloargument. Fatemeh Khavari, som enligt folkbokföringen heter Fatima Khawari och är född 2000-01-26, bör ta några varv till på SFI.

  • Det är bara batik häxorna som är rädd att bli av med sina Afghanska life size dildos och med de pengar som följer med när man ta in en life size dildo

   • Det är därför #Metoo endast riktar sig mot västerländska vita män. De kan väl inte angripa sina egna “gullegrisar”, eller hur? Så mycket mycket jäv och propaganda i detta #Metoo, och afghanhymnen. “Så mycket falskhet lever där…”

   • Vi är så splittrade mot denna enade drakorm från gehennas djupaste mörker. Det är detta som är vårt stora problem. Hade det varit på 50-talet och tidigare decennier, hade det varit helt annorlunda. Men -68-vänstern har förstört oss som folk.

 4. Vad förväntar ni er av Sveriges Vänster TV förutom Enögdhet.
  Den där Afghanska kvinnan kan sitta här i landet och vara
  tuff och spydig över våra regler här, men hon vågar inte ta
  schalen av sig, för då vet hon att fan hade brutit ut bland dom
  pyjamasklädda herrarna..
  Är hon utsedd till någon slags taleskvinna för alla Afghaner
  eftersom hennes tryne syns i vart enda program?

 5. Hanif Bali gjorde mycket bra ifrån sig, en skicklig och kunnig debattör, nationalfyllot hade ingen chans utan blev totalt avklädd.
  Nationalfyllot hade den oförskämdheten att han avbröt Hanif Bali ett flertal gånger.

 6. Varför gavs denna Fatemeh så mycket tid? Och varifrån kom den förvirrade mannen som bad om ursäkt för vad?
  Som vanligt ger inte SVT de som de ogillar mycket utrymme.
  Åsiktsfrihet, yttrandefrihet för SVT och vänstermaffian.

 7. Den där afganindividen ,är hon påtänd ,verkar helt dum i huvudet !Hur kan man ta in någon sådan i än TV studio.Är alla helt dumma i huvudet.

 8. Jag är mäktigt trött på de bidragsinvandrare, som anser att Sverige och dess befolkning är till för dem. Sverige skall aldrig ta ansvar för invandrande bidragstagare före sin egen befolkning. Sverige har inte någon annan budget än sina egna skattebetalares pengar att sköta samhället med. Jag kan inte förstå varför Sverige kan av många anses, som allmän egendom på bekostnad av de egna medborgarna. Sverige är så upptagna av problem av invandrade bidragstagare och har snart ingen tid över för annat. Företagen börjar dra sig tillbaks och försöker etablera sig i andra länder eftersom skattesnarorna dras åt hårdare för dem. Stat och kommuner höjer skatter och avgifter ( i smyg många gånger ) för att mjölka ut mer av skattebetalarna till bidragstagare och importerade pensionstagare. Fy skäms!

 9. Ett folk som begränsar kvinnors rörelsefrihet och med män som i hög grad ängar sig åt religiösa studier kan inte inte producera välstånd. Sådan kultur vill vi inte införa i Sverige.

  • Att inte SVT kan hålla sig med ett riktigt debattprogram numera.Denna Fatheme, afghansk lögnare och jubelidiot ska ut ur landet.Hur kan SVT vilja göra henne till nån form av hjälte? Detta visar på ett sånt otroligt dåligt omdöme.Hade inte Hanif Bali varit med så hade detta gått till historien som det värsta som har sänds.Per Garton, en trött gammal alkoholist med ett standardsvar som man vet kommer från en mijlöpartist. Hanif Bali är den ende politiker i 7-klövern som man kan lyssna på.Tänk om Jimmy Åkesson hade hans förmåga att ge dräpande sanna svar.Han klär av dessa pajaser som han debatterar emot.SVT måste var korkad som inte inser att ett gammalt fyllo som Garthon inte har en chans.

  • Undrar varför den där korpulente storfjanten var där och gjorde avbön?Han uppförde sig som en unge som varit i kakburken.Årets ynkrygg. Får säkert medlemskap i #metoo rörelsen.Han berättar snart när han blev utsatt för övergrepp av nån alien.

 10. Man undrar ju hur man kan bjuda in en sån gammal avdankad fylltratt som Per Garton. Han verkade dock tillfälligt nykter igår. Sen denna lögnaktiga Afgan fruntimmer som är så fräck så man spyr. Men detta är ju “opartiska” SVT.

Kommentera