Sveriges sexigaste politiker


Sveriges sexigaste politiker koras varje år av vänsterblaskan Nyheter24.

I dagar när feminism och sexuella trakasserier mot kvinnor står högt på agendan, kan det nog förvåna en och annan att man arrangerar omröstningar som denna.

Givetvis har en omröstning av detta slaget inget nyhetsvärde överhuvudtaget, men är säkert lika nödvändig för Nyheter24 som bantningstips är för Aftonbladet och andra etablerade medier. Pinsamt skulle nog många säga.

Vad Nyheter24 vill med detta är svårt att sia om och något de själva får berätta.

En av de som varit mest högljudd i sin feminism och sitt försvar mot #metoo, är vänsterpartisten Rossana Dinamarca. I 2017 års omröstning har hon halkat ned till en sjunde plats och kommenterar det så här.

”Jag har halkat ner men är ändå kvar på listan”

Kul för henne, men 2015 tog hon hem förstaplatsen i omröstningen och motiveringen var hennes kamp mot SD. Ingen kan väl påstå att hon ser obekväm ut i vinnartröjan och bikinibyxorna och varför skulle hon. Vilken signal hon vill skicka ut är en annan sak, men för en kvinna som avskyr att män ser på dem som objekt är bildvalet lite svår att förstå.

På bilden nedan visar Dinamarca brösten. Hon gör det för en god sak, nämligen till förmån för bröstcancerfonden. Att Elisabeth Olsson Wallins bild kanske får en del ensamma män att kasta lystna blickar är förstås en parentes i sammanhanget, men för en person som avskyr att män tänker sexuellt vid anblicken av kvinnobröst, är det kanske en illa vald bild.

Jag säger inte mer, men om inte Dinamarca begriper att bilder som den nedan framkallar osunda tankar hos vissa män, bör hon kanske inte agera frontfigur i kampen mot sexuella trakasserier.


20 responses to “Sveriges sexigaste politiker

 • Cirkus Sverige.

  Som sagts innan….idiotin är fullbordad !

  Gilla

 • ZombieRÖD

  Eftersom hon är en fullblods kommunist drömmer hon sannolikt om att domineras av en kapitalist. Men sanningen är att en skitig traktor är mer smakfull.

  Gilla

 • Peter Kostin

  Riksdagens lilla pocahontas

  Gilla

 • SvenskMan77

  Moderatsvinslögner är inte direkt bättre än vänsterflum.

  Gilla

 • SvenskMan77

  Finns nåt som heter bdsm/femdom-sex…man låter sin Härskarinna /master piska o förnedra till total lydnad..
  .hmm vore hon inte så vidrig på alla sätt så….

  Gilla

 • RäddSomFan

  Det är ju det jag säger, fruntimren har blivit psykiskt sjuka i Sverige och män skall ha så lite att göra med dom som bara går. Dessa fruntimmer bör låsas in i madrasserade celler tills dom anses friska och kan tillföra samhället något igen, för idag tillför dom absolut ingenting som är till gagn för någon. Man mår ju bara illa när man se dom (med vissa undantag).

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Radikalvänsterns desorienterade tjänstehjon, dessa oligarkernas och finansmaffians nyttiga byfånar, förnekar sig inte i sin iver att befrämja allt som vädjar till människornas lägsta drifter och det är ett välbekant faktum att de rödimpregnerades högsta mål alltid varit att förslava folket genom samhällskaos, allehanda laster och destruktiva beroenden.

  Därav denna psykotiska, inkonsekventa och narcissistiska ideologis exceptionella vurm för islamismen och det massiva förtigandet av dess konsekvenser – en connaissance a´ faire i kampen för samhällets sönderfall.
  Andreas.

  Gilla

 • Jhonsson

  Om man inte har något i huvudet, har man kanske något annat att komma med.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Dinamarka kan åka till Venezuela eller Kuba och sprida kommunistiskdynga.Hon är inte min dinamarka tack och lov.Sexig?Det sitter inte bara i kroppen man skall ha någonting i huvudet .Kommunister har absolut ingenting i huvudet hur kan man följa en lära som har aldrig fungerat och kommer aldrig att fungera.Kommunismen har dödat mer oskyldiga än någonting annat.Sexigt för vem för Partiet? Nej fy fan.Mvh Adolf

  Gilla

 • Mr Q

  Känner personligen inte till vilka premisser,som gäller att få deltaga.
  Skall damerna vara av jungfrulig art,annars är väl såväl Gudrun som Annie L båda bra stalltips för titeln ? Margit W lurar i bakgrunden,och ger ett nästan lika högt Odds ! 🙂

  Gilla

 • ossie

  Dinamarca är minst sagt avtändande.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Dubbelmoral är en grund och tillgång, för många vänsterpartister.

  ”Fasadpolitiker” finns det för många av i V…………………

  Gilla

 • Tony

  Riksdagens värsta spöke.

  Gilla

 • larslindblog

  Varför finns inga män med ?? Diskriminering !!!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ja, vad ska man säga ?
  Ett en gång fint och tryggt folkhem i totalt förfall, var kommer allt vänsterflum ifrån det gick riktigt snett 1968 men man är glad idag att man då i sin ungdom valde en annan väg !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: