Det är skillnad på folk och folk


GOTT OCH BLANDAT. Det är skillnad på folk och folk men det blir intressant när både vänsterfeministen Gudrun Schyman och gatukonstnären Dan Park har rätt. 

Vi tar en Dan Park till när vi ändå är igång…

Tänk så rätt Dan Park har…


19 responses to “Det är skillnad på folk och folk

 • Truthfighter

  Nysvenska kulturen snarare! Tafsande är en nymodighet som kom med vänstern, oavsett om det är de själva eller deras inkommande gunstlingars kubikmultipla tafsande. Tafsandet kom med pöbelns jämlika framfart. För inte förekom det sånt öppet äckel förr som idag. Då betedde sig folk oftast schysst gentemot varann. Men med arbetarrörelsen, -68 och antorasismen, kom skiten och växte sig stark, och multiplades med den ökade mena-invandringen och återigen med de inkommande från Afghanistan.

  Gilla

 • Orwell

  All animals are equal, but some are more equal than others.

  Gilla

 • Det är skillnad på folk och folk — Petterssons gör skillnad! – Life, Death and all between

  […] via Det är skillnad på folk och folk — Petterssons gör skillnad! […]

  Gilla

 • Stenbock

  Nu finns det ju sådana,och sådana i gruppen lyckosökare. En del av dem visar sig nu affärsinriktade,på ”flyktingboenden” i Berlin.Vid några av de större samlingsplatserna,har en del öppnat salonger med prostitution.
  Som ja skrev redan igår,är det framför allt lönsamt för dem som har manliga modeller,40 Euro lär det kosta för nöjet med herrarna.10 Euro billigare är de för de skyddssökande,som önskar besöka ”damer”.
  Sedan denna nyhet i går kom i dagen,har PK-organen och TV inte haft en lugn stund.
  Här måste dementier knappas samman,och allmänheten på nytt få stort förtroende bland de godhjärtade (ofta kyrkliga) hjälpskarorna. Knappast en nyhetssändning strålas ut idag,utan att detta uppges vara/är en falsk rapport ! Här måste tvättas rent innan Merkels affärer lyder skada !!

  Gilla

  • Stenbock


   Motsatsen till Dan Park finns i Berlin.En skitstropp vid namn Mehorn som genom vassa armbågar,toupè och bred flabb lyckades driva tyska SJ (DSB) till ruinens,brant innan han fick sparken.
   Denne man som lider av storhetsvansinne lyckades också mygla sig in i Air Berlins ledning,Tysklands näst största flygbolag.
   I kväll 22,30 landar AB sitt sista inlandsflyg,och åter är denna nolla grunden till slutet.Efter 40 års verksamhet,tvingades bolaget själva försätta sig i KK,med anledning av storvulna beslut.
   ”Min gamla terminal D”, där mina resor startade och slutade,stänges nu för gott.
   Redan förra veckan skrev jag ju om hur långsträckorna förra veckoslutet dog ut.

   Gilla

   • Stenbock

    Sitter nu framför min flimmerburk med sorg i hjärtat…Ett veckoslut,som kommer att bestå i mitt minne livet ut.
    I förrgår den tråkiga nyheten kring Fats bortgång,och ikväll alla minnen från det flygbolag jag nyttjat under många många år…
    Om några minuter landar nu sista planet från Air Berlin på Tegel.Tusentals medarbetare har mött upp,för att stötta varandra inför den arbetslöshet,som väntar 8.000 trogna tjänare. Stämningen är naturligtvis i nolläge och att det hela sändes i direkt-TV gör,att säkert miljoner människor nu följer finalen. Minnen flimrar förbi.om resor som gick ”over there” eller till arabvärlden och inte minst med semesterresor till S-Europa.Och allt detta p.g.a. Globaliseringen,med god hjälp av storkapitalismens (börshajars) giriga fingrar !

    Thanks and goodbye for ewer !

    Gilla

 • Peter Skoglund

  Killar som Dan Park, behövs för att hålla liv i vissa………….

  Gilla

 • Hönsmamman

  Här finns mer om den psykiska döden och det goda tafsandet. Bilder av Strokirk.

  http://kallestrokirk.se

  Gilla

  • nyfiken

   Eller så läs ovan om ”Air Berlin´s” död/konkurs genom Saudi Arabia
   (Enirat) inblandning i bolaget i TYSKLAND !!!!

   Är inte ”air berlin” ett tyskt bolag ????

   Gilla

 • Kenth Andersson

  På 1600-talet så förekom häxjakt på kvinnor dagens motsvarande jakt på män heter METOO dock finns en skillnad, 2017 bränns inte männen på bål !

  Gilla

 • Elsa

  Om nu ”ensamkommande barnen” får gräva innanför trosorna och våldta våra kvinnor fullständigt ostraffat, varför går då media i extas när en svensk kille råkar stöta till samma kvinna.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: