Dagens allahu akbar

Videon visar en muslim tillhörande gruppen ISIS som skär huvudet av en Irakisk soldat under ”Allahu akbar” rop. Hör så glada och stolta de låter när huvudet visas upp.

Våra känsliga läsare avrådes från att titta på videon!

FjärranÖsternRedaktören är lite undrande över den muhammedanska värdegrunden, passar den in i civiliserade samhällen?

9 thoughts on “Dagens allahu akbar

 1. Sånt där har ju alltid hänt om gärningsmännen är Islamister .
  Om det handlar om Svenskar ?……. # förlåt jag är galen .

 2. Jag tycker inte att man ska hjälpa till att sprida dessa video klip och därmed indirekt hjälpa dessa Svin att sprida skräck

 3. Löfvens och sossarnas favoriter. Allt fler av denna typ människor as emo med glädje av Löfven & Co. Pensionsräddare kallas de. Rädda pensionärerna? Hur då?

 4. 2017 har vi lärt någonting av historien,eller är vi kvar i neanderthal Nivån? MVH Adolf. Vidrigt,vem vill ha dom i Europa?

  • ”Öppna ERA hjärtan!”

   Det finns dock vissa individer som saknar all förmåga att analysera konsekvenserna av sitt agerande.
   Jag erkänner och jag skämms djupt att jag gjorde ett så allvarligt misstag att jag en gång i tiden trodde på, och röstade på en så totalt omdömeslös individ.
   Förlåt mig, jag kommer aldrig att rösta på den sekten igen.
   En grupp individer som allierar sig med islamister och t.o.m. bjuder in den sekten till vårt fosterland är inte värdig min röst.

   – Om … de en dag skulle, på ett mycket tydligt och dokumenterbart sätt, ta fullt avstånd från sina tidigare ledare, deras uttalanden och från all kontakt, allians och acceptans med islam och dess idéer,
   – då ska jag ta ny ställning.
   = Blit troligen aldrig aktuellt.
   //age

Kommentera