Som alltid på fredagar i kalifatet Frankrike

ISLAM. -Pettersson läser kommentarerna och en påstår att de gör så här fem gånger om dagen för att slippa arbeta.  

En annan säger att det inte har något med religion att göra utan att det är erövring. 

En tredje undrar om det inte finns hundar och bacon i modestaden Paris? 

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/921378972969111552

 

 

12 thoughts on “Som alltid på fredagar i kalifatet Frankrike

  1. När jag var i Paris på 70-talet råkade jag ut för en stor ”protestmarsch” en massa bönder blockerade flera kvarter i centrum med sina traktorer !

    Dom skulle göra susen i dagens huvudstad, bara dom tog med vagnar med griskultingar!!

    Tror att de franska bönderna blivit svaga ……………

    • Jag var också där 78 79 men då fick man hålla sig undan för kravallpolisen som var ute och slogs med protesterande Parisare. När du var där hoppas jag du hittade den grekiska grillen på Boulevard Michelle som bjöd på grillspett lagade över öppen koleld. Där var alltid packat med gäster. Nog skulle en skock grisar bland de ordinarie i riksdagshuset ge klart besked om det svenska missnöjet.

  2. Ett litet experiment: ropa ut budskap om omvändelse till kristendom över denna samlingen bedjande män och se vad som händer, men se till att vara i säkerhet, för att försöka omvända en muslim, är inget de vill veta något av….
    (BTW: man delar inte ut svenska kyrkans tidning i ”invandrardominerade områden”, detta för att inte förarga muslimerna)

  3. En mycket utsatt ställning. I anstaltens dusch, you fucking muslim bend over and pick upp the soap. Vid besök i Egypten 2006 såg man horder av rövar i vädret på fredagarna. Folk i gemen var oerhört fattiga och många tiggare och gatuförsäljare bildade ibland en ogenomtränglig hop. Då gällde det att ha tillräckligt med small money i fickan.

  4. Efter de fasansfulla terrorattackerna i frankrike, så blev jag som svenska i landet under någon typ av bevakning vad det gäller telefonsamtal och mail.
    De tyckte nog efter ett tag att de hade fått nog med recept, klädtips och trädgårdsskötsel för det upphörde efter ett halvår.

  5. Jag ser att de, på ett strategiskt vis, utför sin bisarra ritual på en gågata, skyddad av trafikhinder. Vad är de rädda för, andra muslimer?

Kommentera