IS har besegrats i Raqqa


ISLAM. Den kriminella muslimska terrorgruppen IS har besegrats i sin självutropade huvudstad Raqqa i Syrien, enligt det oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR). Uppgifterna bekräftas av de USA-stödda styrkorna. 

USA-stödda styrkor hissade vid lunchtid sin flagga inne i Raqqa-stadion, IS sista kvarvarande fäste i staden, skriver Reuters. Tidigare under dagen hade de meddelat att de intagit sjukhuset.
22 utländska IS-anhängare dödades i striderna, enligt den kurdisk-arabiska alliansen SDF, som krigar mot jihadisterna i Raqqa.

-Pettersson hoppas det är sant och att vi slipper få hem några ”svenska” is-krigare utan att de ställs inför lokal domstol…

Sedan kan vi skicka nödhjälp i form av 100.000 välutbildade ingenjörer, läkare, lärare, arkitekter, m.m. som kan språket och har lokalkännedom och som kan hjälpa till att bygga upp staden och landet…


22 responses to “IS har besegrats i Raqqa

 • IS har besegrats i Raqqa — Petterssons gör skillnad! – Life, Death and all between

  […] via IS har besegrats i Raqqa — Petterssons gör skillnad! […]

  Gilla

 • SvenskMan77

  IS-aktivister välkomnas av PK-media och politikerna i Sverige…..terrorism säljer.
  Skiten borde stanna i soptunnan mellanöstern.

  Gilla

 • gamgubben

  Har hört att S, V och MP ska ordna välkomstparader för våra hemvändande hjältar. Därefter återstår bara att ge dem etableringsbidrag tills nästa oroshärd kräver deras medverkan igen.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Snart har nog Sverige alla sina överlevande IS-terrorister som i media klart och tydligt kallas för svenskar hemma igen i tryggt förvar och de kan börja om från början igen med hjälp av skattefinansierade väl tilltagna resurser för att bli goda hederliga arbetande svenska medborgare och bidra till det mångkulturella Sveriges framtida väl och ve !

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Nu är det Europas skyldighet att lämna tillbaka den välutbildade arbetskraften vi lånade av Syrien.
  De behövs mycket mer i uppbyggnaden av Syrien än som bidrags mottagare här i Sverige.

  Gilla

 • Billy Boy

  Och där gick islamisten Abdirizak Waberi (M) drömmar om intet att få leva i ett odemokratiskt ideal-kalifat byggt till 100% på Islam, Sharia-lagar och frånvaro av mänskliga rättigheter, jämställdhet, yttrandefrihet mm.

  Nu gråter säkert extremisten Waberi och hans själsfränder floder över att ISIS-drömmen kraschade.

  Det är fasansfullt att se katastrofen – både i mänskligt lidande och i materiell förstörelse – som blivit slutresultat av det mångåriga och vettlösa islamistkriget i Syrien och Irak.

  Gilla

  • Stenbock

   Billy:
   Han får sätta sin tröst till sina S-Arabiska vänner,som bombar Jemen sönder och samman.I/över detta land testar Iran och de nämnda sina vapen.Folket som är till största delen analfabeter och uppdelade i olika sekter,lider fruktansvärda kval.
   Striden har sin grund i att Sunniterna,som just sitter som styrande i landet inte kan samarbeta med Shiiterna,som Iran understöder.
   Alltså åter ett ”religionskrig” mellan olika ideologer.
   Ena sidan kan inte acceptera Allan och andra avgudar Ali…. Samtidigt svälter och törstas befolkningen ihjäl !!

   Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Bra Pettersson 👍 en TOPPEN analys och lösning för återbyggnaden.
  Men…då krävs hårt arbete…och baaarn arbeten är förbjudna.

  Ps. Sverige har mer pengar ( det finns i överflöd ) och bostadsrätter till ”krigarna”.
  Så de är mer än välkomna.

  Gilla

 • Lagro

  De kvarvarande IS i Ragga av syrisk ursprung har enligt uppgift blivit evakuerade, men utlänningar skall bli kvar och sannolikt blir deras grav i Ragga.

  Gilla

  • Lagro

   Russian Defense Minister has said that the Russian military campaign in Syria ”is about to be completed.”
   Shoigu said at a meeting with his Israeli counterpart Avigdor Lieberman that he wants to discuss ”several issues that require urgent solutions and discussion of the prospects for further development of the situation in Syria.”
   Shoigu has arrived on a two-day visit to Israel to discuss issues of Russia-Israel military and military-technical cooperation, as well as regional security problems, including the Syrian conflict.
   (Enligt Sputnik news)

   Mycket tyder på att SAA med allierade Ryssland, Iran och Hezbollahn har vunnit kriget mot IS och andra terrorister.
   Mer än 90 % av Syriens territorium är befriat, finns väl vissa utrensningar som skall göras innan det är completed.
   Israels försvarsminister Liberman har uttalat att Assad har vunnit kriget, därför alla som trodde och önskade den syriska regimens fall med Assad har fått bita i gräset.

   Gillad av 1 person

  • Mr Q

   Lagro:
   Det är ju dessa kämpars största önskan,att få komma i Paradiset..
   Må detta ske…

   Gilla

 • etnisksvensk

  Jajamen, 7 – klöverns ”pensionsräddare” kan återgå med omedelbar verkan och därmed kommer friden och lugnet att åter lägra sig i Svea – och Göta Rike, hoppla!

  Gillad av 1 person

  • Lagro

   Det är väldigt mycket som blivit förstört i Syrien genom kriget och många män har också stupat och är invalider.
   Därför den reserven av syriska män som bland annat tagit sin tillflykt till Sverige borde åka tillbaka till Syrien och hjälpa till att bygga upp landet.

   Gillad av 1 person

   • Kenth Andersson

    Att resa tillbaka är kanske inte lika intressant när man fått smak på och uppleva fördelarna med att bo i och bli omhändertagen av solidariska Sverige !
    Varför byta ut något bra mot något sämre, det vill väl ingen göra ?

    Gillad av 1 person

 • Stenbock

  Ja så står skrivet i flyktingkonventionen…När kriget är slut s k a l l de som åtnjutit flyktingstatus,sändas tillbaka i sina hemländer….
  För Absurdistans del innebär detta,att Svittsaren nu tvingas sända hem alla akademiker och ”vårt” land kommer att gå miste,om all kunskap dessa har medbringat ! 😦

  Gillad av 1 person

  • Kenth Andersson

   Sverige går ju enligt uppgift från expertis under utan mångkultur och att då sända tillbaka välutbildade människor vore naturligtvis nådastöten för det idag som etablissemanget tycker så trygga och småmysiga moder Svea !

   Gillad av 1 person

  • Lukas

   SvettTsaren kan gott få följa med också, han behövs säkert bättre där än här.

   Gillad av 1 person

 • Greta

  Ja, då får väl US-milisen samla ihop sig och starta en ny front i exempelvis norra Irak. Det börjar bli ont om fiender nu och Ryssland verkar för stort även för den amerikanska örnen. Vi har ju även NK, men inte ens det är något som det militära industrikomplexet verkar våga chansa på.
  Svårt läge, alltså! Kanske ett nytt storkrig i Europa? Ungern kanske? Ukraina kan vi glömma för det är redan kört i botten och ingen verkar villig att slåss där längre. Aj, aj, aj, var ska vi nu hitta på att pumpa nya triljioner ifrån??

  Gilla

  • Stenbock

   Nja i norra Irak blir det svårt för US,eftersom man stridit på båda sidor….Nu är enda hoppet,att tillräckligt med vapen slagits ut och nyanskaffning via USA`s vapensmedjor blir snarast nödvändigt.
   Till slut en personlig fråga ? Hade denna lösning kunnat ske utan Puttes,och ryska flygvapnet ? Märkligt tyst i PK-pressen kring deras utvalda FI…

   Gillad av 1 person

   • Stenbock

    I detta sammanhang skall vi även minnas,(förutom alla civila offer kriget i syren orsakat) den ryska Armèns berömda kör, som på Juldagen störtade i Svarta Havet,på väg för att förgylla julen för ryska trupper i Syrien.

    Gillad av 1 person

   • Lagro


    Hela programmet av den Röda Ryska Armekören , som tyvarr förolyckades i en flygolycka pa vag till Syrien.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: