Exkludera – ett rasistiskt påfund

Sverigedemokraterna anklagas ofta för att exkludera och benämns därför med epitet som rasister och värre än så.

Nästan alltid är det vänstern som tar initiativet genom att använda dessa ord och som därefter angriper SD för att exkludera vissa grupper från gemenskapen.

Samtidigt står samma vänster bakom könsseparerade badtider, mansfria musikfestivaler och nu…möten för endast hbtq-personer. Här snackar vi om att exkludera grupper och om nu ordet exkludera = diskriminering och rasism, är detta givetvis diskriminering och rasism.

Mitti

9 thoughts on “Exkludera – ett rasistiskt påfund

  1. Vi har även det nya omskrivnings ordet, ”social oro”.
    Som är en kommande raket.

    En beskrivning av ”svenskar” som har integrerats ”lite sämre”, i bostadsområden och kommuner runt om i Sverige.

  2. https://www.advokatsamfundet.se/hilda/Projekt/Ruben/Rubens-medlemmar/
    https://www.advokatsamfundet.se/hilda/Projekt/Ruben/Rubens-medlemmar/Dan-Eliasson/

    När det gäller polisanställda leds normalt arbetsrättsliga utredningar av polisens egna jurister. Men eftersom det i det här fallet handlar om myndighetschefen, som är anställd av regeringen, kan det bli så att regeringen tar över frågan. Ansvaret kommer i så fall prövas vid Statens Ansvarsnämnd. Detta beslutas nästa vecka, enligt uppgifter till Ekot.

    http://statensansvarsnamnd.se
    Ordföranen:
    https://www.advokatsamfundet.se/hilda/Projekt/Ruben/Rubens-medlemmar/Fredrik-Wersall/

  3. Då skall ni ge tillbaka och ta vara på varje tillfälle ni får att anklaga vänstern (och dess politik) för att ”exkludera”

  4. Vad de vänsterdesorienterade grupperingarna än bemärkt sig för så inte är det genom logikbaserat resonemang, rationellt och konsekvensanalytiskt tänkande.
    De verkliga fascisterna och demokratibespottarna står just tillfinnandes inom detta moraliskt underkapaciterade och påtagligt ofta våldsbenägna läger, där ingenting som ens minner om sunt förnuft och följdriktighet accepteras. Detta är en av anledningarna till att de gjort gemensam sak med bland andra de islamistiska infiltratörerna.

    Den inverterade retorik de rödimpregnerade rabulisterna tillgriper är rent löjeväckande motstridig och syftar endast till samhällskaos med anarkosocialistiska förtecken och skall därför utan omsvep definieras som omstörtande verksamhet med allmänfarliga följder.
    Begreppen medbestämmanderätt, medborgarinflytande och vuxet ansvar är absolut ingenting som intresserar dessa subversiva hysteriker.
    Andreas.

Kommentera