Bättre än att straffa människor…


INSÄNDARE. Malmö 13-10-2017

Niels Paarup – Jensen, gruppledare för centerpartiet i Malmö, har idag den 13-10 en debattartikel under Aktuella frågor i sydsvenskan.

När man börjar läsa den så får man ganska snart uppfattningen att detta bara är ännu ett inlägg med goda råd hur man skall lösa den tilltagande kriminaliteten i det svenska samhället från en politiker som företräder ett av dom partier som har en stor skuld till detta genom den invandringspolitik man fört genom åren.

Denna uppfattning stämmer också ju längre man läser artikeln men man hajar verkligen till när man kommer till dom sista raderna för där kan man läsa följande : ”Samtidigt behöver vi minska inflödet av människor till den grova kriminaliteten”.

Niels Paarup – Jensen, skall denna mening tas som ett erkännande under galgen att även ditt parti till slut, även om det är alldeles försent, erkänner sin skuld och medverkan av förstörandet av landet genom en i princip helt okontrollerad invandring som ni har stöttat med allt vad det innebär av grov kriminalitet i alla former såsom mord, rån, misshandel, skjutningar, sprängningar, anlagda bränder, våldtäkter, bidragsfusk mm mm?

Det hade varit intressant om du i ett svar kunde redogöra närmare för vilka människor du menar i den aktuella meningen. Jag kan inte tolka den på annat sätt än att det gäller gruppen ”svenskar med annan bakgrund” eller om du vill s k ”nysvenkar”. I och för sig så förstår jag om du väljer att inte göra det eftersom en sådan redogörelse mycket snabbt skulle kunna sätta stopp för din politiska karriär inom centerpartiet.

Din mening pekar helt riktigt ut att det är människor komna utifrån som står för huvuddelen av den grova kriminalitet vi numera dagligen får uppleva i det mångkulturella Sverige.
Dock är ju detta en sanning som både politiker och massmedia gör allt för att försöka dölja och en tidning som står främst i det ledet är just sydsvenskan.

Därför är det förvånande att redaktionen inte strök den aktuella meningen.

Dagens skörd i sydsvenskan vad det gäller invandrarkriminalitet bara i Malmö innefattar en sprängning i stadsdelen Persborg samt en kapning av en livsmedelbutik där ett gäng tog över butiken och skrämde personalen på flykten. I Trelleborg har det varit en skjutning med fyra skottskadade som resultat. I morgon får vi med all säkerhet läsa mer om liknande mångkulturella företeelser.

Jag vill dock tacka dig för ditt ”mod” där du med en enda mening beskriver vad det är frågan om. För det är väl inte så att det är en mening som kom till genom en stunds obetänksamhet utan en tanke på vad följderna av denna sent påkomna ärlighet kan kosta dig?

Hoppas att du inte tar illa upp för att jag har skickat detta mail till din partiordförande Annie Lööf också eftersom jag tycker att hon bör få reda på vilken modig och ärlig representant partiet har här i Malmö. Vi får se på vilket sätt hon ”uppskattar” ditt mod.
Mailet är också skickat till lokala politiker här i Malmö med en förhoppning att modet även skall väckas hos dom vad det gäller att yppa sanningen om invandrarkriminaliteten i Malmö.

M V H

Sandor Herold, Malmö

***

Niels Paarup – Jensen har svarat Sandor

I likhet med övriga mottagare av detta mail drar jag inte likhetstecken mellan människor som kommer till Sverige och människor som kommer in i kriminalitet. Jag förstår alltså att man kan vilja hindra människor från att komma in i kriminalitet utan att vilja hindra människor från att komma till Sverige.

Hoppas du någon dag kan komma till samma insikt.

Trevlig helg

Niels Paarup-Petersen
Gruppledare i Malmö (C)
Regionfullmäktigeledamot Region Skåne (C)

 


10 responses to “Bättre än att straffa människor…

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Sannerligen på tiden att tala klarspråk och begära en djupgående analys och definition av begreppet människa samt redovisa för de kvaliteter och premisser som antas gälla då vi använder denna svävande artbestämning.

  Enligt undertecknads rationellt förankrade förmenande erfar vi en mycket motsägelsefull bild då bland andra den ogenerade globalistfunktionären Paarup-Jensen anser att det föredömliga är att bestraffa ”människor” för lagöverträdelser, således underförstått etniska svenskar och inte representanterna ur den massiva kriminalimport som ansvarar för den accelererande våldsbrottsligheten.

  Saknas fundamentala mänskliga egenskaper, såsom normal humanitet, socialt samspel, förbarmande, rättsmedvetenhet och god vilja, törhända det vore på tiden att benämna dessa samhällsfientliga aktörer med en rättvisande betydelseavgränsning som erinrar om att vi avser tragiskt undermänskliga individer från dysfunktionella och bestialiska kulturer, vilka enligt det abdikerade rättsmaskineriet exkluderas från proportionerliga påföljder, med hänseende till hemlandets sedvänjor.

  En antonym till ordet människa är som bekant rovdjur.
  Andreas.

  Gilla

 • Billy Boy

  Det var ett ynkligt, urvattnat och svagt svar från Niels Paarup-Petersen, Gruppledare i Malmö (C).

  Räcker inte ens att betraktas som en ”pudling”.

  Gilla

 • gamgubben

  Ingen vill väl hindra någon som kommer hit, arbetar, betalar skatt sköter sig och vill bli svensk.
  Vad Sandor H. misstycker till är alla oönskade opportunister som redan är kriminella då de kommer. Kunde vi skilja agnarna från vetet redan vid ankomsten vore mycket vunnet.

  Gilla

 • Eva-Marie

  I Malmö åkte centerpartiet ut från fullmäktige 1998, dom kommer aldrig att komma in igen

  Gilla

  • Stenbock

   Eva-Marie:I
   Inte märkligt när vi ser det utbud,som muslimstaden Malmö visar upp kring sina ”politiker”,att staden nu ser ut som den gör !
   Själva lederskan Stjärnfeld (eller vad hon heter,som är gift med niggern),Petersen nu som kandidat i C, M.Olsson skitstöveln i SD,och till dessa kommunisten,som ofta står inför skranket…
   Han med kaffepudan på huvudet,är väl den ende som saknas i akademiska gruppen ?

   Gilla

 • Jhonsson

  Annie Lööf och de flesta andra i Centerpartiet håller väl som vanligt för ögon och öron. Bara det eventuellt enstaka goda, som eventuellt kan förenas med invandring släpps igenom. Hur kan större delen av landets politiker vara så otroligt faktaresistenta? Måste hela Sverige anta formen av en bananrepublik innan de vaknar?
  Det måste bli en ändring vid valet 2018. Vi behöver ensverigevänlig regering utan faktaförnekare som Annie Lööf, Björklund, Löfven, Fridolin och Lövin.
  Tyvärr är kanske Sverige redan bortom all räddning men vi kan ju alltid hoppas.på en ändring till det bättre. Men det hastar!

  Gilla

 • Ulli

  Niels Paarup – Jensen:
  ”att man kan vilja hindra människor från att komma in i kriminalitet utan att vilja hindra människor från att komma till Sverige”

  Det är ju just det man inte lyckats med sedan nu ~ ett halvsekel.
  Med denna inte nya vetskap hade man behövt kraftigt inskänka asylinvandringen av mohammedaner (människor ur dessa kulturkretsar).
  Sedan inte glömma att många av de grovt kriminella redan var grovt kriminella i sina hemländer (varför vägrar så många länder att ta emot sina egna i de få fall då härkomsten är känd?).

  Gilla

 • Lena

  Han trängtar kanske efter fler dunk i ryggen, kanske aven av annie och 30 miljoner fler från MENA-länder till vårt land , vem vet kan det också ge mer klirr i kassan ?
  No money no honey !

  Gilla

  • Stenbock

   Lena:
   Märks att vi två växt upp på i stort samma ort, i skånska myllan…
   Fick just i slutklämmen känslan,när han räknade upp sina ”meriter” att detta var en Centerpartist,som gärna vill växa sig större..
   Nåja hans meriterna bländade i varje fall,inte oss båda 🙂

   Gilla

 • The proud swede

  Vilken idiot…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: